2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 仙劍Online 唔玩遊戲係咪一定要當黑衣(賣漲號)
go

唔玩遊戲係咪一定要當黑衣(賣漲號) [複製鏈接]

大家討論一下.唔玩就唔玩
賣漲咁賤.好窮咩.30等級.你玩遊戲就係諗住搵錢 咁你不如去搵快錢啦.浪費時間
我當俾你幾舊水.你買到咩..又冇點數.只有9完包;新手包.

你覺得你憑咩咁話人?
自己諗個D就一定岩?
D人一定等錢駛?
太膚淺=](笑了)

我完全睇唔出你個point係邊
賣帳好賤咩? 唔覺BO 你玩game係為左一時係快感 睇呢個快感維持得耐唔耐
耐既 咪玩洛去啦  唔耐既  咪唔玩lo  你唔玩既帳號點解唔可以賣?
搵錢?你唔搵嫁? 你係隻game到洗左$1000 升到好高lv 而加個AC值$700 你就唔要? 呢D係你應得既 你唔要?
你有層樓 當你買左另一層  你唔會賣你舊時果層? 一直俾佢係到掉空?  你會唔會覺得賣樓好賤 好窮呀?
你覺得賣帳好賤? 我話俾你聽 你唔拎返自己應得既野仲賤呀
因為你呢D幼稚既性格 父母既寵愛 所以你覺得
一樣你應得既野 你付出過既努力 你唔要  你寧願一直係到浪費  因為你覺得要左冇面
相反  你覺得零用錢係你應得? 點解你唔會覺得你老母俾錢你好似俾錢黑衣咁呀? 零用錢你憑咩應得呀? 你做過D咩呀? 點解你鍾意把所有道理反轉呀?吓!?
香港有你呢D死要面既敗家仔   係呢個社會只會製造更多低下層既人

原帖由 命隨流星飛 於 2009-4-29 12:03 AM 發表
大家討論一下.唔玩就唔玩
賣漲咁賤.好窮咩.30等級.你玩遊戲就係諗住搵錢 咁你不如去搵快錢啦.浪費時間
我當俾你幾舊水.你買到咩..又冇點數.只有9完包;新手包.

其實好多人賣帳號唔係為左個幾舊水,而係想完全脫離隻GAME,亳無牽掛,跟住就斬帳DEL GAME!

樓主妳就真係低俾人插ga!!講野就經下大腦先啦!!支持第2名回复者的見解!!

原帖由 dune 於 2009-4-29 10:27 PM 發表
我完全睇唔出你個point係邊
賣帳好賤咩? 唔覺BO 你玩game係為左一時係快感 睇呢個快感維持得耐唔耐
耐既 咪玩洛去啦  唔耐既  咪唔玩lo  你唔玩既帳號點解唔可以賣?
搵錢?你唔搵嫁? 你係隻game到洗左$1000 升到好 ...

haha大快人心

原帖由 諾兒~ 於 2009-5-22 12:50 PM 發表

其實好多人賣帳號唔係為左個幾舊水,而係想完全脫離隻GAME,亳無牽掛,跟住就斬帳DEL GAME!

我就係咁既人

唔玩反正都係放係到.....倒不如賣比有需要既人吧~~
只係唔好浪費姐~~何賤之有~~
冇人買 又點會 有人賣 !!

何賤之有=.=?
依家隻game出左無幾耐
可能唔值好多,幾百蚊到
但當你玩到值幾千蚊呢???
我之前玩墨香同天外,差唔多各玩一兩年
d野加埋賣左成萬蚊
咁又係黑衣?= =

"黑衣" ? "乞丐" ?" 乞衣"? 當可憐下你老豆老母比心機讀好書先啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-30 05:53 AM , Processed in 0.035719 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存