2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 致~香港夢之樂章的代理~~@v@
樓主: 藍夢月
go

[其他] 致~香港夢之樂章的代理~~@v@ [複製鏈接]

原帖由 不好運的人 於 2009-4-14 06:57 PM 發表
我有一個禺昧的問題

本人是新手,大約玩了一星期(因為我有三個侄仔也有玩,所以我才加入)

我是不是等級太低(34LV)在32~41打怪區未見有外掛(自動打怪或加速)

是不是外掛多在高級怪區呢?!

睇運掛~~~官方都好努力了....
我呢個ac1-56lv都未見過外掛是也
我是由一開game已經有玩-0-
太好彩了

你話舉辦服飾設計比賽,咁咪姐係抄跑ONLINE?

你地要努力牙~

努力,我地會比議見你+la

我好同意你既講法

隻game的確係仲有好多改善地方

d外觀有dd單調...d翼最好加少少特效(黑翼/天使翼會有d羽毛係周圍咁)

d裝到封頂既話...用死一套..真係會悶..."出服飾都幾好既=v=好期待~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 卍丸塚牙卍 於 2009-4-14 09:29 PM 發表
你話舉辦服飾設計比賽,咁咪姐係抄跑ONLINE?

E D野冇話抄5抄的=.=

係我自己諗架........

仲有就算你話跑搞左....咁佢有拎到版權?

你學校搞EVENT,,,壁報設計..書法比賽AR個D夠間間一樣咁搞啦.....

設計遊戲5係想令大家都開心架咩?

就算人地用又點?你見到係WORK既.欣賞下人地.參考下.都好AR,

你會5會問下點解人地咁成功...但係我就5得?

價值觀問題~~~香港根多人的心態都係咁..

人地做左既..我又跟咪比人話跟風..又要怕魚....

我剩係係F2升F3個暑假個陣玩過一陣跑....正一踩ONLINE- -

跟住出煉金=.=我都5係成日玩...D人好勁-..-..沖裝沖到...我又5識DJ...所以..跟住都冇玩....

跟住,,,我F3個陣.....玩勁舞玩到傻了...

比呀媽X我........

跟住,,成個F4...冇打過機=.=

跟住...今年見到有新GAME出,,又幾得意@O@

又5難玩....好易上手,,,,太複雜5岩我玩=.=........

一來我係路痴....二來.....=.=....唔識+點......

......................................................................................................................................................

原帖由 藍夢月 於 2009-4-15 08:00 AM 發表

E D野冇話抄5抄的=.=

係我自己諗架........

仲有就算你話跑搞左....咁佢有拎到版權?

你學校搞EVENT,,,壁報設計..書法比賽AR個D夠間間一樣咁搞啦.....

設計遊戲5係想令大家都開心架咩?

就算人地用 ...

支持藍夢~~~~good idea

十週年勳章(賀詞)

原帖由 不好運的人 於 2009-4-14 06:57 PM 發表
我有一個禺昧的問題

本人是新手,大約玩了一星期(因為我有三個侄仔也有玩,所以我才加入)

我是不是等級太低(34LV)在32~41打怪區未見有外掛(自動打怪或加速)

是不是外掛多在高級怪區呢?!

哈哈..外掛問題2,3月舍陣最嚴重...

你E+玩算好左架啦...

之前搶到呀媽都5認得......

5係剩係掛係高LV區,,低LV個D仲掛得勁...

有好多AR,,我升左咁耐見都冇見過佢,,佢係突然出現同我差5多LV

當然,,我5排除佢地係食經符....食任物升上黎...

因為我細佬之前都升過4日一隻50刺...

但係...要..高LV都係要長上線,,,,,

所以..隻GAME5一定剩係搞到剩係追求高LV,,,,

個GAM要搞多D活動等..個D低LV的玩家可以係隻GAME到搵到一D趣味~

高LV舍D日日上你應該搞返個日日獎//

毎日上線咁支持你~係咪先~~哈哈..

