2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 從前既吉野家=] (巳修改)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: PrLoOBviTeY
go

[分享] 從前既吉野家=] (巳修改) [複製鏈接]

4仔,唔好理D無謂人,佢得閒無野做,呃水吹!

頂你班死仔.....無人回我個貼....你地想博插呀????   4仔 掛住睇住四仔 唔理我個貼  頂你地~~

唉.......樹熊 always 俾人 fuck略....
你都慣左啦 @@.....

四哥 ...  不要同人嘈啦......人地講咪講lo~ @@...冇所謂
講明係俾吉野家的人睇.....佢想嘈 由得佢吧 ...呵呵

天人 ^^

原帖由 @0825@ 於 2009-5-13 11:32 AM 發表
係時候....大佬(樹熊)出黎講下野啦....首先好多謝四仔寫黎個貼出黎.....不過我有件事想講好耐....知唔知點解我會諗到  吉野家  做家族名呢....其實...我開個陣就諗起吉野家個個女員工比人姦既短片...所以先會諗到  吉 ...

吊...吊爆你~~~~~~~~~~~~無我份~~~~~~~~狂吊你,吊爆你屎眼~爆o左繼續吊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

充滿吊爆你屎眼的仇恨~~你前世個屎眼得罪我~~~

My name is 夜刃,好好同我記住!

吊吊吊~~~~~~~~

=.=成班傻仔

係度嘈A_A

而家文曲最強is me ok@@?

原帖由 @0825@ 於 2009-5-15 11:58 PM 發表
頂你班死仔.....無人回我個貼....你地想博插呀????   4仔 掛住睇住四仔 唔理我個貼  頂你地~~

嘿嘿嘿=]
e家日日睇4仔@@"

原帖由 cysk 於 2009-5-16 12:42 AM 發表

吊...吊爆你~~~~~~~~~~~~無我份~~~~~~~~狂吊你,吊爆你屎眼~爆o左繼續吊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

充滿吊爆你屎眼的仇恨~~你前世個屎眼得罪我~~~

My name is 夜刃,好好同我記住!

吊吊吊~~~~~~~~

@@"
樹熊屎眼都搞    得個1毫子咁闊   
要搵神b 把短劍先搞到

原帖由 aesopgsky 於 2009-5-16 12:02 AM 發表
唉.......樹熊 always 俾人 fuck略....
你都慣左啦 @@.....

四哥 ...  不要同人嘈啦......人地講咪講lo~ @@...冇所謂
講明係俾吉野家的人睇.....佢想嘈 由得佢吧 ...呵呵

天人 ^^

嘿嘿嘿  我都成日比你fuck略

你地吉野家好多比人DEL左個ACC喔..
攪到要解散甘慘痛..真悲@@...D成員又日日掛...
個會長就日日拖住隻火法長掛...
我都估到你地遲早玩完~
但估唔到甘快....
文曲呢個SER死得嫁啦...
得番甘小人= =
我都玩到無心機了~~~

你死開啦..咩文曲最勁既人..你當才冇入過吉野家唔好講野...你地後期玩更加唔好開聲..
當初冇我黎個<風雲上師>你地個個都係得40lv..

我都要係度多謝天人..四哥..等等..
我acc而家空左係度..唔知有冇人要呢...                   中月字

原帖由 leongsky0220 於 2009-6-21 08:35 AM 發表
你死開啦..咩文曲最勁既人..你當才冇入過吉野家唔好講野...你地後期玩更加唔好開聲..
當初冇我黎個你地個個都係得40lv..

我都要係度多謝天 ...

咪係...唔係女神的棒棒堂..你地斑傻仔仲係40LV的小雞仔
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 09:45 PM , Processed in 0.039868 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存