2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 致~香港夢之樂章的代理~~@v@
go

[其他] 致~香港夢之樂章的代理~~@v@ [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

香港夢之樂章的代理:

你好~~~哈哈又是我~~~~我是協奏玩家.藍夢月(老妖月)

嘿嘿~~雖然不知道你們公司的經營宗旨,不過我覺得你們的經營手法有一些問題~~

眼見~~~~很多ONLINE能做得長的並不多,因為他們並沒有尊重玩家~沒有聆聽玩家的心聲~

而且,代理商跟玩家溝通的渠道少得很<<<<找小妹?A_A但她只是替你們打工而已,

SD E-MAIL,不知道你們有沒有看...打電話..OH NO.....

玩家的心聲因而沒法傳遞比你們~~~~~

首先,ONLINE有商城是一定的..因為遊戲本身是費用全免~所以商城是ONLINE代理的收入來源~

但是,現在夢之樂章的內的物脹開始上脹....新手負擔不來<<我之前都玩過隻GAME的情況一樣....不過佢地係好後期先挽救....救5到....

看見物價這麼高,,,新手會比嚇跑的,,

沒有新手玩,,,老手玩極只有那一幫人,,,,,,隻GAME...會好快....88....

其次,你們開發了夢之音樂街...<<<我可以告訴你....你會大賺,,,哈哈..像勁舞一樣.要靚衫.就要買點.<<

我幫你諗左搞個活動~~~服飾設計比賽,你徵求玩家的設計,,,赢了可以把那服飾虛擬化~~送給那玩家或是放在商城和大家分享也好~

相信會吸引到一些人玩,,,畢竟現在的ONLINE,,,,都只是開發商自己整哂..

好啦講返E到..

你DIVERSE 了你的INVESTMENT RIST....你保障了自己..但是......你忘了我們,,,,的利益,,,

你的資源分配不足,,,,要經營咁多隻ONLINE,你要由玩家的角度出發...

若果你的出發點錯了...後果,.,,,,

不要不斷開發遊戲,而忘了已有的ONLINE~~~

現在.,是你挽回聲譽的時候~哈哈//

我給多個建議你們~~~~~~~~~~~~~~~~~~

玩家們申請AC時~~~有填j寫了自己的E-MAIL~~

可是~能有好好地善用的代理商並不多~~~

你可以整個QUESTIONNAIRE,寄給玩家~~收集他們的意見

你可以有幾題MC,有個FREE TALK

一定有大把意見~~問題係你會否接納~~~

你可以從中抽取合適的~~~來改良這隻GAME.

一隻由玩家設計的遊戲XD

比你們自行想出來的還好~~~

畢竟,玩的是我們,你們是負責設計~~~

玩家才知道自己要的是什麼~~~你不聽我們的...

那你設計了的....只會浪費你的時間,金錢,資源~~(人力,物力)

玩家玩得開心...你們的努力也沒有白費~

那麼~你們也不用經常比玩家批評了~~~~

最後~請你RESPECT THE PLAYER~收集我們意見~~不用你花費請人~~意見源源不絕 ~~哈哈~~

我的說話到此為止~~

如有冒犯請你不要見怪XD

祝

工作愉快~~

夢遊 玩家~

老妖月敬上~~

已有 3 人評分威望 Good 收起 理由
L.D.K + 1 夢月係女仔黎既...我係斯卡牙=3=
+ 1 夢月兄加油&gt;v
seanka + 10 說得對 希望gc 的gm 留言~o~

總評分:  威望 + 10  Good + 2   查看全部評分

推推推- -" 我呢家玩到悶- -"
點解?! 因為好多人用外掛 仲洗升?!"
希望GM盡快去捉外掛人士- -"

人神共憤.__________."

你係咪岸久架打咁長 唔怪得你升咁慢

十週年勳章(賀詞)

係囉~~烏雞....-.-..我琴日,.,升左成日得個桔...

升左DD..死左...再升,,又死..

== 半個N中次,..

60LV上D怪好難打..

5岩我E D成日打字的人,,,,我由1LV開始至到E+都係打字死= =

E+ D怪好似苛刻得制..

中毒死,,,又要比佢圍....D怪又集中..= =.....

