2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 遊俠好蝕抵...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 狂龍仔
go

[分享] 遊俠好蝕抵... [複製鏈接]

原帖由 夢之魷魚 於 2009-4-14 08:41 PM 發表
十分唔同意你既第一囉

我想問邊個職有專用武器呢? , 除非同我講法器個d ja!

第二點個個.我刺客打王都可以近身打啦(除非廢王)...!

刺同遊 點可以咁樣比較
刺主要都係近技...打王唔通特登用遠咩
但係遊ge技 除左2招近技全部都係遠...有幾可會見遊打王剩係埋身戰

(閃~~)

又唔可以話遊俠永遠係戰場比人殺
我都見過有遊俠MVP
而我都執唔少雞
的確遊俠唔可以同人正面交鋒
但要記住
正所謂人地在明,我地在暗
我地遊俠都有自己的方式去打

遊俠戰場比人殺??
你咁講刺都比人殺啦..
戰場講專精
講強化
遊俠散射都唔知幾好執
我刺客要點對點每個殺..
刺客執雞比人話我見得多..
我都比人話唔小
遊俠老實講我就唔多見
如果你意思係話刺勁過遊..
哇兒個D咪係50戰場出哂名LO
係強到出名..人地都係遊黎咋
你講個個POST..老實講我無見過...
加上邊個話刺客屈戰場?
依家刺比人改低左閃仲點屈?執雞就有我地份..不過執完咪又係比人話
聖騎屈戰場你又唔講..
你試下叫隻刺去同聖騎單挑..睇下邊個死呀拿...
仲有狂戰..刺客依家比官方改低左閃..
易中好多...
狂戰係小閃..但係血唔低..防唔算低..攻高到嘔
好..刺客有得戰隱..佢一下大技迫你現身問你死未..再黎一下衝鋒..問你點走..
幾下就係咁先啦...
之前話刺客高閃...我唔清楚..個陣仲係新手..
依家聖騎比人改到60過後連閃都加埋...唔見人地開POST話改低佢..
每個職業都有自己特點...
刺客就係閃..遊俠好明顯係遠攻...
如果你改1個職GE..咁理所當然要改埋其他職..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 狂龍仔 於 2009-4-15 09:39 AM 發表
又唔可以話遊俠永遠係戰場比人殺
我都見過有遊俠MVP
而我都執唔少雞
的確遊俠唔可以同人正面交鋒
但要記住
正所謂人地在明,我地在暗
我地遊俠都有自己的方式去打

係AR...好睇你識5識腦計謀~~~~

有D,,好似我咁-.-........咁死得........

見到遊可以令MVP的有縛多個?-.-<<<佢一定打得好辛苦....成場咁多人,,,,佢要左閃右避....

係有得隱....但係..5夠刺隱得勁,,因為佢係刺XD,<<隱身係專的特點.<暗殺.打打下隱.

但係..狂戰舍D有範圍技...你係佢隔離試下隱-.-

比佢打到你隱屎忽=.=你一出左黎,,,,88啦..對5住,,,你將會比人SM,,,,

十週年勳章(賀詞)

原帖由 允諾 於 2009-4-15 09:43 AM 發表
遊俠戰場比人殺??
你咁講刺都比人殺啦..
戰場講專精
講強化
遊俠散射都唔知幾好執
我刺客要點對點每個殺..
刺客執雞比人話我見得多..
我都比人話唔小
遊俠老實講我就唔多見
如果你意思係話刺勁過遊..
哇兒 ...

E位大佬=.=你有冇睇我之前舍POST,,

都話左係以前..刺屈哂...

之後先更新改低左閃= =

5係話刺勁過遊=.=不過明眼人一睇.......

都知咩事...

成日討論的就只係得刺,,有幾可有人討論遊?= =

你睇下E到D POST- -

D人5係講元就係講戰,刺..= =

仲有,,50戰場...遊你講個舍,,佢玩哂..咁點?

我地又5係佢- -冇得好講啦..

E隻GAME男女老少都玩,,,有D人係小童.青年.中年.我識得有D結左婚E+係閏企揍仔,有D返工..有D退休.係閏係悶悶地搵野玩下

咁小童個D點玩..好似你咁勁?咁有腦?

你都係自私的一群..剩係諗到自己的職..你有大諗下人地?

你個職請問有咩問題?

你開一篇交文講下,,等大家評理.

