2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 網絡遊戲聊天區 [溝通工具]IMVU
go

[歐美遊戲] [溝通工具]IMVU [複製鏈接]

佢唔係online game黎..但絕對好玩..你可以為自己創建一個/多個角色同朋友chat..有多個背景/表情/音樂/傢俬電器甚至武器比你選擇..最仲要既imvu係唔洗$$..仲送$$比你買野玩忝!!
佢係3d chat,係外國好流行,
網: http://imvu.com
入左上面地址後先創造人物(起初人物造型唔係太靚, 入到去後可以再改)
仲有 可以買人仔(avatar)有d有雞樣,骨頭咁,好多種
香港漸漸都多d好多人玩了
我個id: REsoNanCEyip(可+我好友, 有唔明歡迎交流意見)

你on左5日就會有5千cr(game$)
頭5日先有5千cr
之後自己汁生
你可以上e個網賺cr(一日頭一次唔洗cr 之後每玩一次就75cr)
http://www.imvu.com/catalog/web_4385902&elap=17
d cr可以買衫 買屋
d物品有過萬種,一定有一種岩你

e隻game仲可以自己整衫 賣出去
仲有好多玩法

.................

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:55 AM , Processed in 0.028364 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存