2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 MayPan 石器外傳 天使仔 post
go

天使仔 post [複製鏈接]

大家黎日本ser玩啦 ~~
香港ser 有個好((((恐怖)))) 的bug......
無限copy....... 發明呢樣野果位.....係玩家:賊 戀風
需然我都識.....   

+上 香港代理..都放棄     我係好好好好好鐘意隻石器外傳   問題係香港UR  唔打算再理石外

日本SER 沙漠 岩岩開多佐個 新洞  唔知咩咩  森之泉

又有寵技       人物又平衡    弓手好勁 @@  好多人都用....

又有好多新寵物        

仲有好多好多 @@  "  我明天貼D新寵比你地睇        你地未見過的

比個日本官網我0k?!
仲有
......可以教我點無限copy嗎?!

係咪真架,真係有個BUG位無限copy野??可唔可以寄私信教我

天使..
如果我地玩日本個個..
係唔係你幫我地解番做中文先XDD
face_l_18:
我係唔係好串呀=口=’’

我想要copy秘技,堅唔堅架先

COPY  係真  我打算直接同官方講  點bug   真係唔講    有咩意思先  你地個個鬥bug嗎  

去yahoo 打  MayF Masters   就有官網   做ac  如果唔識  我可以幫 (信我的話)

黎玩 日本ser吧... @@   但係...日本ser 都bug到... 仲開到加速  同香港一樣...

只係果邊官方有打理    出佐 森之泉  @.@  同埋好多寵技   寵有分水  雷  火  自然  等等呢d   

講唔哂   自己玩下就知       我game名  都係  --->  天使仔

日本ser  只有一個  所以大家都會同一個ser玩 @@

原帖由 天使仔~~ 於 2009-5-4 09:29 PM 發表
COPY  係真  我打算直接同官方講  點bug   真係唔講    有咩意思先  你地個個鬥bug嗎  

去yahoo 打  MayF Masters   就有官網   做ac  如果唔識  我可以幫 (信我的話)

黎玩 日本ser吧... @@   但係...日本ser  ...

咁又係既,玩石外唔需要呢dBUG,反正遊戲都無咩人玩,加上d錢用途不大,

日版就未必去玩,陸版就有可能既,不過我幾欣賞日版官網d畫功,好萌

話說你開版果陣就唔應提有呢個BUG既出現啦

幫手

天使啊...............=.=
你識日文我不識啊
教教我開ser la~~~~~~~~
仲有...............我玩你帶5帶升lv先@@

教下我啦=.="
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:25 PM , Processed in 0.032748 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存