2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Winning Eleven WE 問題交流求檔區 點解我原版遊戲整黎整去都升唔到去官方1.2既?? 有冇人可 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

點解我原版遊戲整黎整去都升唔到去官方1.2既?? 有冇人可以教教我呀? [複製鏈接]

各位大大好! 我裝左pes2009 【3.7g】英文單語版本, 有以下幾個問題

1. 請問我可以點樣升到去官方1.2呢? 我搵左好多post, 都話放個cv0f.img檔去C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download, 但係我跟住呢個指引去到Application Data之後, 就搵唔到KONAMI呢到. 另外就係搵晒Application Data入面既 file, 都係搵唔到呢只game, 請問我可以點樣做呢? 【我已經將所有隱藏既檔案開啟返出黎睇】

2. 我想裝EP系既補丁, 請問10.5.0呢個版本, 我係咪只需要接setup果個icon就會自動裝呢?

3. 10.5.02呢個版本, 係要點樣裝架? 因為我解完之後, 全部都係同原檔一樣名既file, 只係file入面既檔唔同名, 咁我係要點樣做先可以升到級呢?

4. 我而家已經install左原版game, dl左 EP10.5.0; 10.5.02FIX; 10.5.02外傳; 10.5.03; 之後係咪就要DL埋10.6.0呢?

希望有大大可以幫我. 感謝!

有冇人可以幫下我呀??

1. 3.7G版唔可以就咁裝.............
要自己手動新增文件夾路徑......
再加埋免CD

2. 係

3. 如果只係玩繁體版就只需copy去chtserver\img入面相應文件夾覆蓋原文件

4. 你中意啦.............
不過普遍都推荐你裝埋..........
都係有自動安裝
(小心要去官方下載點.................其他有D比人加左野)

原帖由 jnkc 於 2009-4-22 08:55 PM 發表
1. 3.7G版唔可以就咁裝.............
要自己手動新增文件夾路徑......
再加埋免CD

2. 係

3. 如果只係玩繁體版就只需copy去chtserver\img入面相應文件夾覆蓋原文件

4. 你中意啦.............
不過普遍都推 ...

請問大大. 可唔可以詳細解釋點樣自己手動新增文件夾路徑同埋再加免CD? 唔係好明白 ><
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:29 AM , Processed in 0.027636 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存