2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 群俠論壇 【恩怨】爛賭仔->X<-無比滴
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 爛賭仔
go

【恩怨】爛賭仔->X<-無比滴 [複製鏈接]

你有D似大時代入面個丁蟹=.=

Originally posted by 超邪留胖胖 at 14/4/2004 03:25:
我想將事件從我的角度道出..

大年初二,我個技能acc俾"吹水"勾殺,冇左負重乾坤同全悟eq,好唔老黎..

書2,3俾"吹水"勾果幾日~~勾人方法己在很多人友頻,組頻流傳,任何人知道也不稀奇~~我地 ...

一星級會員,加埋睇番你個POST講D野,根本不合情理!

『至於無比滴於調查中老作爛賭仔同吹水一同上落線,實乃大智大勇之行為』
---->唔去搵證據老作屈人同時上線叫大智大勇,正如舊時差佬查案老屈犯人一樣

『書2,3俾"吹水"勾果幾日~~勾人方法己在很多人友頻,組頻流傳,任何人知道也不稀奇』
---->如果真係咁多人知道勾人方法,我自問自己朋友過百,我未有聽過,再者,如果真係有咁多人知,相信一日被勾被殺者不止十數人

『洪七公身處於較高水平之朋友中,知道方法也很自然』
---->我就暫時當洪七公知道方法很自然,正如社會上所有人都識去偷野,打劫,但大部分人都唔會做,至於洪七公,佢除左係圖中介紹勾人方法,而且也即場勾人,一個咁既人,就正如社會上,一個記者問一個市民,叫佢識唔識打劫,果個市民就即場示範一樣

『爛賭仔就響2000fun開post話洪七公係勾人首腦,仲話勾人acc"吹水"玩家咩棄暗投明,改邪歸正寄d相俾爛賭仔喎』
---->我已經因為用吹水AC誤導大家,已向大家SAY SORRY,但洪七公有無做過呢,請大家在無比滴,金庸內,以及我當時洪七公勾人對話的圖片中,尋找答案!

回應樓上"四星黃金會員"先~o~

1.依家唔係一開波就砌你生豬肉,係你屈人先而無比滴係作某項假設令你招供~~你又認曬喎^^好不醒目

2.話明係高層次,你同你果幾個垃圾fd邊識丫傻仔,米以為成日全頻扮代表就收曬風

3.佢介紹同示範,無真係殺你同拎你eq丫嗎,你有冇睇過警訊??

4.你say完sorry就變成好正氣可以話其他篤爆你唔岩~~sorry完就可以黑變白,白變黑喇咩你估

5.米以為我一星就無料到,你四星只係代表你發表較多,多並不代表正確,也不代表質素,維園論壇d阿伯一個鐘講幾萬字,叻過全部發言嘉賓嗎??

多謝多謝

[ Last edited by 超邪留胖胖 on 2004-4-14 at 04:33 AM ]