舍D獎品係商城頒取~~可以係送普遍HP,MP水,特別裝飾AR,,都好AR,,<<<不過你一定要整不可交易..5整,,你知會有咩事發生~

等大家開心下..KEEP住玩你隻GAME

隻音樂GAME我反而唔認為會大賺
正所謂先入為主...賺就一定會..問題係唔多..本人認為
好似後期開GE其他音樂GAME...
都已經無勁舞咁好賺了...
因為D人多數玩完都會留返係到..
再加上依家連勁舞都小左人玩@@"
所以音樂GAME唔再好似之前勁舞岩岩出個陣咁HOT

十週年勳章(賀詞)

原帖由 允諾 於 2009-4-15 08:11 AM 發表
隻音樂GAME我反而唔認為會大賺
正所謂先入為主...賺就一定會..問題係唔多..本人認為
好似後期開GE其他音樂GAME...
都已經無勁舞咁好賺了...
因為D人多數玩完都會留返係到..
再加上依家連勁舞都小左人玩@@"
所以 ...

哈哈.我之前就係有玩勁舞先知咩事...

D3係就係靚AR,,,但係5幫親佢買點佢會比你著,,發夢啦..

雖然有D G幣可以買到,,但係款式5多,,又5令,,,,,又要勁多 G幣先買到...咁5係呃錢係咩?

個陣我都比佢呃左5小-.-//因為個陣細個XD

係咁狂買點=.=.......................

雖然夢之音樂街我未DL過黎玩.....

哈哈..不過個D係我的預測A_A  我..估野都幾準下...

小妹諗到窮人E舍POINT姐係..~~

恭喜我地班玩家~~我地有一個識得體諒玩家~~而5係一間冷血的公司

香港夢之樂章的代理你請岩左人,,你要好好地對小妹~~~~你要加佢人工架..

幫你做野,,仲要咁有熱誠~~~~~~要涯夜~~~~小好佢仲撲心撲命過你AR,,

其實,,我打篇野係想你回答,,不過小妹好底得諗~~~~

我算漏了小妹~~會出黎,,嘿嘿//真失策~~~ -0-

小妹就係我地玩家同你地代理之間的溝通橋樑~~~~~~@O@

你試下5聽小妹話~~~我就嘿嘿~~~~有排你受~~~~~~

@0@ 我最常出現系度~ 仲會計少我

原帖由 夢之小妹 於 2009-4-15 09:46 AM 發表
@0@ 我最常出現系度~ 仲會計少我

小妹蒲頭啦XD

老妖月....係你啦....我係冰之驕龍..嘿

十週年勳章(賀詞)

-0-...哈哈..我大把口水,,,小妹你記住睇哂我D POST 嘿嘿~~~~

原帖由 藍夢月 於 2009-4-15 10:30 AM 發表
-0-...哈哈..我大把口水,,,小妹你記住睇哂我D POST 嘿嘿~~~~

我都睇唔晒- -"

老妖...加油呀..有你既提議.....我諗會好好多既

十週年勳章(賀詞)

原帖由 stevelove 於 2009-4-15 11:38 AM 發表
老妖...加油呀..有你既提議.....我諗會好好多既

A_A多謝~~~~

我講野係..嘿嘿///

點到即止...有個句講個句...好多意見....

5好當我搞屎棍=.=

我諗D野..你地可能諗5到A_A

唔怕...就算係攪屎棍都好
都係有你呢條攪屎棍先至有人敢出聲~~呵呵

原帖由 藍夢月 於 2009-4-15 11:51 AM 發表

A_A多謝~~~~

我講野係..嘿嘿///

點到即止...有個句講個句...好多意見....

5好當我搞屎棍=.=

我諗D野..你地可能諗5到A_A

不過真係好多=口=
次次都冇點睇晒

多得很呀.....我地不相伯仲~~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:00 AM , Processed in 0.038159 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存