2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 ★﹑鈴仔の回憶`=)
go

[Nos貼圖] ★﹑鈴仔の回憶`=)

朋友像輕風;一吹便走無法捉緊`

開呢個po係主要回憶下我既朋友們-_-`
冇既我真係無法找到太多相關照片喔/.\*
鬼叫我個C:/有成9K幾張相-.-a
搵死我ava'

★﹑鈴仔の回憶 Fσr My ⓕⓡⓛⓔⓝⓓⓢ`*

<< 何B+我-.-a << 小葵+我-V-

^^ 左起為文少;蚊姨姨;我;寧>3<;花花;黑仔;型女=P
<< 神父的恐嚇0.0 << 同神父一齊打任.
<< 小葵同我既最後合照{此小葵同上面果隻著兔兔既不同喔★}

★★★★★★★★★★★★

↑↑何b-3-          ↑↑unun下         ↑↑龍誠

識你算耐,,嘈過又鬧過      雖然你唔多出聲in       家陣雖然你非常非常勁,

之類-,-不過我都係覺得     家頻-0-不過我知你      不過都冇扮唔識我a_a算

你係獵鷹之中唔錯既有     就黎出黎做野,比心機     係有情有義,,haha

米仔-,-!           啊=)

↑↑貓王

初初識你冇乜留意你存在{haha}不過後來你越黎越大食嘛- -"

連我(包括一堆獵鷹們)都做左你大餐-0-...懷疑你個胃咩構造a_a

講番正題-,-獵鷹有你呢個現任家長真係勁左唔少-V-而且比起我或

者其他家你算係最強喔a_a,而且係某個時候嚴重癡情(?),不過點都

好6_6很高興識到你...{不打不相識既話我大概已經係胃中求救了..0.0}

★話說圖中係兩個時期既貓王喔a.a變得靚仔係因為我{自信ing}

↑↑冰心-_-a             ↑↑佳佳            ↑↑導演

獵鷹中死地搶野肯定冇一個勁      我親愛既哥哥-3-未玩夢之     初時聽見你話要去做

過你啦冰心a_a你簡直比賊更      之前既2年已經識你-,-加      導演,幾乎嚴重擔心你

強ava,恭喜你1km收到花花       上我地既生日只差1日,       既未來到底是什麼一回

和服,雖然我不得不承認我非       所以做左兄妹-V-不過我      事,點都好,希望你成功=)

常非常妒忌-0-~~           相信總有一日我們會...=)

↑↑康            ↑↑星星★            ↑↑樹仔-.-

我既未來老公(?)       你身為神父個細佬就好心你      好耐之前你同小人係兄弟黎

雖然我知你越黎越變態,    學下神父咁搞笑啦a_axd,       架呵-0-?

不過我相信你會更加淫     要做到唔出聲都笑死人既程

賤的a_a{haha}      度啊xd`

↑↑無名              ↑↑笠笠              ↑↑花花*

好少見你,唔知你去左邊?       我剩係知你好煩-.-!         強氣娘+短髮+眼鏡=花花,

如果仲玩緊夢之記得講聲        要溝女唔係一味去煩人架,      識你大約1年v_v不過唔夠小

比我聽啊=)             要係用真誠啊xd,祝你戀愛       葵佢咁了解你v_v因為我知你

順順利利啦-3-           同小葵以前係暗示地串我的/.\

不過我唔介意了._.a

↑↑小葵            ↑↑靚仔            ↑↑黑仔

同你已成陌路人了v_v      識你係因為嘈死地帶升      我知你比果條八婆傷到好down,

不過我希望你忘記它          既問題,但我相信我們仍       不過我希望你盡快忘記佢啦=)

吧v_v我倆之間只是不      是朋友對吧;)?祝你唔會      天下間靚女多的是\v/!我相信

相識的喔,也希望你將來     比女人呃啦/.\另外戒煙啦,     比果條八婆好既多的是^3^

一帆風順吧/v\~        唔吃煙仲靚仔啊^_^         祝君安好^o^

回文話你知鈴仔驚D乜a_a`

如 果 你 想 觀 看  隱 藏 內 容 , 請 按 「 讚 好 」

或 「 回 覆 」 。

已有 9 人評分威望 Good 收起 理由
星-仔 + 1 你說的內容我非常同意
龍之翼xD + 1 送既..唔洗找
b佬 + 1 有d唔同族的= =''
casio123321 + 1 y我冇份~~嗚嗚
johnkh2005 + 1 感謝分享!
lam31895 + 1 感謝分享!
×╳Sky☆〞 + 2 整圖好辛苦吧^^?
sunnydoll + 20 感謝分享!
MawML + 2 感謝分享!

總評分:  威望 + 20  Good + 10   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

都幾有心機整...
又得意=]

原帖由 樹海回憶[L!ng] 於 24/4/2009 07:12 PM 發表
♥朋友像輕風;一吹便走無法捉緊`開呢個po係主要回憶下我既朋友們-_-`
冇既我真係無法找到太多相關照片喔/.\*
鬼叫我個C:/有成9K幾張相-.-a
搵死我ava'

★﹑鈴仔の回憶 Fσr My ⓕⓡ&# ...

唔知你驚咩    見到你有咁多Best Friends      你一定好有人緣la

原帖由 冰魚 於 2009-4-24 07:18 PM 發表
都幾有心機整...
又得意=]

原帖由 skY 於 2009-4-24 07:19 PM 發表

唔知你驚咩    見到你有咁多Best Friends      你一定好有人緣la

還好啦=0=

十週年勳章(賀詞)

cccccccccccccccccccccc

你真係有好多fd和(^v^")

驚咩 呀你 我好想知呀

都幾有心機整...
又得意=]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

樓主你真係好有心機
我都有好多相 不過有一次重裝ws就冇晒了

十週年勳章(賀詞)

整得好有心機=0=sup!

好有心機ar你

十週年勳章(賀詞)

驚屎 @@ 爽呢 yoyoyoyoyo

十週年勳章(賀詞)

十卜~~好多朋友

不久前獵鷹還是一個大族 可惜d人已經全部無on 一係走晒

a_a 咁多人刀整回憶既
大飽眼福hahaha

原帖由 夜靈﹏滅 於 2009-4-25 09:33 AM 發表
不久前獵鷹還是一個大族 可惜d人已經全部無on 一係走晒

你呢句野只有一半岩,都有人on
不過再唔招多D新血到時就...

驚D乜呀???

您走啦?!

原帖由 tonyb仔 於 2009-4-25 01:02 PM 發表
您走啦?!

我有講過話我走咩.?

雖然吾識你
但吾好走吧...

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 07:53 PM , Processed in 0.045962 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存