2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 官方小雲細聲說^0^(5月8日更新)
樓主: 官方小雲
go

官方小雲細聲說^0^(5月8日更新) [複製鏈接]

你幾歲  DEEDEE

正啊 有新野  我都想比gd 比唔到

小雲好野 我遲d玩番就有好多新野

期待中

十週年勳章(賀詞)

要求增加高LV吱雞類動物!_!

原帖由 闇夜音符 於 2009-4-16 08:27 PM 發表
要求增加高LV吱雞類動物!_!

超級吱雞<--好勁= ="勁高爆擊率

十週年勳章(賀詞)

原帖由 難j@0@ 於 2009-4-16 08:46 PM 發表

超級吱雞<--好勁= ="勁高爆擊率

我要的係新地圖的吱雞>﹏<

原帖由 ×╳Sky☆〞 於 2009-4-16 05:45 PM 發表

其實 e加最重要 係降返d成本 我冇玩夢之果陣 +9卡 只係2000萬-3000萬
到我玩返(格左1-2個月) 居然由2000-3000萬 提高到 7000萬-1億?
太離譜吧=_=

2e都有人要bo

我的意見

1) 打擊幣商~ 呢單野真係好嚴重, 而家既野升價升到痴線
2) 盡快出騎乘系統~ 對咒黎講, 行路真係太慢啦 -_- 唔搵野騎真係好慘 ...
係雪地上面跑先係, 跑得慢, 血又小, 好易比人殺 -_-
(加快所有人行路既 Speed 都得架 )

睇完官方小雲所講既野, 覺得韓國果邊好似唔多想攪新野....

希望唔使好耐, 官方小雲講既新野真係會實現啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 官方小雲 於 2009-4-16 06:05 PM 發表

實不相瞞, 小雲係有玩夢之的
所以我對於幣商, 夢幣貶值既問題係身同感受
只不過因為太渺小, 所以應該無人知邊個係我

唔使太謙
其實有無諗過 夢之到今日仲有咁既玩家流量 已經係好成功
唔好講1年 每個月有幾多新game推出?
hk玩game文化1直都係咁 當1隻game面世耐左就會
(流失玩家 game$大幅貶值 玩家因為玩得耐左知道左搵$速成法就會容易搵到多$
咁佢地1降價急放$就會迫到d幣商減價還拖 到幣商發現隻game已經無幣商價值
個時就會用賤招 最後1擊推爆個價錢去)
講反有玩家話係因為某些物品難打所以先會搞到又係速成文化累事
升lv要快 想打個d物品又唔想用時間 最好打1隻怪跌10個
其實咁樣係間接加速隻game死亡

(個人觀點 唔岩聽請勿爆粗)^^
已有 2 人評分Good 收起 理由
無聊一啖笑 + 1 屌! 講得好岩
╭♂開心♀ + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

要求增加寵物的上限
現時的寵物款式多多
10個位不能夠收藏喜愛的寵物
夢古也有 感夢 夢古 劍夢 聖夢ex 聖夢 火夢 水夢 ....... 7只
也有稀罕的寵物... 肉粽 迎春豬....雪人 天馬 福鼠娘娘..還有很多 款式多多 不能數清

還有一些普普通通的寵物  吱雞是近來受歡迎的寵物

所以現時10個上限的位置
是不足夠的@@

以及同伴的櫻花公主
為何 雷登呀 哼呀 克sir 都有他的 套裝
而櫻花公主就沒有呢?

以上都是我的問題 希望解答 謝謝

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 gv3170 於 2009-4-16 09:07 PM 發表

唔使太謙
其實有無諗過 夢之到今日仲有咁既玩家流量 已經係好成功
唔好講1年 每個月有幾多新game推出?
hk玩game文化1直都係咁 當1隻game面世耐左就會
(流失玩家 game$大幅貶值 玩家因為玩得耐左知道左搵$速成 ...

