2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 開party的夢= =
返回列表 發新帖 回覆
go

開party的夢= = [複製鏈接]

背景係1望無際的大海,一開波我就坐左係1隻小船到,有4個人同行,有講有笑
全部都好似身懷絕技,其中1個人比人玩,掉左佢入大海,跟唔唔知點解佢竟然游水可以追到上黎。

隻小船好快快就去到城市,裡面有內河,跟住我就一邊睇住岸上d人跳舞,然後隻船就泊岸。

船上d人唔知點解走哂,跟住我行行下就唔知點解入到一條走郎
旁邊又係有4個人,1個係我暗戀的人,佢拉住我隻手,,跟住拉左我入走郎盡頭間房,我1入去,就好似好多人好開心咁,但係我又好似唔係主角= =。然後我就企左係窗邊同人睇野,發現party裡面d同全部係我d同年同學 / fd/上年d同學,我暗戀果個就去左同其他人講野。然後出面成1行人又過黎,都係我識得的人 / fd,大約10人,見到我又好驚奇,不過又好善意地同我講野。
然後佢地就準備party d 食物  = =

我only見到有隻燒雞,用KFC d 飯盒裝住 (呢個包裝法我尋日見過,係GreaT裡面)
然後我就醒了= =

間屋係ok大下,應該係外國果d3層屋,有花園,但係我由屋內向出面望就睇到出面有得BBQ同埋有草地+小路

之後我就醒左= =
個夢想講d咩= =?
唔好意思,因為我怕人認得我= =所以我開左隻分身黎講
已有 1 人評分威望 收起 理由
883516 + 5 感謝分享!

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

背景係1望無際的大海,一開波我就坐左係1隻小船到,有4個人同行,有講有笑
全部都好似身懷絕技,其中1個人比人玩,掉左佢入大海,跟唔唔知點解佢竟然游水可以追到上黎。

隻小船好快快就去到城市,裡面有內河,跟住我就一邊睇住岸上d人跳舞,然後隻船就泊岸。

船上d人唔知點解走哂,跟住我行行下就唔知點解入到一條走郎
旁邊又係有4個人,1個係我暗戀的人,佢拉住我隻手,,跟住拉左我入走郎盡頭間房,我1入去,就好似好多人好開心咁,但係我又好似唔係主角= =。然後我就企左係窗邊同人睇野,發現party裡面d同全部係我d同年同學 / fd/上年d同學,我暗戀果個就去左同其他人講野。然後出面成1行人又過黎,都係我識得的人 / fd,大約10人,見到我又好驚奇,不過又好善意地同我講野。
然後佢地就準備party d 食物  = =

我only見到有隻燒雞,用KFC d 飯盒裝住 (呢個包裝法我尋日見過,係GreaT裡面)
然後我就醒了= =

間屋係ok大下,應該係外國果d3層屋,有花園,但係我由屋內向出面望就睇到出面有得BBQ同埋有草地+小路

之後我就醒左= =
個夢想講d咩= =?
唔好意思,因為我怕人認得我= =所以我開左隻分身黎講

船能夠安全地抵達的夢,可以說是幸福的象徵。在工作方面多多嘗試和冒險,有時碰到有可行性的事,不妨搏一搏,說不定可以得到意外的收穫。
跳舞        
跳舞象徵年輕,成功和幸福。
夢見自己跳舞表示好事將近,
對自己的成就感到高興,生活滿意。
夢見在旁邊看別人跳舞,表示你現在對可能達到的目標挑戰心旺盛,要好好把握機會。
夢見思戀愛人, 即是您有依賴心, 將受到責備或訓斥。

同學        
同性的同學反映你現在人際關係上出現了問題。
異性同學則表示你對朋友有不滿的態度,
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 08:43 AM , Processed in 0.244526 second(s), 24 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存