2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 遊俠好蝕抵...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 狂龍仔
go

[分享] 遊俠好蝕抵... [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 colourpong169 於 2009-4-15 11:41 AM 發表
台服出夢之..你知吾知改邊個職業先???
係遊俠~點解..因為果陣遊俠真系太勁...開發比人炸到乜
其實我覺得遊俠好好了~平均型~近遠有暈~負面技都OK

這位人兄= =.

我沒有玩台版= =

點知遊勁5,勁= =

我剩係知..香港E到-.-5係平衡到咁AR MA- -

我地E+係開荒牛= =......有咩問題5出聲佢點知?

原帖由 藍夢月 於 2009-4-15 11:44 AM 發表

這位人兄= =.

我沒有玩台版= =

點知遊勁5,勁= =

我剩係知..香港E到-.-5係平衡到咁AR MA- -

我地E+係開荒牛= =......有咩問題5出聲佢點知?

唔理台版定港版
實際情況先係第一
支持遊俠月~~

姐係之前勁過啦~~~係屈<<<我已經講左...之前刺客60閃個陣我仲低LV..戰場個D無打過..勁係後期聽人講返先知

有好多人,,,之前係見刺勁先玩...,,成條街都係.,我E+5係話哂玩刺客的所有人都冇遠見..只不過你見到個排.最多人轉的係咩職?<<<<一黎我唔清楚到低係剌多人轉定咩多人轉...如果你講成街都係..我反而見狂戰成街都係

我沒有,,我講的是係是實~哈哈。你問下我公會個會長。。刺黎的~成百點專精。A_A
                                                                                                                                                                              你黎下佢會5會X我= =....你講到我E+係到呃人咁.<<<<<你岩岩先話完只係部份因為刺勁揀刺..但係呢句你又話挑釁我地係事實...係你表達錯定係我會錯意?

你GET錯<<<咁希望每句都打返明確意思..如果你只係話挑釁部份刺客請打返部份

哈哈~~我講野,,有深度.,,你睇漏小小都會,,嘿嘿~~~<<<<係..因為唔明所以先要講清楚

哈哈..仲有大把地方需要改善~~~<<<<<我點我認同

暈死人<<<的確係..我都比佢地暈死左唔小次..

係..地,,吸血....但係你又知5知之前地獄係點?..我細佬係玩地獄的<<<<我唔清楚地獄...未玩過

你話? 就係因為5平衡先要改.你講得E句說話已經證明左你冇遠見~~~<<係..我話GE..我唔係官方..相信你都唔係..唔通你又知道將來職業GE改變動向??我的確無遠見..因為根本唔清楚

係<<<呢句呢..真係唔多明你係想講你認同定唔認同

係,,咁多點?我地既意見.官方聽緊.係就係5係就5係.,,,佢會睇下係咪真係有D咁既事先做野.,,5係你話我好廢AR,就會改你.<<<<咁我開頭都只係回應我GE意見...有何不可?我再三強調我係認為如果要改就要改哂所有職..同埋呢句我係表達緊改版GE野根本無人知...遠見呢一樣野根本話唔準

E舍咪係平衡點囉,公平<<<我的確係講緊刺同遊係公平

姐係遊同刺一樣啦<<係呀...係一樣..我就係呢個意思

我係上邊講緊戰場~~仲有你選得~刺客~你應該熟識佢係隱者~~~你5知有咩用?<<<
你有冇見到但係2隻字??係連續落去..我GE意思2者各有好壞..同埋我玩得刺客..點會唔知戰隱點用?

剩係你地難升?E C舍D點升?
比你地閃哂好5好?<<<咁只係你地遊俠需要改善..?其他職業唔洗理??我上面已經講左好多次要改就大家一齊改
仲有GE係我講呢句係表示攻高左...閃低左..一樣強左自然第2樣會弱左..睇黎你都理解錯我GE意思

如我上邊舍D POST咁講..你自己睇.<<<<請問我邊到有講到刺客(仲廢)??如果你認為我話閃低左叫改廢左係錯..
咁請問改低左唔通叫做勁左?

你地遠攻都要勁,,,,咁我都轉做刺啦.....咁正..<<<咁你地遠近都高過我地刺..咁我話如果你地要改..就應該我地都要改埋..有錯嗎?

你迫咁講就最好~~~<<<我一開頭已經有講過...你可以睇返..一直都有講你地遊俠有差野..我地都有..你地有好GE..刺客都有好GE

你講架<<<一直講緊

肉盾~<<<所以我先認為呢個職業需要改一改..如果唔係打戰場點算呢...