打多2隻字,,同人傾多2句都88

E隻GAME就改名叫....沉默之樂章- -

係E隻GAME到本身有人講野已經係好難得= =

舍個掛住升LV,,,,舍舍都係COOL佬= =

個個自己有自己升- -

組隊升先快哦~~~~~

而家呢個年代既ONLINE代理多數都係咁嫁啦
企業最大目的都係賺錢..
代理一個ONLINE GAME都JUST一個PROJECT
一個PROJECT賺完有另一個PROJECT都好岩~
我升到56都好悶了
唔理佢點更新.......隻GAME都係好悶
一直都想轉GAME~~~
同時~~~代理商們都冇諗住同你班玩家們"過世"

十週年勳章(賀詞)

哈哈~係ar.隻雞生完金蛋囉~~就唔會要佢架啦~~~

好忘本~~~~

e個世界有創意的人先係王者~~~~

香港缺少好多敢發言,不怕失敗,大膽創新的人~~

十週年勳章(賀詞)

點解你打字甘多[~~]同[,,,,]
不過我好同意你既講法

十週年勳章(賀詞)

個D付號係方便人睇的...XD

得一個標點..篇野又咁長...

打同睇個個都訓著啦==

原帖由 藍夢月 於 2009-4-14 12:39 PM 發表
個D付號係方便人睇的...XD

得一個標點..篇野又咁長...

打同睇個個都訓著啦==

D

十週年勳章(賀詞)

加到7彩///

-.-,,,,好似5夠嚴肅-.-....

加太多會眼花,,HIGHLIGHT重...點.比佢A_A

都係等佢自己GET啦~~~

咁就冇計了-3-

其實仲有好多方法~
GC會員網的問題查詢回報~會系最快既回報~
每個星期一我都會整理四方八面既建議(mail / teL/GC會員網/2KF等)
囉去俾開發~

其實真系有做只系唔夠時間回~
而且做要時間.....上半年既開發PLAN 已~定滿左~
亦都俾我加插左好多工作入去~

另外~外觀設計系好建議~
但有好多考慮既元素~

好似話想大家設計翼,但系又耍做單邊因為模組系甘~
最近搵人做左個座騎又俾開發彈左好多次回頭~
標誌類會系最易做~ 但又唔系好吸引~

夢之音樂街買靚衫要用點...個人就覺得唔太好..甘平時唔系買開點或者屋企好窮既人點算~

DJ就算公司唔要我都會要~
我當隻GAME 系個仔黎~~~

有建議一定要講出黎,甘先有進步~
((不過唔好再同我講話死左唔扣EXP,個MAIL 爆左百幾封呢類建議~暈))

不過早前有POST話呃錢~
其實機率一直無改過~
都唔想改~((講過啦好煩架))

錢方面真系盡量傾向系飾品類~
有時好感恩「十」幫我講左D野~
因為如果一個程度香港收入唔好~
開發系唔願意理我地~
代理可以做既~ 我地都好努力去盡做~
如果仲有不足~ 我會努力改善!

新SERVER 有個好處~
其實因為出左偵查系統~
X-TRAP更新左
內掛都因為開發既改版而無左~
新SERVER 會有一定既平衡性系度

INGAME物價太高我都覺~
依家唸緊方法搞搞佢~

喂~20LV-55LV~ 準備打副本~!!!!!

雖然我只系打份工~ 但大家唔系成日同我講要做好份工嗎^^
小妹有記住的喔~

我都賣緊ac...

太多外掛了.d位比人搶晒!!!

升lv又慢!

十週年勳章(賀詞)

嗯~~~

我都係講下自己既睇法。。

隻game仲有得改善。。。起碼我地仲玩緊~~哈哈~

我好開心收到大家既建議架~
因為有你地我先可以每次交到甘多野俾開發^^

原帖由 夢之小妹 於 2009-4-14 05:11 PM 發表
其實仲有好多方法~
GC會員網的問題查詢回報~會系最快既回報~
每個星期一我都會整理四方八面既建議(mail / teL/GC會員網/2KF等)
囉去俾開發~

其實真系有做只系唔夠時間回~
而且做要時間.....上半年既開發PLA ...

小妹~加油~
做得呢行~~肯用心既經已好好

感恩啊~都要多得dj既玩家都好好人~

十週年勳章(賀詞)

haha~~~我仲有好多idea 架~~~

我是搗蛋王A_A

嘿嘿~~~~~~~~~~~~~~~~

我有一個禺昧的問題

本人是新手,大約玩了一星期(因為我有三個侄仔也有玩,所以我才加入)

我是不是等級太低(34LV)在32~41打怪區未見有外掛(自動打怪或加速)

是不是外掛多在高級怪區呢?!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:09 AM , Processed in 0.038405 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存