2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 我究竟係度做乜野...
返回列表 發新帖 回覆
go

我究竟係度做乜野... [複製鏈接]

分左手3個月啦...
你對我依然係咁好...
可能你本身就會鍾意對人咁好...
但係...每次你一對我好...
我就更加唔開心...

究竟...我地而家係咩關係...
係朋友嗎?...但係點解你俾我既感覺係...
我仲係你女朋友咁...
雖然唔會拖住行...
但係...點解你要俾gbk...?

你又同我講話"短期內都唔會想拍拖"...
但係點解...你要攬住我...

我真係俾你搞到我就黎癲啦...
你知道我個心係諗緊d咩家...
但係你終於唔肯去行個一步...
我係唔會迫你去行呢一步...
因為我要你自己心甘情願同我呢一句...

點解男人都係咁自私...
想要乜有乜...
但係我呢...?想要乜就冇乜...

你呢D叫姣婆守唔到掛,痴番去其他佬到發姣你就唔會咁想呀啦

(?)外?家具尾?北京便宜又好最值啦

唔好再理佢啦

原帖由 RWS 於 2009-4-20 11:14 PM 發表
你呢D叫姣婆守唔到掛,痴番去其他佬到發姣你就唔會咁想呀啦

咁講人刀有....

唔好理佢
唔好搵佢

玩過星曲WEB

無他既...好明顯你對條仔仲有野...而家條仔好明顯知道呢一點而一直利用姐

我自己本人同我女朋友都分開左二個星期
其實我自己同你的情況一樣
仲對我女朋友好好,呢D時間我女朋友同你一樣
佢都係咁問我
(究竟...我地而家係咩關係...
係朋友嗎?...但係點解你俾我既感覺係...
我仲係你女朋友咁...
雖然唔會拖住行...
但係...點解你要俾gbk...?)(其實我唔明GBK係咩意思!
但係我想同你講,一個好的男仔當佢自己比左個心你,同認定左你係女朋友既時候
你同佢講分手,個男仔根本就唔會有可能放得低..T.T
可能女仔係果D分左手之後就唔想再同個個男仔有任何接觸同關係,但係我相信我自己本人+上你之前的男朋友
(總之一個曾真心對過自己女朋友好的男仔,都唔會希望一分開就咩都無灑....
我地個心諗咩@.@
呢點我相信你清楚過男仔,但係男仔自小就比訓練到唔識強迫女仔
因此佢地唔會強追女仔同佢地係返埋一齊
男仔(姐係自己)只會覺得我唔想放棄,唔想無左
但係我唔可以強迫你,只好默默咁做女仔既守護神
你地有唔開心的時候做聽果個
有心事做開解果個..但係我相信係唔洗回報(其實咁講落去男仔係一種好傻的動物)
係呢一該個男仔一定知你想點..
但係個男仔根本唔會好似你諗咁由佢開口,
個原因可能係覺得好無聊(因為佢最後都係對你最好果個)(同埋無聊在佢唔想你覺得係佢唔要你)
佢想做到係你唔要佢(因為男仔覺得自己比人FLY好似無咩野,但係女仔比人FLY就好有問題)
而且仲要係自己曾鐘意過,OR而家都係鐘意,LOVE既女仔
呢D我諗就係男仔的諗法

最後我想講返小小野
我見伙咁打出來,我敢相信你唔係唔再鐘意個男仔(可能係某D原因)先搞到你地分開(我唔知)
但係我想講果個男仔絕對唔係自私
因為當佢對你好的時候,佢見到你好開心,但係諗返起佢唔再係你男朋友!
好似無左你咁......(你會覺得個男仔咩都唔做好自私,但係你有無諗過佢對你好的時候,佢自己個心唔傷咩
佢就係因為知你唔開心先對你咁好.......明明好`想忘記你,但係當你打來的時候又會不自覺地聽.之後又會講D令你開心的說話,呢個時候佢唔同自己唔傷咩...
仲有樓主果D叫你唔好里佢果D人,我想問下你地真係做過對一個女仔好過未,
有無諗過咩時候要答D咩野,只係識得叫人唔好里佢...
如果當你自己係咁既時候,我相信你地最後都係唔識得去解決
只係會識得去唔里人,到最後多左一班唔識同人溝通的人
最緊要做咩唔里人,而家唔係個男仔壞,佢對樓主好好呀,
只係分分鐘佢地根本咩都唔知,係到是但講.....
因此樓主你要真係考慮清楚!

我覺得應該用平常心去對待

可能有d人真係唔計回報咁去付出
雖然我覺得再見亦是朋友 會幾辛苦
但係 有個好朋友 總好過冇

不過 我覺得如果你真係覺得辛苦
你要佢比一個答案都好
但係可能到時佢答左你之後..
你會更加唔開心..
可能唔開心1星期 1個月

PS GBK係唔係=Good Bye Kiss??= =
呢個係我唯一諗到係合理的OTZ

原帖由 影之狂龍 於 2009-4-30 02:57 PM 發表
我覺得應該用平常心去對待

可能有d人真係唔計回報咁去付出
雖然我覺得再見亦是朋友 會幾辛苦
但係 有個好朋友 總好過冇

不過 我覺得如果你真係覺得辛苦
你要佢比一個答案都好
但係可能到時佢答左你之後..
...

原來係咁.....呢個都可能係唯一一個可能性@@"
你講既都無錯...可以幫到人。
總好過就咁叫人家唔好里人

他在玩弄你,,:)

佢當佐你水泡<100% sure

他是不想你做他女朋友, 因為他想到處留情, 需要你就搵你攬, 又唔使負責任, 他不知幾開心~請算佢有攬其他女仔, 你也沒辦法阻止, 因為你不是他的女朋友, 樓主, 勸你忘記這個男仔吧, 我一看就知道他花心了~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 06:14 PM , Processed in 0.044307 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存