2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦硬件及砌機交流 (太快了) 明天便要出機 $4000 主機 希望各位可 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

(太快了) 明天便要出機 $4000 主機 希望各位可以幫下手 [複製鏈接]

4000$ 以下  

通常用黎一般ONLINE GAME 上網  睇片

得閒都會玩下

呢D 單人GAME

Tom.Clancys.H.A.W.X (湯姆克蘭西之鷹擊長空)
↑聽講呢隻GAME 顯示卡要較勁先可以推到呢隻GAME

BF2

E7400 $930
ASUS P5KPL-AM $390
A-DATA DDR2-800 2GBx2 $370
W.D. 500GB YS $480
Pioneer 217 DVD-RW $195
Grandmars HD4850 512MB DDR4 $930
Case $250
SPI 400W $330

TOTAL : $3875
已有 1 人評分Good 收起 理由
地老天荒 + 3 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

原帖由 minda325 於 2009-4-24 08:17 PM 發表
E7400 $930
ASUS P5KPL-AM $390
A-DATA DDR2-800 2GBx2 $370
W.D. 500GB YS $480
Pioneer 217 DVD-RW $195
Grandmars HD4850 512MB DDR4 $930
Case $250
SPI 400W $330

TOTAL : $3875

機箱係唔係搵隻普通大機箱就OK?

因為我真係唔識點簡== 而且因為金錢所限買唔到比較靚....

原帖由 地老天荒 於 2009-4-24 08:24 PM 發表

機箱係唔係搵隻普通大機箱就OK?

因為我真係唔識點簡== 而且因為金錢所限買唔到比較靚....

大唔一定散熱好, 細唔一定散熱差

睇你曉唔曉揀或者執線呀, 對流搞得好無喇

呢個價錢, 其實夠你買C.M.既箱既, 你落場揀下就知道了

原帖由 minda325 於 2009-4-24 08:28 PM 發表

大唔一定散熱好, 細唔一定散熱差

睇你曉唔曉揀或者執線呀, 對流搞得好無喇

呢個價錢, 其實夠你買C.M.既箱既, 你落場揀下就知道了

C.M 記住先     唔該晒你

另外想問一下 你說的呢底版好用嗎?

因為只看價錢有點擔心  

當然平也有很多好東西~

原帖由 地老天荒 於 2009-4-24 08:33 PM 發表

C.M 記住先     唔該晒你

另外想問一下 你說的呢底版好用嗎?

因為只看價錢有點擔心  

當然平也有很多好東西~

OK呀呢塊, 呢個價錢要谷其他硬件算係咁了

一上起碼都接近七百蚊一塊底板架喇
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 03:27 PM , Processed in 0.032455 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存