2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 新手唔知點開始好
返回列表 發新帖 回覆
go

新手唔知點開始好 [複製鏈接]

我都唔知嗰買國既人有咩分別  唔知邊一個係最好既選擇

同埋應該隊中要有咩兵先得?我聽d人講唔同既兵都有唔同既技能

所以都唔知點好

唔該晒各位前輩

最好就台灣,因為有雷公(必轉2轉),趙2(打王好強既2轉)同埋昌2(打王清怪都好勁)

不過昌2好難升,所以唔建議升佢

笑傲無雙

原帖由 rewq 於 2009-5-11 02:50 PM 發表
最好就台灣,因為有雷公(必轉2轉),趙2(打王好強既2轉)同埋昌2(打王清怪都好勁)

不過昌2好難升,所以唔建議升佢

人地新手乜兵都冇..你叫佢點升2轉呀= =??

我就覺得玩日本好...買大定,朝子.轉賽2..用賽2帶升.西2.加2乜都好

西2打王超勁

原帖由 lamping 於 2009-5-11 02:52 PM 發表

人地新手乜兵都冇..你叫佢點升2轉呀= =??

我就覺得玩日本好...買大定,朝子.轉賽2..用賽2帶升.西2.加2乜都好

西2打王超勁

之前係係既~宜家西2都唔係好勁~同埋佢都冇雷公,點秒冥界個d怪呀~

台灣去打下惡商人,有藍石出,20萬1粒,打到500粒就賣哂佢,收大定,道士,雞女同念力師同1隻50lv mp女

之後轉左道士,雞女同埋念力師,升左雞女先,因為最易升

放隻熊貓出去頂,d怪去哂打個隻熊貓既時候就定哂佢

之後就狂放風,搞點~

升完趙2,升林平厚就好簡單啦,放隻熊貓出去,由佢去頂,之後林1係後面狂放(打冥海)好快就90lv架啦

花2升唔升都唔緊要,可以唔升架,之後可以轉國去朝鮮,升權2,權2真係好有用,有e3隻2轉可以打到好多新怪~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 04:14 PM , Processed in 0.029320 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存