2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 從前既吉野家=] (巳修改)
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 從前既吉野家=] (巳修改) [複製鏈接]

我地曾經既故事~~~
個POST係記錄吉野家既過去~~~
唔關事 可以走先=]

從前有隻樹熊,想開開心心咁同大家係尋仙既每一秒~
所以創立左  吉野家  樹熊哥 好多時間都要返工
比哂d野粥粉面飯(中國四大奇寶@@?四奇) 同埋 連體嬰(天人,神聖) 做
以下係 呢3條友既成果

新族篇~~
當初   吉野家只有  二,三十人果陣  我就入左族
我係吉野家既靚仔 天人劍合一收番黎嫁 亦係..佢第一個收既人
就係咁 我同佢建立左深刻既友誼 亦..令我 毫無保留咁幫新手~
當時我地冇諗過要搞大個族  只是想一齊開心咁玩 等我地完結尋仙生涯果陣唔會有遺憾

起步篇~~
但..樹熊係我地會長 有日  話要收多D人,搞大佢 果陣..我都諗 :我地一係唔搞
一搞一定係全SER最強!!! 樹熊唔係成日上 因為佢要返工 佢亦好信任我
果陣..帶頭既只有我同天人係長老 ...... 不過我地D族員都好努力咁收人
加上 有好多高手(黑嬲嬲,白叡) 加盟 吉野家亦漸漸強盛 !!

輝煌篇~~
呢個時候 巳經變成 全GAME 5大派 文曲最強!!
E段時間亦係我..尋仙最開心既日子 .. 睇住當初只有二,三十人既族
變成E家  好似見住自己個仔大咁...我地響應天人同樹熊既命令=]
好多人都去左做門派任 所以 活力 人數 規模 都入十大!!
果陣..如果有咩風吹草動..我地吉野家4主力=]
風兒 中月 天人 四奇 如果係到 一定到場 當然樹熊都會 但佢唔係主力 係大佬=]

低潮篇~~
吉野家既勢力巳經漸漸咁受到注意,亦都係因為咁~
除左族創族時既親信...好多都信唔過...因為我地有25仔...
清楚我地好多行動 .. 有時 我地係族放野 竟然有人密我地..無奈既係..
我地亦開始唔太合作..我地之所以做到咁..係大家合作
當時..族頻講野既人都小左..但樹熊冇放棄 門派繼續收人
但佢就會另開家族 正係收親信 係入面討論 邊個25仔等等
我地亦有現今既長老因為嘈交 曾經退族..呢段時間係我地最難過...
未落篇~~
改版後..我兩度諗住唔玩.. 但..樹熊既挽留 令我繼續玩落去
但...因為樹熊 中月 既離去..呢D都要多謝25仔..不過..都要怪我地太大意
(呢D係內部野,唔方便係到講)  天人, 佢亦諗通 ~ 人..唔可以只係虛擬
所以佢揀左..離開  專心工作..當初..留低我既2個都走左..
會長 4大長老 就只得番 我同風兒..但風兒都變左成日唔上線
所以....我都要退隱了~~  但當初我既預言 算唔算成功左呢?

我岩岩入族果陣,覺得樹熊成日唔做野~右唔上線(唔知佢要返工)
仲有D高不可攀 既感覺 @@
直到佢同我講:四仔,我升你做副族長,比心機做野
唔知你記唔記得呢=]
唉~真係好懷念 我入吉野家...真係同天人好有緣份..果日我係 好早起身 因為
要出街 所以早多D起身 我上尋仙 就見到人打龍門 我組
思算係我FD 果次咁岩佢都有去 結果 其他4個人都不約而同話唔得閒
原來佢地有3個打40LV法寶 而思詩亦係一句:打唔打40LV法寶 先會有今日..

各位兄弟  記得 石塘狩獵場外 有超過30個吉野家人嗎?
果次 係我比第個SER既人殺 結果廿幾人黎幫我 唔係誇張
係真嫁~  果刻 正係可以用感動黎形容 之後我地更叫其他族既人黎幫
女神 響應我地 亦搵D人黎殺 果次可以話 文曲大戰貪狼(定天機)
記得~ 我地內訌嗎? 但每次都可以 和平解決....
記得我比人踢出族嗎..當時 有過十人跟我退族 或幫我 比人踢
好感動 真係好感動 我當時諗 我地關係超越網友了嗎?
請吉野家既舊臣 靜低諗諗   當初我地既日子 ~
     吉野家過去既碎片都係咁多位心入面~但..巳經唔可以重組?
  係到! 好多謝 好多謝
            天人劍合一(神聖治療)  樹熊之子 風兒  #中月 梅大哥 思詩(念詩) 宅男老伯   夜刃 太山
曉月殘風   紛飛輕夢  神b  維也納浴液  小愛子  虎虎仔 壽星公  龍珍  
肥思(思肥)    仲要多謝四奇^^
特別多謝既人~ 一定要講  道士K   嘿嘿嘿  新手果陣冇你幫我真係唔知點算
                                                                  雖然.. lv方面我追到你=] 但一樣咁尊重你
                                                                    k  記得我騎住你隻4不  你頂哂d怪 之後我走左佬@@?  嘿嘿
                                        文曲  四奇〞上        
                                                         ~~~THE END~~~
p.s.   吉野家   I Love U !=]