聖騎係咁嫁啦
改弱又話狂戰頂王仲好
改勁又話打唔入
咁你想人地點做?

原帖由 於 2009-4-15 11:52 AM 發表
聖騎係咁嫁啦
改弱又話狂戰頂王仲好
改勁又話打唔入
咁你想人地點做?

改唔係一個問題...
但係改到強到咁就係一個問題
平衡意思係各有輸贏..唔係只係單方贏
之前我記得有個聖騎自己開POST話返聖騎太屈..
連玩聖騎都話自己GE職業太屈...
咁你都唔覺強到好有問題?

十週年勳章(賀詞)

姐係之前勁過啦~~~係屈<<<我已經講左...之前刺客60閃個陣我仲低LV..戰場個D無打過..勁係後期聽人講返先知<<姐係有勁過.

有好多人,,,之前係見刺勁先玩...,,成條街都係.,我E+5係話哂玩刺客的所有人都冇遠見..只不過你見到個排.最多人轉的係咩職?<<<<一黎我唔清楚到低係剌多人轉定咩多人轉...如果你講成街都係..我反而見狂戰成街都係  <<<又係因為改左- -.. 未改前5係,,,

我沒有,,我講的是係是實~哈哈。你問下我公會個會長。。刺黎的~成百點專精。A_A
                                                                                                                                                                              你黎下佢會5會X我= =....你講到我E+係到呃人咁.<<<<<你岩岩先話完只係部份因為刺勁揀刺..但係呢句你又話挑釁我地係事實...係你表達錯定係我會錯意?<<<<你想同我嘈?

你GET錯<<<咁希望每句都打返明確意思..如果你只係話挑釁部份刺客請打返部份

哈哈~~我講野,,有深度.,,你睇漏小小都會,,嘿嘿~~~<<<<係..因為唔明所以先要講清楚  <<哈哈..A_A

哈哈..仲有大把地方需要改善~~~<<<<<我點我認同

暈死人<<<的確係..我都比佢地暈死左唔小次..

係..地,,吸血....但係你又知5知之前地獄係點?..我細佬係玩地獄的<<<<我唔清楚地獄...未玩過   <<好多人都5清楚人地個職的苦~剩係係到狂話我好慘AR.

你話? 就係因為5平衡先要改.你講得E句說話已經證明左你冇遠見~~~<<係..我話GE..我唔係官方..相信你都唔係..唔通你又知道將來職業GE改變動向??我的當無遠見..因為根本唔清楚

係<<<呢句呢..真係唔多明你係想講你認同定唔認同  哈哈./.都話我講野有深度.冇錯~你冇GET錯~E句說話係中肯的~^^

係,,咁多點?我地既意見.官方聽緊.係就係5係就5係.,,,佢會睇下係咪真係有D咁既事先做野.,,5係你話我好廢AR,就會改你.<<<<咁我開頭都只係回應我GE意見...有何不可?我再三強調我係認為如果要改就要改哂所有職..同埋呢句我係表達緊改版GE野根本無人知...遠見呢一樣野根本話唔準   <<<耐心等待..5好一味批評~~E到E舍POST人地講緊遊..你走黎講刺?你開個個POST.討論刺廢定遊廢~唔該~

E舍咪係平衡點囉,公平<<<我的確係講緊刺同遊係公平  <<<係..我E句都係中肯的~

姐係遊同刺一樣啦<<係呀...係一樣..我就係呢個意思   <<我明你意思先咁講~哈哈~

我係上邊講緊戰場~~仲有你選得~刺客~你應該熟識佢係隱者~~~你5知有咩用?<<<
你有冇見到但係2隻字??係連續落去..我GE意思2者各有好壞..同埋我玩得刺客..點會唔知戰隱點用? <<哈哈..你GET到我講就最好~~~我最叻反問~A_A

剩係你地難升?E C舍D點升?
比你地閃哂好5好?<<<咁只係你地遊俠需要改善..?其他職業唔洗理??我上面已經講左好多次要改就大家一齊改
仲有GE係我講呢句係表示攻高左...閃低左..一樣強左自然第2樣會弱左..睇黎你都理解錯我GE意思  <<哈哈.但係~人地討論緊遊..係,,要改,,都要有人講有咩問題先得.你呢?刺有咩問題?你開新POST講..

每個職都搵人開POST講~~E+D人剩係講元,騎.刺,冇架啦,意見人人都有.

但係冇人發表~~~講的,,講講下變左吵架 ..有D爆埋粗,,我都5知E+D人做咩,

要討論一舍職..都要有觀點先得,,你都5熟舍個職,,講得D咩?

