2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 王者世界(Atlantica) 冰陣問題...跪求高手幫忙解決..THX= =
返回列表 發新帖 回覆
go

冰陣問題...跪求高手幫忙解決..THX= = [複製鏈接]

我主角就係用長槍..依家個冰陣就係咁
劍士   海盜   長槍
火槍     炮     火槍
僧         主     巫女

我中間個行野就係用黎玩狂暴
依家我解左魔女...但係唔知換走邊隻冰好..
同埋換左魔女之後應該都唔可以玩到狂暴..
咁要轉做咩玩法?...

另外隻劍士我諗住拎左降魔之後就換走佢

我就有個諗法..

降魔   海盜   長槍
火槍   魔女   弓手

唔知呢個可唔可行呢?

原帖由 俊!~ 於 2009-5-9 01:39 AM 發表
我主角就係用長槍..依家個冰陣就係咁
劍士   海盜   長槍
火槍     炮     火槍

我中間個行野就係用黎玩狂暴
依家我解左魔女...但係唔知換走邊隻冰好..
同埋換左魔女之後應該都唔可以 ...

劍     海盜   魔女
火槍   降魔   弓手
我教你d特別玩命方法
魔女用2隻+2以上的火槍介
高防裝放前 屈到爆炸
e+得普弓 火槍打到魔女
所以你放邊都比人打到
但魔女魔防高到嚇死人比人爆技都唔洗怕
回血又快 隻魔女頂到半血 同降魔轉位
人地好辛苦打你隻魔女 一轉位 白廢晒
回中排血 再開狂暴再屈過~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 03:35 PM , Processed in 0.025970 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存