哈.....回想過去 ~真令人回味
我比你早一個星期入會....入會都係一時興起...入到先知原來我兩個acc 係最高 kaka~XD(40級 當時係最高啦@@)
平時都係雙開 單練 解任....就夠了~通常都唔使組人 @@....so 冇乜戰友
入會之後 發覺 多左好多野講...慢慢多左好多朋友 戰友 吹水之友
(樹 中月 四奇 風兒 梅大哥 神b 夜月 大笨思 阿伯 夢兄 仲有..黑黝黝....等等 )
不論過去 "吉野家"的聲名多好 多差...我都冇悔入過呢個會 ^^
我冇念過呢個族(會) 可以成為最強與否....只係想 同人吹下水 打下怪 解下副本
因為咁樣  我相信好多公會的人都會見到 會頻最多聲果個就係我啦 @.@ (唔好見怪)
這篇文不錯啦 ^^..... 希望會有人睇到呢篇咁精彩的文章啦...呵呵
神聖 天人 字

P.S: 雖然我地位超然 等級最高  ....但成日俾人串  唉~!!

原帖由 aesopgsky 於 2009-5-8 10:30 AM 發表
哈.....回想過去 ~真令人回味
我比你早一個星期入會....入會都係一時興起...入到先知原來我兩個acc 係最高 kaka~XD(40級 當時係最高啦@@)
平時都係雙開 單練 解任....就夠了~通常都唔使組人 @@....so 冇乜戰友
入 ...

一開始見你真係有d o咀 3唔識7 話 : e 右係你既@@
仲叫我入族  果陣係貪狼ser 我唔知你係文曲  當時真係想講:你都onjj既
哈 好在冇講 唔係就 小左好多笑料@@
嘿嘿嘿 至於串你 .. 邊夠中月咁搞野 一開始成日都話:隻抽 讓你十秒
哈  你即刻冇哂野講

我遲入會,所以好多野都唔知.....我係虎虎仔

原帖由 【炎虎】 於 2009-5-8 12:15 PM 發表
我遲入會,所以好多野都唔知.....我係虎虎仔

嘿嘿  多謝黎支持~
其實我都唔係創團果陣就入 係幾十人先入~~
但~ 都算幸運吧.. 見證吉野家既成長

好感人....我(龍珍)開始玩尋仙果時你地已經50lv= =所以唔係見到好多野
現在希望你地會玩返重震吉野家.大家加油

簽名被屏蔽

龍珍 維也納 @@"
雖然你地唔係 吉野家 最最最最舊既族員
但thx你地=]   
吉野家既人睇到   可以加我msn:skx_ccs@hotmail.com

係啊.. 2X個人來幫你...

點知你俾人打返轉頭@@

過路見到@@"

神勇嫩B 

最強是我A_A

你地全部都弱弱的

haha

大家都一樣幾鐘意吉野家~_~

可惜-.-....

食過入唔入得泥嫁?!

哈~~神B@@   
你隻抽仲味夠我黎喎

嘿嘿嘿=]  9樓係女神 定 剎神 @@?
不過唔緊要~~~ 只想更多人知道我地最輝煌既一刻

冇玩尋仙好耐,估唔到天人都退出左

原帖由 siulung2009 於 2009-5-9 11:52 AM 發表
冇玩尋仙好耐,估唔到天人都退出左

嗯    始終做野好過打機   其實吉野家 7,8成人都走左嫁啦~

係呢 你係邊個@@

我係不動金剛, 我好早已隨著樂古解散退出左尋仙, 天人可能會記得我
這又帶出左虛擬與現實的問題, 其實間中玩玩game也是好的
就當是一種娛樂吧

不動金剛..........好耐之前成日組你
跟住你就 消失左lu~ =.=

我係時候要退出江湖啦

4奇又唔玩....囧...
仲想考完試搵多d人升級....

曉風殘月

簽名被屏蔽

原帖由 alemx205 於 2009-5-9 10:13 PM 發表

殘月...你轉乜game呀
廢尋仙我唔玩喇

你轉game既我第一時間跟你

考灑試先算...
一定搵你啦XD

轉game搵埋我呀@@
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:05 AM , Processed in 0.037249 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存