2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Heat Project hp汁笠前有感而發..不論路人又好,仇人又好..入黎留個com ...
樓主: 私家醫生
go

[軍團] hp汁笠前有感而發..不論路人又好,仇人又好..入黎留個comment

我初初玩個陣     仲係咩都唔識
無意中知道神話獵人會長櫻木六郎太係我同學個朋友
靠關係之下入左會   跟住開始團戰生涯
仲記得第一次打軍團戰   個陣仲未興出去網吧打
陣容有 六郎 lob 夜貓 yanzi  我 同 2仔
對死神的右手係故宮博物院激戰幾粒鐘
終於入到決賽對mods  好遺憾地輸左
只係得個亞軍
第二次參加  今次仲衰得第4 安慰獎都無
印象最深刻係當時季軍戰 對戰國風雲
打成平手要打加時  竟然係領先一分之下反輸兩分
將個季軍送埋比人
陣容有 六郎 yip 右手 yanzi  我 同 江飛
第三次參加  今次係同冠軍最近既一次
係決賽對mods  個場自己完全不在狀態
好遺憾咁以10比8 又輸左比mods
再一次得到安慰獎亞軍
陣容有 barbe 芝麻  jerry yanzi  我 同 江飛
最後一次參加  今次終於拎到冠軍
可惜既係因為賽制問題  分開左幾日黎打
未能夠同mods交手  所以既呢個始終都係一個遺憾
陣容有 barbe 芝麻 阿星 鄧麗欣 我 同 江飛

第一輪賽事:RAPE      VS 成魔之路    比賽結果: 8 : 10     勝出軍團: 成魔之路
妹妹旅行團 VS 神話獵人II 比賽結果: 7 : 11     勝出軍團: 神話獵人II

第二輪賽事:
RAPE         VS 妹妹旅行團       比賽結果: 11 : 7   勝出軍團: RAPE
成魔之路   VS 神話獵人II        比賽結果: 6 : 12   勝出軍團: 神話獵人II

第三輪賽事:RAPE         VS神話獵人II         比賽結果: 4 : 14    勝出軍團: 神話獵人II
成魔之路   VS妹妹旅行團        比賽結果: 3 : 15    勝出軍團: 妹妹旅行團

跟住自己都開始無乜點玩lu
由LegendRay , 楊怡 , 麻衣 , Hebe , 丫頭
升左咁多個人  始終個係覺得LegendRay呢個acc 最岩我
anyway 當係一個回憶吧:smilie_:):

原帖由 legendray 於 2009-4-30 06:17 PM 發表
...

好似係邊度睇過咁~_~"

原帖由 legendray 於 2009-4-30 06:17 PM 發表
...

細ray哥出沒了@o@

原帖由 無極~ 於 2009-4-30 08:35 AM 發表

好耐無見la~e生
諗番起都有3年無玩hp lu~
由香港玩到台灣之後就開始無玩lu....~
仲記得個陣同第一次玩係拎個fd俾我既一個上校a/c
咩都吾識慢慢玩...之後開過個新人玩....
直到雪場開左...俾人叫左入去沉睡
開 ...

嘿嘿...以前打團戰成日同你地沉睡打MK..
anyway...得閒去山市街見到我打灣岸既,打聲招呼吧=]

原帖由 私家醫生 於 2009-4-30 08:31 PM 發表

anyway...得閒去山市街見到我打灣岸既,打聲招呼吧=]

吾係打沙就係打mk咖la=.=""
灣岸少玩好多了~"~

原帖由 ╰壞女孩╯ 於 2009-4-30 09:00 AM 發表

舊時你地bb團,真係太屈機...  用ek都可以抄我地....  
ps:以前我當你係神咁拜,你既步槍太神...

其實bb團等於以前既沉睡~係笨藍吾玩
我地同屎塔個d咪一齊開新人玩
個陣係我+丫柏+屎塔+白銀+6仔+小紅...
佢地5個就開bb我就用番自己個新人- -"
之後就日日係TS到吹水....其實都幾開心幾好玩

我d步槍邊勁丫= =~-6就真

原帖由 無極~ 於 2009-5-1 05:22 AM 發表

灣岸少玩好多了~"~

練返囉...我呢幾排放學成日落山市玩

榮譽勳章 十週年勳章(賀詞)

=.=岩岩玩兩場hp 非常有最初玩既感覺 加速當道 搵場玩

以前玩50速度mouse 依家要玩1......      我老了嗎-.-

非常新手狀態............幾時打團戰 約個日子啦 咁多位老朋友 過下手忍啦

lau ming

原帖由 陳手跛 於 2009-5-4 04:39 PM 發表
=.=岩岩玩兩場hp 非常有最初玩既感覺 加速當道 搵場玩

以前玩50速度mouse 依家要玩1......      我老了嗎-.-

非常新手狀態............幾時打團戰 約個日子啦 咁多位老朋友 過下手忍啦

今個星期六吧=] 我約左你地好耐=]

十週年勳章(賀詞)

咁就汁lu~被迫開哂所有點槍

臨別前送番張好野俾你地先@v@

好既加gd當笑料....

原帖由 無極~ 於 2009-5-1 05:22 AM 發表

灣岸少玩好多了~"~

咦咦~喺呢個版見到你XD
算啦~我都冇玩好耐@@
依加都唔想裝返隻GAME了=3=

原帖由 無極~ 於 2009-4-30 08:35 AM 發表

好耐無見la~e生
諗番起都有3年無玩hp lu~
由香港玩到台灣之後就開始無玩lu....~
仲記得個陣同第一次玩係拎個fd俾我既一個上校a/c
咩都吾識慢慢玩...之後開過個新人玩....
直到雪場開左...俾人叫左入去沉睡
開 ...

加西我都記得NP7幾堅
M女C女佢地係我個FD D同學班人嚟
我舊時係復仇,不過打打下都冇打LU

原帖由 私家醫生 於 2009-4-30 08:31 PM 發表

我都有玩灣岸bo
by:神田牙蚊

原帖由 aj22aj44 於 2009-5-6 12:11 AM 發表
臨別前送番張好野俾你地先@v@

好既加gd當笑料....

好on溝

個時懶唔想再升新 AC , 接手左人地個出名多能事多仇家的 AC , 一直洗唔到低

所以係 HP 低調到唔低調 , 自然就朋友唔多個 , 連團都好小會長留 , 孤孤獨獨打街場

半途出家去左 TOP 團戰國 , 個時覺得打左年幾兩年 HP 都好似無打過咁

係戰國有好多 " 第一次 " , 所以我歸屬感好高好高 , 但我同戰國 D 人唔算 FD , 真奇妙

點都好 , 要感謝 忘劍 喇

hp汁笠...真係有d可惜...

中將X7

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 10:17 AM , Processed in 0.054293 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存