2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 網絡遊戲聊天區 corum(科隆) online----中身免費
go

[港台遊戲] corum(科隆) online----中身免費 [複製鏈接]

呢隻game出左好內喇   係2003年就出左
隻game畫面唔係十分令..彈係都算過得去....好在人情品濃!!!
呢隻game多老手  小新手
近個幾個月多左好多新手加入  希望香港都可以多d新手加入  
香港都有好多勁人係呢隻game   
放心啦///呢個game  d老手好多都會幫新手架...
我都係新手   得90幾lv   希望你地可以加入啦...可以一齊升lv..
如果加入的話   可以搵我呀
id:   o藍巖o      

官網:http://corum.saga-city.com/main.html

如果有野唔明  可以sd  hotmail比我(因為我個msn  hand左=...=)
hotmail:  leung.1993@hotmail.com

我以為汁左粒............

0.0
唔通你都有玩過/.\

呢隻game  d人又叫打不死的鳥<------台灣人咁叫

哈哈   打不死的

之前玩過..好悶的game

原帖由 265845 於 2009-4-19 12:07 PM 發表
呢隻game出左好內喇   係2003年就出左
隻game畫面唔係十分令..彈係都算過得去....好在人情品濃!!!
呢隻game多老手  小新手
近個幾個月多左好多新手加入  希望香港都可以多d新手加入  
香港都有好多勁人係呢隻gam ...

哈哈~~我係蘭斯洛.......
咁都係到撞到你....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:17 PM , Processed in 0.028164 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存