2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 仙劍Online 比啲意見(about防刀)
go

比啲意見(about防刀) [複製鏈接]

我練緊隻防刀 技能大致都係盡加右線 中線啲技都係1lv 初期果兩招都係盡加
打到後期發覺自己隻防刀pk唔多掂清怪又慢
開始覺得防刀好似廢廢地(純個人意見不喜勿插)
想話再新玩其他職
但隻刀玩到22lv先重練又好似好蝕咁
想問下大家 究竟防刀有冇前途@@

原帖由 天游 於 2009-4-14 09:28 AM 發表
我練緊隻防刀 技能大致都係盡加右線 中線啲技都係1lv 初期果兩招都係盡加
打到後期發覺自己隻防刀pk唔多掂清怪又慢
開始覺得防刀好似廢廢地(純個人意見不喜勿插)
想話再新玩其他職
但隻刀玩到22lv先重練又 ...

你打差唔多lv怪打幾多一下0,0低唔低得過劍,如果同劍差唔多又幾慢=.=我蝴蝶咪仲慢,打平lv怪300幾咋,我都想重練-,-,但我24lv=0=!!!
你防刀作用應該係團練同副本,我都係咁練落去,咁就唔會覺得自己廢架啦!!每個職都有好處,攻刀咪又係成日食水.我見d攻刀好快死(唔係個個^^)!!!
練落去啦!!加油!!

打同lv怪 普攻一下4xx 出技打最多都係9xx
你講得好岩 各職都各有長短

刀 好似係普攻高d
多d飲水 , 防刀耐戰力都幾好嫁

反而攻刀高攻係幾高 , 不過就好易打柴

放心啦,日後一定好多人搵你
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 11:50 PM , Processed in 0.030188 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存