2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 這是一個版主洽當的行為嗎?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: tt1098e
go

[其他] 這是一個版主洽當的行為嗎? [複製鏈接]

原帖由 QQmom 於 2009-4-30 11:53 AM 發表
在這補充下.這不是香港專有文化.係2000fun司空見慣.在其它論譠不多見.

紅豆.妳都有今日啦

都系個句,版主見好shop不要咬注吾放口.人家是這裡樓主.....
操控生剎權任何時間封你.....我領教過紅豆封剎今........ ...
原帖由 QQmom 於 2009-4-30 03:23 PM 發表
2000fum是1個私人論壇 綱站
所有管理員都有權責.............
做想做的事情......................
今次紅豆用1個幽默的解讀方法處理
我本人可接受...................... :vic ...

剛剛才向別人放暗箭 現在卻裝正義  小朋友是你才對吧!!
看了你精彩的發表 我倒是"拍爛手掌" 前言不對後語  前後文矛盾  有一點兒性格好不  自己立場也堅持不住 學什麼批評別人
還是你良心發現,,,,,,
這是我送你的!

玩過星曲WEB

請看看人家的主題吧------這是一個版主洽當的行為嗎?

香港正是多左你e班串咀怪...
我回看法.有人要追問.我回答.
請問有可不可

我又錯了...睇清楚你來自"潮"州
才不是香港人..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 QQmom 於 2009-4-30 04:27 PM 發表
請看看人家的主題吧------這是一個版主洽當的行為嗎?

香港正是多左你e班串咀怪...
我回看法.有人要追問.我回答.
請問有可不可

我又錯了...睇清楚你來自"潮"州
才不是香港人..

講野九唔搭八
牛頭不搭馬咀 咁-.-

玩過星曲WEB

原帖由 無情kk 於 2009-4-30 04:58 PM 發表

講野九唔搭八
牛頭不搭馬咀 咁-.-

小朋友咁早放學.飲左奶奶味
功課都吾做就連寫4個貼字呃分
因注比媽媽小a

樓主應該申請版主衰左 依家係到發洩

其實樓主你都係想我地講一句:『係紅豆衰架啦,
人地用一個大家都常用既代名詞發料俾大家,所以佢做錯左,
佢唔應該講一個大家都講開既代名詞去講呢間公司,
佢唔應該爆料俾我地知,就算得個一兩日後官方都公佈,
我地係衰,我地冇資格預先知道D料仔,
我地唔應該得到驚喜,就算有驚喜都要等待官方個日公佈,
最緊要既係,N咁多個人講爛橙,紅豆就係衰在佢做左版主 先俾樓主你插....
睇怕以後都冇人再夠膽做版主啦,
因為做版主係唔可以用一D大家都叫慣既代名詞,
叫到家傳戶曉既代名詞,大家耳慣能長既代名詞,
司空見慣既代名詞,就算內容係根本冇惡意,
只係用左大家都聽慣既代名詞,就要俾樓主千責萬責,
紅豆 我勸你都係放棄做版主啦,
樓主期望既版主係 正正經經 無幽默語言 唔會同大家會員融埋一齊
只會顧住版規做野 只會正正常常咁管理下版區
唔會爆料俾大家 唔會用幽默既言語和大家傾計
唔會用一D大家都聽慣既代名詞 特別係因為個代名詞係負面成分
但其實只係一個代名詞 冇計,樓主希望既版主係咁=]』

紅豆你快D落台吧,免得在台上薦住樓主既眼耳口鼻 俾佢插啦=]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 QQmom 於 2009-4-30 05:24 PM 發表

因注比媽媽小a

爬完文先講啦-.-小朋友,

原帖由 tt1098e 於 2009-4-30 11:04 AM 發表

難道只有一開口就「吊你老母」「仆街,今日去邊啊」「杏加橙啊,咁x遲ka」
然後閒時就打架,吸毒,搞 sex party
這才叫「香港文化」嗎????

尊重,自由
反對語言暴力
這些東西,我想,是大家都須要的
而不 ...

