2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ GM你好~~~~嘿嘿~
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] GM你好~~~~嘿嘿~ [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

GM,你這次的改版工作完結了..

掛精的人小了不小..,感覺良好~~~~,,

但是使用外掛的人,依然存在!!

畫面質素變得更加漂亮,,但是代價LAG雞~,,,要令5要命A_A

D技.....成日MISS- -....高LV點升-.-,,,,,,,60LV上的怪,,會令你中毒身亡-0-,,死到,,嘔泡中,,,= =

現在~我老妖月委派第二件工作給你..嘿嘿~A_A

首先,請你杜絕外掛,嚴懲外掛佬-.-

其次,爆AC的問題也很嚴重- -...這個問題存在了很久- -

你們為什麼不保障玩家?我是玩家看見.,,,這隻ONLINE,這麼容易被人爆AC,也對這隻GAME沒有信心= =

幾好玩也是假的= =,你們為什麼不加強密碼保障我們- -

有些ONLINE的保密做得很足,他們會願意花錢制作一個強勁的保安系統,目的就是以玩家的利益為先~

玩家幫你們公司買點,你們只是顧著找錢?凡是從玩家的角度出發吧~

今日,有一位朋友,AC6X LV,,,比爆了-.-

好彩的是...他只是不見了點水..

若果是比那些X人,,DELETE了AC- -哈哈

玩?什麼也不用玩了- -辛辛苦苦升了,,,到最後...得個桔- -

雖然他只是被偷了點水,,,但是,他現在也很,,,不高興<<<非常不滿

並且有想不再玩這隻ONLINE的念頭

相信很多玩家也有這經歷,,,,,灰哂,,,,,,,,,而且求助無緩,,你們的回復很敷衍,叫我們掃毒?!

有些玩家電腦裝了幾個防毒一樣中招= =

那你為何不做多一步?SET一個程式有多困難?有心唔怕做- -

最後...請你盡快挽回你的民心,,,千萬不要好像煲呔曾哦~~~~

不然,,,,,,你這ONLINE-,-,,,,,,

已有 3 人評分Good 收起 理由
fairyland + 1 GC會重視玩家感受嗎? 不要發夢了.
+ 1 yeah~支持藍月post
不亂兒~ + 1 所有遊戲都應該以「玩家」行先

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

GM~~~記得幫我地反映~~~~~~~~~~~~~~~~

-,-我有不好的預感....我驚會被爆......

十週年勳章(賀詞)

我得20lv冇人要...
邊鬼個要丫
要黎冇用啦..

十週年勳章(賀詞)

你以為啦- -有D低LV都係咁景爆AR--

十週年勳章(賀詞)

因為,,,有點品。。。。--

,,,,你真係。。。小見識,,,5知D人心態。。<變態。。。。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 藍夢月 於 2009-4-10 12:52 PM 發表
因為,,,有點品。。。。--

,,,,你真係。。。小見識,,,5知D人心態。。<變態。。。。

請勿連post 善用編輯

原帖由 藍夢月 於 2009-4-10 12:02 PM 發表
GM,你這次的改版工作完結了..

掛精的人小了不小..,感覺良好~~~~,,

但是使用外掛的人,依然存在!!

畫面質素變得更加漂亮,,但是代價LAG雞~,,,要令5要命A_A

D技.....成日MISS- -....高LV點升-.- ...

比我直接d講幾句plz  唔好鬧

廢話 + 錯字 + 不知所謂

十週年勳章(賀詞)

哈哈~~~~~係AR有好就要讚5好緊係彈架啦~~

你真係好笑~~~E D係廢話?我比意見咋~

冇我E D玩家,,哈哈..隻GAME邊會有進步AR?

你自己睇下LA E個FORUM,,,<<<夢之樂章..有人問野,,D人剩係識睇..冇人回~

你D意見去左邊到?有?冇?

仲有,你好好笑....我有冇錯字關你咩事?~大把人打字都有架啦- -你真好笑~~~~~

原帖由 【肥屯】 於 2009-4-10 01:54 PM 發表

哈..如果佢廢話 + 錯字 +不知所謂
咁你係咩呢..?返去睇你的JAM PROJECT吧!!^_^
如果你唔鍾意人地意見都好..
你都唔應該佢話人意見做廢話!..我諗你應該係未成年的黃毛小子吧~
你還沒有家教~不如回老家去飲奶吧
如果你覺得你話人意見係廢話~我只係講一聲
小朋友~你智商同埋你祖先的智商是不是有問題呀?
沒有家教的小子出黎話人意見係廢話?
你咁GE人..出到街~死了一半了~

原帖由 【肥屯】 於 2009-4-10 01:54 PM 發表

廢話+不知所謂戈個係米你呢-,-
人地發表意見 你係度講埋D廢話

裝左防盜一樣死架咋
系統係唔係都斷你線,到時又一大堆人係到嘈~盞攪

不如刪人物同開倉庫要打密碼好過

十週年勳章(賀詞)

嗯,,總之要保障玩家啦XD

其實之前好多人PORT過架啦,,,,GM都5理....

跟住中午舍FD比人爆AC,,,灰到5想玩~

我先打E篇野咋,,,,5係真係咁得閒咩......

同埋AR,,,我細佬話我傻的...要申請都巴哈到啦,,,,,香港舍D討論區=.=/////

...................-.-......................................

不要因為一個人而再引起罵戰了=0=

的確有好多人都話LAG-.-
好彩我唔多覺有LAG到...

回復 1# 藍夢月 的帖子

我比人爆過ac,無左1300 金   =   (無左6.5hours)                                                                                                                           有d想5玩=-=

十週年勳章(賀詞)

E個問題係要正視的,

而且刻不容緩,,,,,,,,GM你地冇得再拖~~~~

5好諗住逃避A_A

笑傲無雙

外掛呢個問題好難杜絕...最大問題係gm測試外掛方法好有問題(多數要台版行動先)

代理唔同真係有好大分別...台版都有通訊鎖...港版咩都冇 (港版代理問題)

唔覺得lag佐...(我的pc n年前產物)同改版前差唔多...

呢個問題,我都開過Post插GM

小妹只係話已經同開發傾緊

就算我地點樣反映,佢地只會當你亂up,無謂發心機搵GM

佢肯聽下,睇下已經汁到

dear 各位玩家

我發誓我們真的有在做有關保安的問題,
但有些程式並不是一兩天,幾個月就能生出來
因為在連接現時系統
以及原本系統支援上都要作出調整及修改。

有關外掛問題,封城內掛只是第一步,
我們將有進行第二步的作風,
但凡正在使用外掛的X-TRAP 址會存有紀錄
可能大家慢慢會發現有些外掛在沒有GM出現下已被封
那是因為我們有更能讓警察信任的證據。

不過說實在之後可能會出現更多說明自己~~呃..的玩家
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 01:21 PM , Processed in 0.041769 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存