2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 New 希望Online 想開返舊帳號...但有一點問題
返回列表 發新帖 回覆
go

想開返舊帳號...但有一點問題 [複製鏈接]

我想問究竟係點開返舊帳號架?
我到希望官方之後登入帳號 (即係遊戲帳號) 登入唔到 .. 之後佢叫我去愛妮玩官網登入希望online遊樂帳號
咁好啦我到愛妮玩到登入左之後搵希望online入登 .. 雖然係搵到 .. 但係按入去 ..咪又係去返希望官方 ..

咁即係點? 叫我去愛妮玩登入希望online帳號 <-究竟呢個係邊? 係愛妮玩搵到既只不過係返去希望官方 ..   幫助解答..

因為ynk將遊戲資料搬左去愛你網, 所以你要先去愛你網改 暱稱 跟 密碼
暱稱建議改d 很古怪的, 先不同別人撞到一樣,  要是仲入唔到game,
在愛你網有 "希望遊戲聊天室", 里面有gm, gm會教你點改到可以玩

暱稱同密碼都改左..但希望官方仲係叫我去愛妮玩官網登入希望online遊樂帳號..即係咩..?
都唔知愛妮玩個希望遊戲帳號係邊..點登入..

即係話你暱稱同第d人撞左羅, 所以要再改過, 最好是去 聊天室的gm幫你改

原帖由 由零﹏開始 於 2009-5-7 10:23 AM 發表
暱稱同密碼都改左..但希望官方仲係叫我去愛妮玩官網登入希望online遊樂帳號..即係咩..?
都唔知愛妮玩個希望遊戲帳號係邊..點登入..

德仔
全部名都要一致。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 04:32 AM , Processed in 0.024208 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存