如我上邊舍D POST咁講..你自己睇.<<<<請問我邊到有講到刺客(仲廢)??如果你認為我話閃低左叫改廢左係錯..
咁請問改低左唔通叫做勁左?                <<對不起..我講的係豹的作用-.-..你又GET錯........

你地遠攻都要勁,,,,咁我都轉做刺啦.....咁正..<<<咁你地遠近都高過我地刺..咁我話如果你地要改..就應該我地都要改埋..有錯嗎?   <<<刺係E隻GAME係..玩近攻的= =

你迫咁講就最好~~~<<<我一開頭已經有講過...你可以睇返..一直都有講你地遊俠有差野..我地都有..你地有好GE..刺客都有好GE  <<係= =

你講架<<<一直講緊  <<係= =

肉盾~<<<所以我先認為呢個職業需要改一改..如果唔係打戰場點算呢... <<= =

仲有我想講我係1月15號玩到E+的= =

伙咩都5知..就係到UP- -....我,,冇野好講...

我眼見隻GAME係到改,,,,有改善~~~~~

你呢-.-,,,,,,,,

原帖由 允諾 於 2009-4-15 11:56 AM 發表

改唔係一個問題...

暫時未FEEL到匯騎有幾屈..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 允諾 於 2009-4-15 11:56 AM 發表

改唔係一個問題...

有問題你要舉例.....佢5做肉盾搵邊個做?

KEEP  THE BALANCE,,,,,,,,,,,,如果真係強到有問題..

GM佢地會5做野?係到比我地XX??

姐係有勁過<<<我無話無勁過

你想同我嘈<<<你認為我同你嘈??我只係講返我GE意見..如果你講到嘈..我覺得你GE意思反而更加挑釁我地刺LO..而我一直都有講遊俠有壞都有好..但係我同時都有講埋刺客..狂戰等GE好壞BO..我無一味只係話咩你地夠哂勁啦..加咩強姐..~我完全無咁講過LO

好多人都5清楚人地個職的苦~剩係係到狂話我好慘AR.<<<係呀..的確有D咁GE人...

耐心等待..5好一味批評~~E到E舍POST人地講緊遊..你走黎講刺?你開個個POST.討論刺廢定遊廢~唔該~<<<如果你地係唔想其他職入留黎討論就請係開POST到加返(其他職禁入等字眼

哈哈.但係~人地討論緊遊..係,,要改,,都要有人講有咩問題先得.你呢?刺有咩問題?你開新POST講..

每個職都搵人開POST講~~E+D人剩係講元,騎.刺,冇架啦,意見人人都有.
但係冇人發表~~~講的,,講講下變左吵架 ..有D爆埋粗,,我都5知E+D人做咩,
要討論一舍職..都要有觀點先得,,你都5熟舍個職,,講得D咩?<<<的確係..好多小朋友只係係咁講粗口..根本唔係想討論...仲有意思同上..如果你地係唔想其他職入黎應該打明...有人好似我咁...係對每個職業都有D意見..你又無講明..我見到就緊係入到表達嫁啦

刺係E隻GAME係..玩近攻的<<<無錯..就係呢一個大問題...一個近攻GE職連遠攻GE職的攻擊力都不如...會唔會有小小問題呢??呢點留返大家自己諗諗吧

聖騎個到相信大家有同過聖騎打GE都知咩事....係咪太強大家心中有數

以上:OK..咁你話唔歡迎我刺入黎討論..無問題=]"

十:::

我諗你應該都有玩戰場....雖然唔知幾多LV戰場...(有可能無...咁我就舉一個例
我就舉例一個:41-50戰場....我未見過任何職業同聖騎單挑會贏到...
咁樣如果叫做平衡的話...咁樣我真係無話可說
我試過1個狂戰,加我刺客,再加多個刺客,仲有1個祭師,再加多個地獄...<<<打戰場
見得返1個聖騎係到...緊係全部人圍住佢黎打///都要打一陣先死...
咁試問單挑點贏呢?

如果你話51-60戰場就有其他職單挑贏到...
咁樣都唔叫做完全平衡...只叫某部份平衡

原帖由 允諾 於 2009-4-15 12:25 PM 發表
姐係有勁過

玩近攻冇話要攻近高-.-
刺客係出ONLINE界出名低普攻......