所以好少人玩呢個角色

咁你都留意下我GE POST..
我最後係有講如果你加強遊俠..就好應該加強埋刺客..
我一直都只係強調呢一點...
但係你就反而話返我之前人地話刺客屈個陣我無出聲
每個職業都有特色...唔應該只係話加強某一職
依家GE職業我覺得開始有D唔平衡
特別係聖騎...呢個我真係認為有需要改返低小小
因為係戰場我未見過有任何職單挑騎係贏到
咁樣已經無平衡可言
你地開POST討論我無話有意見
但係你地總括黎講一直只強調遊俠咩差咩差...
刺客招閃就係巴哈個個都係到講而改低
聖騎點比人屈點比人屈改到依家硬過隻龜
如果又出返同一情況
因為個個遊話遊俠點差點差需要加強
第時改版又特別改強遊俠咁點算?
我唔覺得對其他職業公平LO
近排上黎都小見左好多話咩職需要改強GE POST
反而咁樣我認為係最好
如果係討論GE..我建議直接開個職業討論區討論各職好壞再交比官方決定好過
根本無需要係到個別強調

十週年勳章(賀詞)

哈哈//你知5知我<<<<由開測玩到E+..

都算對E隻GAME有小小認識,,

豹..<<<40LV前...冇乜技..好難升,.

冇遊俠係E到開過POST.,,我地啞忍.

之前就係因為刺勁,,我細佬本身係地獄,佢60左,,都開返隻刺黎玩下..

最後.職最多?成條街刺.<<<D人見刺勁就玩刺,冇D遠見.

不過可能係舍FORUM廢,D版主潛水的.有人睇又冇人回.

D人又剩係識問.冇人發表意見~!!!!

我都係4月2號開AC....因為睇5過眼D活動~~~~

跟住日日都有POST講意見= =~

E2日..我見到多左人上黎...~點解?

D人係要~有意見.舍FORUM先會精采~~~~~

下下得粗口?仲有人地同你意見不一你就X人,,,E D FORUM,,遲早88

點解巴哈可以做到有聲有色?

人地尊重別人的言論.

有野問有人答.有意見會發表~~~~

原帖由 藍夢月 於 2009-4-15 10:38 AM 發表
哈哈//你知5知我

我一直有比意見Q.Q
只係冇玩遊俠比唔到你地

刺客係比人改廢左。。。
但係你都唔可以話玩刺就叫無遠見
同埋你咁樣講意思上係挑釁緊我地玩刺GE人
雖然唔知你係咪真係呢個意思
但係人地睇落去你的確係呢個意思
改版係必需
元素之前勁...
依家D人就話地獄勁左..元素廢左
遠見根本用唔落係任何職業..
你難保他日刺客又加返閃...
世事GE野..好難講
又用返你GE句子
隻豹40前無咩技..難升
我地刺客40前無戰隱...
有咩事一樣係死路一條
就算你話40後我地有戰隱
但係我地一向難升..係改左版之後攻高左..易升左D..但係相反地閃低左
我唔知你地遊俠近攻有無技...但係有豹..多小都幫到D手..巴哈好多人都話隻豹幫到手(唔係勁..但係都叫幫到忙
就算你話隻豹無用...你地有咩事就死..
但係我地刺客近遠攻都低過你地遊
講到低都各有好壞
根本唔可能將每一個職業都拎黎比較
當然...例如好似依家聖騎呢D咁就例外啦
根本無一個職業打得佢入...

十週年勳章(賀詞)

睇黎你要我詳細分析..因為你5明~~我想講咩~

刺客係比人改廢左。。。<<<姐係之前勁過啦~~~係屈= =

但係你都唔可以話玩刺就叫無遠見<<<<<<有好多人,,,之前係見刺勁先玩...,,成條街都係.,我E+5係話哂玩刺客的所有人都冇遠見..只不過你見到個排.最多人轉的係咩職?

同埋你咁樣講意思上係挑釁緊我地玩刺GE人<<<<我沒有,,我講的是係是實~哈哈。你問下我公會個會長。。刺黎的~成百點專精。A_A
                                                                                                                                                                              你黎下佢會5會X我= =....你講到我E+係到呃人咁.

雖然唔知你係咪真係呢個意思    <<<<你GET錯.

但係人地睇落去你的確係呢個意思       <<哈哈~~我講野,,有深度.,,你睇漏小小都會,,嘿嘿~~~

改版係必需      <<<哈哈..仲有大把地方需要改善~~~

元素之前勁...  <<暈死人.

