2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹島 小心 〝_小冽ˇ、 此人
go

小心 〝_小冽ˇ、 此人 [複製鏈接]

於 13/4/2009   夜晚12點
我放緊醜槌......(+$換雪弓)
有個叫                   〝_小冽ˇ、      既人
佢話有fd放雪弓450點...
叫我用醜槌+80m俾佢...佢俾張450點我.....
由於我身上冇錢...就俾左槌+50m佢...其他個d叉住先

點知我俾完野佢.....佢俾左個假序號我....

以下係佢1人分飾2人既msn

kitkitkitx2@live.hk
mrmig@live.hk
game名:〝_小冽ˇ、(通常都係假)

唔該各位老細見到呢條友小心d....

以下係給       〝_小冽ˇ、      (丫謙)先生......

做人唔好做得你咁賤ok....??
我cap哂圖....如果俾gm睇....佢地唔埋既....
我冇計....不過我就點都send左先嫁拉....
希望你自己行出黎....俾返d野我....多謝合作....

原帖由 wewepk 於 2009-4-13 02:37 AM 發表
唉.. 怪你自己貪心喇
你未比佢昆之前應該覺得佢係一條水魚喇 甘平放450點...
諗真D 你可以叫佢同FD收左冰弓先 再同你交易...

ching心水清

算拉.....o條友咁鐘意呃人野咪由佢囉.....
醜槌冇左唔緊要.....50m冇左可以賺返.....
只想係到話聲俾大家知姐有呢個人既存在.....
等大家小心d姐.....^___^

-- 琴日佢話佢同條仔傾緊電話 唔肯同我電交..笑話
@V@下次放點搵我啦
TSEYIUMAN@HOTMAIL.COM
但係佢呢D人真係要拎去打
搞到我地香港人既信譽就係衰係呢d xx仔手上
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-14 03:35 AM , Processed in 0.037513 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存