其實.............我地遊俠唔係想變最強   係想加強遠攻
因為玩過遊俠你就知  根本打副本無得打
隻野真係唔幚得好多  怪條血棒真係好似無郁過(但係有時係有用 好愛呢隻野)
仲有做咩用其他職比較=  =
我地公測開始都一直處於劣勢   d人一直唔講暏
我地開呢個帖係想反映下遊俠有呢個問題
你地刺之前真係玩哂,小弟深深體會到 一出場狂暈  
我地遠攻都暈你唔到   見習射手個招暈 你地都有,
我地個招暈 係近的  唔係我地個飯   
係唔係要開呢個帖反映下遊俠有問題,本身遠攻唔係勁  
出個見習射手個招暈   起碼要5格
到時無    又打番近戰 得2招    最後又秒左 =  =

原帖由 於 2009-4-15 12:27 PM 發表

玩近攻冇話要攻近高-.-
刺客係出ONLINE界出名低普攻......

但係個問題係刺客個近攻連遊俠都不如WOR
係射手職都不如WOR....明嗎??
你話攻係低過狂戰聖騎..法C系...咁我的確無話可說..因為理所當然
但係你話近攻職GE近攻竟然連遠攻職都不如...咁樣都無問題?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 允諾 於 2009-4-15 12:25 PM 發表
姐係有勁過

=.=想點?

討論緊遊..你入黎講刺好岩?5會亂?

討論都要有條理先得-.-

個POST講緊個個職..你行入黎講第2個職,,,,你都好,,,,,,,,,,,,95搭8下....

你要討論刺,,你可以開新POST問人地覺覺刺改左之後點?

E舍係討論區的作用...但係,,,,好似冇人,,,,,識得,,,,點運用,,,,

仲有E舍POST5係我開的== ...講到明5比咩職入?咁,,,,,,冇野好講...我GET到你的意思,,你以為我想,,,,,,=.=...

唉...........好想要單手槍

原帖由 藍夢月 於 2009-4-15 12:34 PM 發表

=.=想點?

討論緊遊..你入黎講刺好岩?5會亂?

討論都要有條理先得-.-

個POST講緊個個職..你行入黎講第2個職,,,,你都好,,,,,,,,,,,,95搭8下....

你要討論刺,,你可以開新POST問人地覺覺刺改左之後點?

...

我無話你想..但係根本無人話明其他職唔比入...
咁見到當然入到講下...
如果你真係唔想我講GE...
咁你一開頭就應該話不受其他職業

O大O:
你講GE暈技係昏迷重擊?定係其他??
同埋刺客都係射手出生..有射手招技係絕對絕對正常-..-
同埋單手槍係..- -?唔知你係講緊弓槍之分定係咩..
仲有遊俠唔一定唔夠刺打...哇兒就係一個好例子

十週年勳章(賀詞)

原帖由 允諾 於 2009-4-15 12:39 PM 發表

O大O:
同埋刺客都係射手出生..有射手招 ...

哈哈..講到明就長氣啦..

我係上邊個POST都話左我GET到你想講咩,,你以為我.....唔比其他職入黎講..

但係,我5係咁既意思.有意見係好...但是我地遊俠係5訴緊苦你5聽5緊要..

但係你都5好.......打斷我地....

個個職入黎話,,遊俠邊忽廢AR,,,咁我地點?..我地E+係到~訴緊苦= =又要理你?

你地係入黎就聽下.,,,你地對自己隻職有意見就開新POST.~等人地討論

FORUM係一舍發表意見的MEDIA- -

作為一舍平台比我地發聲..你有權係E舍POST到講野.我阻止5到//

就算我講到明5比咩職入又點?人地要入黎講,,我可以點?

咁有意見自然會想講嫁啦。。。
但係如果你講到明限職入。。
咁起馬可以減小D。。好似我咁。。(識睇字)GE人唔入。。。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 允諾 於 2009-4-15 12:39 PM 發表

O大O:
同埋刺客都係射手出生..有射手招 ...

昏迷重擊,,我答埋你....可以暈/

你5知咁多就5好講咁多野...我地近攻除左2招高LV就冇啦

有2招散沙同咩..新手技...<<我地仲用緊新手技..哈哈//

=-='我....本來都想講...
但..我無玩過遊......咁我都係唔講野....

你都幾得意個WOR..
人地同我講緊野..我唔明佢講咩..
自然就問嫁啦..唔通唔理佢...?
一陣比人話潛水或者無禮貌咁點??
咁樣你都可以話我個WOR...

拿。。上面又一個如例子啦。。
你地下次如果真係唔想其他職入GE。。就打明限職
起馬有人睇得明GE唔會講遊俠D咩。。。

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:21 PM , Processed in 0.029936 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存