依家D人就話地獄勁左..元素廢左  <<<係..地,,吸血....但係你又知5知之前地獄係點?..我細佬係玩地獄的//

遠見根本用唔落係任何職業.. <<<你話? 就係因為5平衡先要改.你講得E句說話已經證明左你冇遠見~~~

你難保他日刺客又加返閃...  <<係/

世事GE野..好難講           <<係,,咁多點?我地既意見.官方聽緊.係就係5係就5係.,,,佢會睇下係咪真係有D咁既事先做野.,,5係你話我好廢AR,就會改你.

又用返你GE句子

隻豹40前無咩技..難升

我地刺客40前無戰隱...      <<<E舍咪係平衡點囉,公平

有咩事一樣係死路一條           <<,姐係遊同刺一樣啦~

就算你話40後我地有戰隱   <<<我係上邊講緊戰場~~仲有你選得~刺客~你應該熟識佢係隱者~~~你5知有咩用?

我話你知.你打王個陣.5夠打..一係打錯王...D人都係用佢黎走佬= =,,起碼我D FD係.
但係我地一向難升..係左版之後攻高左..易升左D..但係相反地閃低左  <<<剩係你地難升?E C舍D點升?

比你地閃哂好5好?

唔知你地遊俠近攻有無技...但係有豹..多小都幫到D手..巴哈好多人都話豹幫到手(唔係勁..但係都叫幫到忙

你連我地的苦況都5知..你E+係到話刺仲廢?,,豹..<<如我上邊舍D POST咁講..你自己睇.

就算你話隻豹無用...你地有咩事就死..   

但係我地刺客近遠攻都低過你地遊 <         <<你地遠攻都要勁,,,,咁我都轉做刺啦.....咁正..

講到低都各有好壞       <<你識咁講就最好~~~

本唔可能將每一個職業都拎黎比較   <<你講架..

當然...例如好似依家聖騎呢D咁就例外啦

根本無一個職業打得佢入...  <,肉盾~

樓上好亂呀=口=
加油

十週年勳章(賀詞)

E到好多負能量~~~~~~~~~~~~~~~~

5好入黎~~~哈哈~~~~~~~

人地討論緊遊~~~~~佢又要叉隻腳埋黎,,講刺~~~~~~~~

好~~~~你開~POST~~~我同你詳談~~~A_A

5好係到騷擾E舍討論緊遊的POST~知5知~~~

咁我do唔do遊俠

原帖由 藍夢月 於 2009-4-15 11:30 AM 發表
E到好多負能量~~~~~~~~~~~~~~~~

5好入黎~~~哈哈~~~~~~~

人地討論緊遊~~~~~佢又要叉隻腳埋黎,,講刺~~~~~~~~

好~~~~你開~POST~~~我同你詳談~~~A_A

5好係到騷擾E舍討論緊遊的POST~知5知~~~

講緊我-口-?

元素咪死得,由最初到而家比官方改左幾多次,最強到接近廢
打下怪仲可以,到副本,pvp如同廢物

遊俠反而唔覺有乜蝕底,由頭到尾都冇乜點變過
至於近身用唔到弓,槍都係好正常姐,遠距武器近身用先唔正常 (呢點設定直得稱讚)
雖然話遊俠好似冇專屬武器,但係好多遠距技能都係得遊俠先有得用,咁樣都算唔公平?
仲有暈技,見習弓手唔係已經有啦咩 (震撼射擊)

十週年勳章(賀詞)

哈哈..遊俠的確好少人做..

點解?..其實我之前係想轉刺的...

不過我見40LV有隻豹仔<<我好中意佢..所以我做了遊~~

哈哈..其實玩GAME,,勁5勁都5係問題..最重要係你玩得開5開心.~@O@

搵到一舍你中意玩的職~~你就會有心機升~^^

原帖由 藍夢月 於 2009-4-15 11:37 AM 發表
哈哈..遊俠的確好少人做..

點解?..其實我之前係想轉刺的...

不過我見40LV有隻豹仔

有D人玩到唔勁就會唔開心哦=3=

台服出夢之..你知吾知改邊個職業先???
係遊俠~點解..因為果陣遊俠真系太勁...開發比人炸到乜
其實我覺得遊俠好好了~平均型~近遠有暈~負面技都OK

十週年勳章(賀詞)

原帖由 於 2009-4-15 11:34 AM 發表

講緊我-口-?

5係講你-.-

我講的野D人一睇漏~就....=.=

.........其實我5係講你,,,,,,,,,,=0=.....

仲有各個職都有優點,有缺點...E隻GAME都打正旗號要搞到舍個JOB,,,,BALANCE-.-

你地仲想點?  不過遇到D真係5公平的就更緊要出聲架啦~~~5通咁都要忍?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 09:12 AM , Processed in 0.039980 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存