你隻狗仔很可愛^^

仲有我想問阿小雲
你識打韓文 定有翻翼^^?
夢之歷險係一隻好game黎
請大家唔好再買幣啦

只要冇幣商就夠-口-"
咩結婚坐騎,,只係賺錢的東東吧=_="
如果真係殺到幣商..咁真係乜都抵..
不過話時話丫,點解要話滅幣商就滅幣商..唔一早做?__?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 弓法之虎 於 2009-4-16 09:11 PM 發表
要求增加寵物的上限
現時的寵物款式多多
10個位不能夠收藏喜愛的寵物
夢古也有 感夢 夢古 劍夢 聖夢ex 聖夢 火夢 水夢 ....... 7只
也有稀罕的寵物... 肉粽 迎春豬....雪人 天馬 福鼠娘娘..還有很多 款式多多 不 ...

說得很好-C-

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 Oo赤oO 於 2009-4-16 09:18 PM 發表
只要冇幣商就夠-口-"
咩結婚坐騎,,只係賺錢的東東吧=_="
如果真係殺到幣商..咁真係乜都抵..
不過話時話丫,點解要話滅幣商就滅幣商..唔一早做?__?

其實幣商好難消失
有邊個唔想賺錢阿- -?

夢歷會有咁多有錢老去黎買點?

冇幣商,萬歲
冇幣商,買點化算好多
更新快d,正
感激萬分
kai咗- -"

十週年勳章(賀詞)

不如出稱號
好似做左某個任就有個稱號.例:做左不明任,"不明高手"
結婚,結拜都有類似系統就好

十週年勳章(賀詞)

其實好難平衡同照顧到所有玩家
如果狂出 商點野 就會搞到 唔用HK$玩的玩家覺得好唔公平
但如果要求官方狂送 物品 裝 武器個d 係官方 商業角度黎睇又
會好唔化算(因為官方角度 隻game係1盤生意黎)
營運都要$啦 無理由因為要玩家玩得開心就唔賣點去送野比玩家卦?

十週年勳章(賀詞)

比支倚天cue比你 等你可以清左d幣商

隻game 下面會打擊商幣
但係日日都係見果個名係商店街都嗌
講出黎都要令人信服先得架 = =

對夢之既睇法:
首先肯定係幣商既問題啦... 令到點數價格上升
其次我認為天毛跟得上幣商既嚴重性...天毛難出...需求量又大
結果變到供不應求...就會係咁出高價去收....
而且近排所推出既活動 大部份都係需要錢先能夠有獎賞....
令到我呢d 貧苦既人玩5起
夢本身衝+15既 其實都已經夠hkd 呢架推出黎既活動重係要鬥買點數多
至於結婚系統 同 底騎系統 我都覺得應該早d有~
而且夢之既然想改變 目的都只係想吸引多d玩家黎玩隻game
但係隻game 而經只限於老手先能夠生存到...
新手根本冇立足之地.....咁樣又掂會吸引到人黎玩
其他方面 我認為 夢之太少ser啦
導致經常搶場或者冇場既情況出現..... 玩家有心on 想玩掂知因為ser比人霸晒就冇意思啦
重有家族方面 點解只限50人咁少呢... 只少都將人數增加到100人-200人啦
同時亦都可以增加家管數目 .....
最後.... 個人最不滿是 3種職業的能力值問題 (不滿意不要插)
上到高lv 後期.... 大部份玩家都係弓手為主  原因係弓手遠攻 同 行得快(而且s卡都相當不俗)
相反...  咒師 同 劍士 夢之就冇特顯到呢2種職業既特色
第1係比弓手太利害 而蓋過左....
第2 係 夢之比 呢2種職業發揮空間太少~
劍士 即使 全血 都會因為弓手既速度 高攻 而不敵
咒師有回血 但係夠因為太少血 經常比弓手連續爆擊就輸了
以上個人意見而已~ 希望官方真的能改善。

2000FUN就係幣商  係E到話打擊幣商
已有 1 人評分Good 收起 理由
╭♂開心♀ + 1 HAHA,講得好XD

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-28 02:26 PM , Processed in 0.046714 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存