2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Left 4 Dead(L4D) Left 4 Dead 最新vLan 官方下載patch (24/04/2009更新) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

Left 4 Dead 最新vLan 官方下載patch (24/04/2009更新) [複製鏈接]

玩過星曲WEB

此更新檔已包括以往所有L4D 之更新. (版本為 v1.0.1.3)

更新內容包括:

生存模式:
      -新的遊戲模式;
      -16張地圖包括"最後一刻"(新地圖的別名);
      -計分板;
      -新的7個成就;
對抗模式更新:
      -修正對抗模式中 關門計分後還會再重新計分一次
      -修正對抗模式中 無行為能力的人被救起後會重新計算分數
      -修正瞬間重生抓擊的到生存者   (呢個我唔明,有冇人解答)
      -修正BOOMER瞬嘔吐時效性的問題,同上一樣!
      -修正"連貫射擊"也就是機槍類的"集氣"攻擊     
      -修正遊戲進行到終章時 新玩家無法加入
      -修正listen server會隨著時間而讓"整個"server加速
      -將對抗模式中的"疲勞槍托"相關參數移除
      -修正每張地圖一開始當感染者的人 也就是上一張地圖輸的人 還需要等重生時間
伺服器更新:
      -讓服務端無法在使用做弊!     
      -前幾次更新 專屬伺服器的heartbeat訊息被拿掉 現在回來了?
      -簡化遊戲模式的設定
      -移除director_no_human_zombies 及 director_holdout_mode的指令
      -增加mp_gamemode指令 參數為合作,對抗,生存三種模式
一般更新:
       -增加在大廳中加入及離開遊戲的訊息

24/4 更新內容包括: (英文內容)
Survival Mode Changes

Darkened the Lighthouse background movie and increased the contrast with the user interface elements

Chapter selection is now available when creating a Survival lobby

Single player coop now works correctly after playing Survival online

The correct game mode will be set when playing back a demo

Changed holdout server spew to be development only

Stats are no longer updated while viewing a demo

Correctly update the leaderboard based on the player's personal time, not the team best time

Show the player's best time in the scoreboard

Removed Survival exploits from The Terminal, Last Stand, The Crane, The Boathouse and The Warehouse

Fixed tanks sometimes not spawning after 15-20 minutes

下載:
Badongo 下載點1:  點我下載 (24/4更新)

Badongo 下載點2:  點我下載 (24/4更新)

Sendspace 下載點1:  點我下載 (24/4更新)

Sendspace 下載點2:  點我下載 (24/4更新)

Sendspace 下載點3:  點我下載 (24/4更新)

FileFront 下載: 點我下載 (24/4更新)

2shared 下載:  點我下載 (24/4更新)

Ziddu 下載: 點我下載 (24/4更新)

RaySource 下載: 點我下載 (24/4更新)

Rapidshare.com 下載: 點我下載 (24/4更新)

Rapidshare.de 下載: 點我下載 (24/4更新)

納米盤下載 (需安納米下載器) : [url=http://www.namipan.com/d/l4d_1013.exe /c05637bb2de7e1193bdb0e4c12f51c4cde3899062b743e0c]點我下載[/url] (24/4更新)

zshare.net 下載: 點我下載 (24/4更新)

於22/4 日更新成功者, 需要重新更新.

請預留740MB 空間更新, 因為此更新包含以往所有L4D更新

已有 1 人評分Good 收起 理由
六b + 1 精品文章

總評分:  Good + 1   查看全部評分

唔該哂~!

正版可唔可以下載架==

玩過星曲WEB

原帖由 pinkball 於 2009-4-22 10:26 PM 發表
正版可唔可以下載架==

我唔係正版..所以我唔係咁清楚=_=

我個問題都係咁阿== 重裝完隻game都係咁== 成個月之前到依家都仲係咁彈== 好想試下個生存模式

裝左之後開game 佢話我steam is not running 之後就彈game...點可以解決??

玩過星曲WEB

原帖由 sansui 於 2009-4-22 10:47 PM 發表
裝左之後開game 佢話我steam is not running 之後就彈game...點可以解決??

要破解steam先
UnDeadPatch333.rar.torrent (24.4 KB, 下載次數: 149)
(轉番rar檔)

原帖由 風之幻影 於 2009-4-22 11:03 PM 發表

要破解steam先
(轉番rar檔)

"唉 佢話我error...破解唔到 佢話"there was a problem in open "steam.dll" file for write acces
會唔會係我"steam.dll"果舊野有問題....可唔可以比你果舊我試下....?

原帖由 sansui 於 2009-4-22 11:10 PM 發表

"唉 佢話我error...破解唔到 佢話"there was a problem in open "steam.dll" file for write acces
會唔會係我"steam.dll"果舊野有問題....可唔可以比你果舊我試下....?

我都係囉

原帖由 風之幻影 於 2009-4-22 11:03 PM 發表

要破解steam先
(轉番rar檔)

佢話呢個種唔係合法種子既文件,點算好呀??

我想問我都係用緊vlan(有自動更新)~但佢冇幫我更新到你呢個verson
咁我可以點先玩到生存模式~~
係咪要delete左個vlan再裝你果個???
thx

玩過星曲WEB

原帖由 carlun 於 2009-4-23 01:52 AM 發表
我想問我都係用緊vlan(有自動更新)~但佢冇幫我更新到你呢個verson
咁我可以點先玩到生存模式~~
係咪要delete左個vlan再裝你果個???
thx

試下用呢個更新檔直接更新睇下得唔得~
如果唔得就要重裝..

點解我裝左都無新野玩=.=

笑傲無雙

不如教人點整埋..
我真係吾識點整..

有幾個點死左呀 - -

Rapidshare.de
Ziddu

更新左...問題就黎...
1.入GAME一定要開STEAM....
2.入GAME後開燈塔場...有驗証問題開唔到場...開番舊個幾個場...無事

我試過用番以前既破解...結果係開到場...但由於個破解COVER一D更新左既FILE...搞到新出既COMMAND無得用...
如轉VS.COOP同SURVIVAL MODE戈個COMMAND....

有無高手解答到我

唔該晒樓主~.~

師兄,我l4d個版面轉左喇,但無論揀單機又好,點都好,一禁入去就冇任何野顯示,
剩係得返個版面,點算好呀???

就算一禁咩都會變左咁,左上角有d野

玩過星曲WEB

原帖由 fatlung1 於 2009-4-24 04:43 PM 發表

就算一禁咩都會變左咁,左上角有d野

已更新型24日~試下下載睇下得唔得
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-28 12:43 PM , Processed in 0.047229 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存