我唔會再為爛賭仔果d捉字蚤呀,夾硬黎搵野抝作任何回應,公道自在人心

不過讀者想支持我~鼓勵我多d發言可以留個post... ccc

一星級 同 四星級有咩關係.
唔係power point , 你唔好用d 星o黎做對比 , 你自己都絕對唔合情理 , 唔該成熟d

powerpoint 1 : 最重要係你係唔係有做過? 
                 2 : 你冇証明你既仇人有咁做 . 不過你自己先入為主比人周到你有做過
                 3 : 絕對唔係曲終人散.由你叫人置頂個日,到你所謂試用bug.我有一個問題係點解你知道個bug 你唔話比gm 知仲要走去試用 ? 試用bug會整死人 ? 你置頂既目的用意何在 . 唔係叫人小心d 組隊 bug , 題防bug 咩? 仲要打官腔話.
你唔係特首 , 你唔似得佢可以隻手傘天.做人唔好做到咁假 ok ? 假到唔係人可以接受.永遠大奸角真人都冇好下場 (而超出遊戲設定既容忍值) .
                 4 :你應該多謝你有位咁好既朋友 , 你應該為此事對自己做一個覺悟 .
如果唔係佢地 , 依家game 就話可以算 , 你所謂既曲終人散 , 如果你真人 , 對你公司做出咁既事 , 你想曲終人散? 入監獄唱曲吧 . 真係(曲)終人散啦 . 好簡單一個比例 :
你知道做假帳係犯法 , 係人都知道做假帳好架 , 喔!? 你話我知道點做假帳 , 我想試下 , 仲要同你老闆講小心唔好做假帳 , 但你自己又做緊 . 咁你話得唔得 ? 到你比老闆踢爆o左你想曲終人散? 對唔住 , 冇take 2 架 , 唔係拍戲 . 知道你做依d 野 又唔出聲仲要分一杯(巾) . 依d 朋友先叫唔正常 .
              5 : 洪七公係依照遊戲設定去玩 , pk 殺人正常 , 唔用bug 去玩都係正常 , (外掛依方面自己覺悟一下) , 因為都係非遊戲設定 . 所以你好早就下下針對佢而不見得成熟.
               6 : 如果我係你 , 立即還清晒d eq , 道歉 . 多謝佢地比你一個重生機會 .
依個世界冇永遠既仇人 , 就算幾衰都好 , 都有改過既一天 , 覺悟啦

以上中立既人先講到 , 所以誰對誰錯 , 而經係past tense , 你所做既唔係曲終人散唔玩了事 , 係補償返比因為你 , 而失去o左既物品 , 量力而為. 唔好做錯o左仲要死牚, 咁做你只會月踏月深

[ Last edited by 阿樂 on 2004-4-14 at 06:15 AM ]

致樓上阿樂:

1.爛賭仔本身並唔係原有勾殺人取eq之"吹水",亦冇勾殺其他人,只係後期"吹水"del acc後爛賭仔'唔小心'再開新acc同名"吹水"去進行調查並嫁禍別人,所以冇拎人eq亦無得歸還(佢邊有咁叻曉勾殺人丫)

2.你整個做假帳案例黎,我個人認為唔係太合適,因住爛賭仔寫番廿萬字同你死撑到底..
如果我要舉案例,我會舉謝霆鋒防礙司法公正果單野(用謝霆鋒比喻爛賭仔擺明益佢),明明做錯野,俾人周到應一應,又扮死狗認左罪,隔一陣又走去上訴喎,你話係米鳩屎兼冇品丫,抵你留案底喇

3.道歉喎~~被篤爆當晚爛賭仔道過歉喇,不過輕輕帶過咁囉,大致上講完sorry都冇悔意或反省,仲大條道理咁,道歉有义用

4.如果我講d野唔岩阿樂聽,我可道歉連帶悔意加反省

晒氣啦-.-冇玩咁耐仲拎返d舊時d野講-.-
咁不如講返紫義訣阿,名門阿,華山洗武當 個d野阿-.-

kakakk

算啦...件事過左...我d eq 又唔見左, 我都原諒埋你...
你覺得人地屈你既..... 咁咪原諒人lor
但係死雞x飯蓋.... 欲蓋彌彰啦
無乜野公唔公道自在人心.... 你自己無做個心唔會唔舒服...
有做既咪比人話下lor ....
係咪...... aiya 我得3星..講唔講得野呢可

點解d人既態度變晒既.....
係囉....打機之嘛.唔好搞咁多野啦....講咁多都係冇意思...
而且d個迷你地一世都冇可能知....你地仲嘈來做乜....有做冇做都好....打機就打機啦..
嬲都係冇補於事....唔鐘意又夠彊既,咪約出來泵一獲囉....
咪再係2000fun講d咁野啦,好影響打機心情....

賓周吹喇叭..

十週年勳章(賀詞)

咁多字
搞到我眼花
置頂俾你o地講番幾日先

路雲真識做=.=

賭仔~~算啦~~我信你冇份~~
但其實真係好多人都識勾人(我仲未識=.=仲成日俾人勾)
會唔會你自己都捉左賊呀=.=
不過點都好啦~~
過左去就算啦~~
唔好放係心入面~~

你上面講過怕你e+仲玩緊既朋友因為識你而俾人指指點點~~
唔緊要架~~玩game咋嘛~~

今日我同你講~~我當你係fd架=.=v
你當唔當我係先=.=?

