2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online CS軍團專用區 月下美人
go

月下美人 [複製鏈接]

給月下美人的信
柒頭:
      你依為cso全部人識你呀!你覺得你自己玩撚晒咩on9仔!cso你出嫁?係度扮大佬?咩叫一入就kick ar ??知你個on9名係因為大家都聽過你果把雞仔聲呀~成撚日係度嘈..依為自己好撚勁.. 成撚日講咩臭尻..bb on99"
幾歲呀你,個名又美人``男唔男女唔女 !不知所謂 .;.
依幾日D外掛四圍都有...就入去睇人玩,,就用你果D所謂玩左7年cs的經驗黎睇個人有冇用cheat.. 你唔好係度扮啦,, 係度睇平時同你打果d人,問自己點解成日死下佢手,,e家有cheat,,就屈尻人地話有用度,,係度安撫自己..其實你不嬲都用緊, 不過用都係廢過人"唔死得唔好學人玩cs,,你真係e為自己係神咩,個個人一定要輸比你嫁?
成日係HKser 01 到話 9 人地cheat~係..e幾日全部人都有用!!!!你冇用ok ??on79
大擺人唔like你話比你知。你返屋企啦!!!!!!!!你真係依為你識好多人"? 係.係夜晚得幾十人玩緊果時囉.. 你勁?勁你下次唔該 選ct or t 果時睇下邊隊屎去果隊幫手e d 就叫勁!   
已有 1 人評分Good 收起 理由
yip_q + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

講得好  我都覺

十週年勳章(賀詞)

錯區
呢度係軍團區

回復 3# 鋼牙章魚丸 的帖子

咁快有字出啦-0-
頂唔順丫-0-
有無用到就遲d有人知嫁啦-0-
如果無既話無人話你地嫁-0-
無用到都咁燥..做咩丫..身有屎丫~"~?
呢d野好死嫁姐.."
有用到的話認左佢仲好..咁先算係男人來...用左唔認仲7.7
時間問題..最好回頭先岸啦..咁都做到網友仔嫁-0-
強烈抵制非法程式-0-

死傻系,,,,硬膠仔 廢到你 成日同你玩 係度狗吠 絛神神踢人 你真係以為自己係神手
夠疆同我p番場lo,,月下柒頭 玩7年大撚哂??

我玩左9年啦....就用你玩7年既經驗睇人有冇用外掛 你食啦 你未夠班牙

我諗你冇資格去串人lo 最憎戈d死左話人外 掛既垃圾西

有種就p番場...戈名睇落斯斯文文..好似女仔咁 點知係粗魯同人妖

天呀~~天下間又多個人妖.......死垃圾 月下美人?黑人有你份

十週年勳章(賀詞)

#1 #4 #5 講d野講左2次

十週年勳章(賀詞)

不要發起罵戰..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 關你蛋治 於 2009-4-14 10:32 AM 發表
不要發起罵戰..

你又講左2次啦

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

你貼錯區= =
<<<中立者 冇意見

咩野月下柒頭阿...改個名都柒個人..你個人係唔係有D問題架?
人地改個名都要問過你咩 傻仔..你咪一樣..人地覺得好聽咪得囉...
果個月下柒頭..你咪一樣話人CHEAT..你咪一樣話月下美人用緊CHEAT
月下柒頭....幾時同我呢個垃圾打番場一打一阿..你咁勁.....你講到自己咁得神..

果個Fly1998..仲係到話人垃圾..打到末打就話人垃圾..呢D人幾鬼自大.....
......係唔係P番場阿...等你..幾時都得喎....你咁勁...最好炒我13比0就最好喇.....高手..記住..一定要炒我13比0
因為你講到自己咁鬼勁??
你話你諗月下美人冇資格話人..咁係唔係你最有資格話人阿..你咁高手.....
我日日都ONLINE架..快D黎搵我打番場喇.....炒我13比0喎....2位高手

含能啦"月下柒頭"...正係跟尾狗..
係嘈就用自己個正身名啦,垃圾-0-
你咁勁,出來網吧1ON1囉!
我怕月下美人 炒到你又話/好LAG/隻老鼠有問題/又話好小出網吧玩/又話呢樣果樣,
正係識話人/你捻下你有冇用外掛啦.
月下美人呢d叫技術..你仲話自己玩九年??
   我第一次玩cs online  都殺到你瓜瓜叫啦!

樓主好激動= =不過無講錯.....估唔到佢玩左7年cs-.-原來7年既技術都係如此.你在7年內玩外掛嗎= =?cso如此技術

grandkenss@@
你點知人地玩左7年呢...??
佢話比你知???
你咪一樣話人用外 掛
識話人 唔識話自己
你真係7.7
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:46 PM , Processed in 0.034806 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存