2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 夢之樂章近期好似沒人玩lo
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 夢之樂章近期好似沒人玩lo [複製鏈接]

如題~~~ 我之前玩到好高lv悶到死 有一陣沒玩 之前個陣個一頻加斯洛勁多人
但係近期入番..  少人到.......  我想知到仲有沒人玩囧

十週年勳章(賀詞)

哈哈~E+D人沖緊65LV,,仲得鬼閒企城咩...A_A

,,,,,,,,,,,,,小妹,,,頭100名先有禮物,,,,,,

你可5可以改下?

對D長玩的5公平..

有D,,,,玩家,,,你都知,,冇咩時間玩=.=

但係一有空就玩你E隻~GAME架~

你5好要人搏命沖LV,,

因為要係4月30日完成....會令玩家忽略玩GAME的樂趣

你E個活動冇錯係可以令某一班玩家有目標,,,,

但係,,要升65..人地升通霄...<<D玩家好搏...

你忽略了玩家的健康....=.=

咁搞法..人地呀媽見到你隻GAME咁樣..仲會比自己舍仔/女.打機?

好多父母...都覺得打機5好點解?..唔洗我多講你地都知啦~~

我相信你地父母都話過你地~~

仲有,,一隻ONLINE...你係好玩的....會驚冇人玩?5洗要D玩家咁博既..

隻隻GAME都係一味剩係叫玩家沖LV....你想你E隻GAME突圍...

你要搞下新意思~~~~5好剩係一味要人沖沖沖~~

哈哈..會沖死人的~~

你隻GAME又5係差....如果~你有情講的話~~

哈哈靠我地玩家把口~你都嘿嘿~~~

一刀有2面刃~

我地把口5係剩係識踩隻GAME,,

係好的我地會讚~~~~~~

靠我地D口水~~~~傳好過你賣廣告...仲可以幫你堅返筆~~~~~

你要唔要靠我地D口碑先?? A_A

剩係我一個都浸哂佢地WO  A_A

你返去摺高枕高慢慢諗清楚

我都覺得少左新手, 合左 橙裝 放拍賣都無人收

十週年勳章(賀詞)

原帖由 炆爆 於 2009-4-15 05:45 PM 發表
我都覺得少左新手, 合左 橙裝 放拍賣都無人收

哈哈..新手冇錢....點買....佢地d任,,你都人做過新手

我舍陣...有1金,,都好開心了,,

點知,,,,高lv任,,做一舍有8金.,,,,,唔怪峙得d人咁有錢..

橙裝e+低lv一件都好貴,,,,幾10金,,,大佬,,

唔係做點商的低lv玩家跟本買5到.

一係佢就係老手開新ac先有錢買....

笑傲無雙

少人玩係應該...悶 貪新鮮 某原因
至於近期同之前少佐人玩既差別應該係少佐掛精靈既外掛..
依家訂單冇錢刷!!d掛精靈既梗係絕晒種啦...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 zxcar 於 2009-4-15 05:53 PM 發表
少人玩係應該...悶 貪新鮮 某原因
至於近期同之前差別人應該係少佐掛精靈既外掛..唔係玩家
依家訂單冇錢d掛精靈既梗係絕晒種啦...

對~所以小妹佢地要有新意.

一舍online做5做得耐...睇你有冇創意......

新game出得好快,,又88得好快.....

e個年代~~~~玩家追求的係乜?             嘿嘿~~搞鬼,好玩~~升lv,,,?係要..不過可能5係重點.

升lv升得多都悶啦,,係咁升lv黎做乜?玩game係為了開心,你隻game比5到歡樂玩家,,,

玩你隻game又要有一大堆不滿,,又要比錢你賺..見你剩係賺錢,,5理玩家死活,仲得閒采你?

精0訂單冇錢,,一隻game冇外掛就5玩~,?

咁你地玩d有大把外掛的online啦,,,e隻game5岩你地...因為你地岩做機械多d,哈哈....

e+精0訂單冇錢係一舍問題~~小妹你要諗計~~^^加油呀~

我就off,,諗到再話你知~~呵呵~~

-.- e加精靈訂單沒錢- - 我一定唔會再玩啦咁- -

=-='精無左..單...我都係打番任品黎搵錢...
同埋...打討伐拎過dd金.......
不過...d藍裝...平到飛起...搵唔到錢......

開始無癮囉
停佐,係上去吹下水,等SD港版
連吹水都無人,關機

十週年勳章(賀詞)

原帖由 大魔導士 於 2009-4-17 01:26 AM 發表
開始無癮囉
停佐,係上去吹下水,等SD港版
連吹水都無人,關機

哈哈.我同你吹~~@v@

我係口水王~

我都等緊小妹佢地~~訂單...我d錢餵哂精0= =....仲蝕過外掛........

我比左咁多idea,,佢地5識do= =

有冇見過一隻game,,,,,有玩家狂比意見先????<<<5係廢up

有d game想玩家比下意見都冇= =<<<點解..因為個舍打機....只是純粹打機,,,,得鬼閒..幫你間公司諗..= =

你e+5洗錢請我地= =

比哂意見你去改= =

你仲想點???= =

你要出錢請舍d,,,,,,先叫有學識????

咁我地e d係咩???????= =

.....其實..要搞都要時間..唔系一下子就變到晒大家想要既野..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 夢之小妹 於 2009-4-17 09:04 AM 發表
.....其實..要搞都要時間..唔系一下子就變到晒大家想要既野..

我都知,,,我有比心機去等的...

但係好多人係到放埋D,,,,,哈哈.....負面消息.....幫你地講好話..都講到我口臭..

我,,呢,,得到D咩/..?????冇得到過任何野!!!!

我只係想你隻GAME....好姐....

因為玩你E隻GAME可以好開心,,,同時亦可以好5開心..

因為,,你隻GAME好多不足....玩家..又5多理人.....

我見到你隻GAME係有進步到.....但係...

你地5搞好哂先出GAME?

你地E+一邊搞,,一邊搵錢.....都好醒WO.......

我等得...5代表...舍舍玩家好似我咁....

做望夫石?!= =

采你都傻啦....大把ONLINE- -

你方會冇得玩?

尋日返屋企玩小夜...wa...小人到呢.....
新ser 好多人wor

十週年勳章(賀詞)

原帖由 stevelove 於 2009-4-17 09:33 AM 發表
尋日返屋企玩小夜...wa...小人到呢.....
新ser 好多人wor

係AR,

我叫左個舍FD去玩佢都同我講好多人~~~~~~玩AR舍新SER~~@V@

不過,,E到好多人係到散播謠言,,

嘿嘿,都5知想點~

自然流失 自然流失 自然流失 自然流失 自然流失[/size=5]
個個game都有
個game仲有好多人玩~~
唔好亂講哦:smilie_:):
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 02:40 PM , Processed in 3.694393 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存