Originally posted by 小滴滴 at 2004-4-14 00:17:
今日放左工悶悶地就回應下你啦~可能你覺得我借過你一兩次EQ就已經係一件好重要既事啦~不過玩開書2.3既人都知.我無比滴玩咁耐都係靠朋友.我冇咩朋友都會借比我.岩岩合左書3無耐.02已經幫我打理我所有 ...

雲路係一個好好既版主=3=....

其實件事過左咁耐...都冇人願提,佢點解放返上黎講真係佢自己先知~
同埋擺明係針對洪七公=___=呢樣改變唔到,可能你真係好憎佢...

我識左滴唔算好耐,不過未合o個陣都已經識佢....
佢係一個好易比人搵笨既人..呢樣我可以證實...!!!
同埋佢係一個好唔計較既人...!
刀門有d人係自私,呢樣都係事實~佢都有同我講過~
不過佢真係呻下就算o個d人...
升武功,進階技能都係佢升....(當然唔係佢一個升晒....只係有d人冇幫手)
跟住就話好忙咁就冇左件事...最後當然係佢同小數人做...

其實佢真係出左唔少力...
佢都冇期望d人會多謝佢!
同埋佢亦都唔會掛o係口邊...提住自己有幾為個派...
真係有苦自己知...

我d中文係好差,如果睇唔明我都可以道歉連帶悔意加反省

我無論點睇都覺得版主係怕左你先置你頂俾你講飽佢......(笑)
講埋今次好了

頂 日日都勾人post=.=
煩到爆=.=
過左去就算la=.=都幾個月la
仲死心不識
攪到好撚黑人憎ar
攪到唔想出聲都要出聲  
你都冇玩la 就算q 數la!!!
我覺得清者自清 何必日日打咁多字
最重要”成日話自己點幫人點幫人成” 
你係好人 我地個個信你la
你安息la
以上文字只係我個人意見 有唔岩請屌神經吧=.=
謝謝~~~

Originally posted by 肥miu at 2004-4-14 05:54 PM:
頂 日日都勾人post=.=
煩到爆=.=
過左去就算la=.=都幾個月la
仲死心不識
攪到好撚黑人憎ar
攪到唔想出聲都要出聲  
你都冇玩la 就算q 數la!!!
我覺得清者自清 何必日日打咁多字
最重要”成日話自己點 ...

樓上的留言跟本組立場無關,請不要因為他的簽名而與組織拉上關係喔(笑)

(來亂的)

爛賭仔雖然你惡意中傷兼陷害我
但算啦~~如果大家覺得爛賭仔有錯,我好願意原諒佢
如果大家覺得我有唔岩,我都會檢討一下,唔回應啦..

[ Last edited by 書三橫山 on 2004-4-14 at 09:11 PM ]

hi all
i am金庸幻影魔王

Originally posted by 細俠 at 14/4/2004 16:30:
路雲真識做=.=

賭仔~~算啦~~我信你冇份~~
但其實真係好多人都識勾人(我仲未識=.=仲成日俾人勾)
會唔會你自己都捉左賊呀=.=
不過點都好啦~~
過左去就算啦~~
唔好放係心入面~~

你上面講過怕你e+仲玩緊既 ...

好似我嫁下咁,我都無玩金庸,但竟然有FD打黎同我講,佢係金庸入面勁俾洪七公勁串,仲要推埋落我D FD到,所以我先出黎講清講楚(一.一)

唔信你問下早2-3個星期,洪七公係金庸UP乜春(人地話我知嫁-.-),同埋係2000FUN我D FD既POST到又UP乜春(一.一)

我想問版主,點解我今朝見到書三橫山係到回POST,嫁下唔見左既-.-?

佢既POST內容係話佢係有個咁既勾人外掛,如果佢已經有勾人外掛,咁點解仲要知勾人BUG......等等-.-

請版主為公平性將DEL左既POST重登-.-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 12:56 PM , Processed in 0.040476 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存