高手..打機打到講現實
已經進入到人機合一既境界=]
小弟自愧不如
看來你不能抽離了..
快打1833633

原帖由 QQmom 於 2009-4-30 05:24 PM 發表

因注比媽媽小a

點解依家D人唔夠人講就話人小朋友呢=.=?
係因為自己係小朋友=.=?
定係小朋友串咀勁D=.=?

原帖由 …啊雪… 於 2009-5-1 11:47 AM 發表

高手..打機打到講現實
已經進入到人機合一既境界=]
小弟自愧不如
看來你不能抽離了..
快打1833633

點解依家D人唔夠人講就話人小朋友呢=.=?
係因為自己係小朋友=.=?
定係小朋友 ...

完全認同0.0
可能佢覺得自己好成熟

臭橙 黑橙 <-
香港有發言自由,
加上都未到你投訴,
你睇唔過眼唔好睇=]
你黑佢人憎就唔好黎2kf,
因為你會日日見到佢ga 紅豆大名,
再唔係唔好食湯水[誤]
==============================
臭橙呀臭橙~唔係人人都要幫佢講好說話~
唔信?去grand chase "官方板"同樂囧睇下啦
開口兩個字 "臭橙" 之後 4個字 "吊囧老囧"
代理做得好 咪唔會俾你鬧lo 可惜就係,
做左一百件壞事先做一件好事,臭名叫慣晒~
你覺得紅豆有做錯ga....封晒臭橙板上任何發言過的人吧
我敢講,e到無人未叫過臭橙黑橙等等不良橙!
你覺得真係有問題你可以投訴紅豆....同我地=]
沒所謂 沒關係 到頭來是不是你本人有問題?
啊 對不起 這是不是人身攻擊?^^

拿,我覺得,,,名個度...
好多人都係明顯鬧佢做野差先起呢個名既....
咁如果樓主你感覺到,因為我地叫呢個名又令你有不安/不滿等等情緒...
你可以去搵橙仔研究下點樣冶好佢...
而如果閣下就係橙仔既人,咁你可以去同你老頂講...學你地台灣咁...
出信玩CUT錢....
其實我都一直都有D唔係好妥紅豆妹妹佢= =...
但今次就真係要幫下佢....
我就唔係好明...版主講呢D野有咩問題....如果你認為有...
可以跟返一開始我講既步驟黎做....
但你揀唔倏係度開POST講,又會唔會有D其他思想呢??
因為你大可以去投訴區度POST(當然,我冇去投訴度睇你有冇出POST度)
而唔使係度引起大家關注,而大家關注既唔係紅豆佢做左乜...
而係你揀左你D骨頭出黎引我地注意...
第3啦....你用屋企唔關門黎形容有少少不當....
因為橙佢本身放左上網有LINK,就預左要隨時會俾人爆出黎既風險...
即係你放左件你既物件係條大行人路度,人地執左睇左2眼,拎左你物件入面既野出黎曬...
你可唔可以告佢偷野先...你要明白呢點先....

點解我會咁講?
話需網站係私人,但放左係網上就係公共資源,每個人都可以睇...
用以上例子,你既物件故意(留意:係用故意)放係條街俾人執
咁你條街就係公共資源,你既物件當然係私人...
但當你故意放低佢,即係你放棄左你件物品上,你係獨有者既權利...
咁人地執度,拎出入面既野出黎曬,有何不當呢?最多你只可以話紅豆佢用字不當...
你既例子唔好在於你用左屋企同埋有冇關門...
屋企係私人地方,但橙仔個網唔係私人,係佢既網頁架係私人....
而網上偷野,通常係指1D HACK入DRIVER/偷取資料既人...
紅豆入去個網個時有冇需要輸入PASSWORD既位先?
你光明正大放左D料上去個網度,只係唔俾LINK人,呢D都唔算偷...
你鍾意例子,我俾個例子你...
你係一位富翁...你放左2千銀係1個地方度,但你冇通知任何人
而你會遲多幾日冇人發現既時候通知D人去拎黎用...
而你已經視呢D錢如公家之物,即係唔係你所擁有....
咁係你未通知之前,已經有人發現左你收埋左D錢同埋佢周街摷,
最終,佢搵到...之後代你通知左D人去叫其他人拎左D錢...
咁你認個位人兄有冇做錯先?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:30 PM , Processed in 0.036074 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存