2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

(陣型問題) [複製鏈接]

降魔師(3轉) 魔女(3轉) 劍士 (3轉)
公主 (3轉)   炮兵 (3轉) 預言家 (3轉)
達麼 (3轉)   神官(2轉)  結他(主)

呢個陣... 點變會好D,  主要係輸有降魔/苦手主既控場陣, 其他都8成~9成WIN.

降魔 51LV加速 / 1X LV封技 /1X LV 法力消滅
魔女 40LV 火..
劍士 40LV 火劍
公主 46LV 命令 + 20 LV 封火槍
炮兵 40 lv 洞察
預言家 40LV 集中 + 封劍 20LV
達麼 21LV保護氣韻 40LV神聖 19LV 解暈
神官 40LV 補血
結他 41LV 破滅之音 20LV 狂氣之...

公主可以換海盜..

之後同魔女換位

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

下...?預言家,公主,降魔師3隻都落晒...
你pvp真係咁驚對面-0-...?
你放棄預言換隻火槍or砲,或者放棄公主換隻劍士,槍兵都係個唔錯既選擇...

唔係咁驚對便,
係諗唔到點打控場陣,

點解我開呢個POST,  我玩S1=.=
係因為 有條友次次對佢都WIN 唔到=.=

佢既陣係  

維京 /   劍   / 劍
火槍 / 火槍 / 降魔
僧    / 神官  / 苦手(主)

佢降魔次次 封左我技先, 我隻僧慢過佢放唔到神聖.
之後就冰我第一行, 之後火槍暈我同打我隻降魔先.
根住我就輸左10成=.=

原帖由 samro 於 2009-5-12 04:25 PM 發表
唔係咁驚對便,
係諗唔到點打控場陣,

點解我開呢個POST,  我玩S1=.=
係因為 有條友次次對佢都WIN 唔到=.=

佢既陣係  

維京 /   劍   / 劍
火槍 / 火槍 / 降魔
僧    / 神官  / 苦手(主)

佢降魔次次  ...

首先對火槍暈既話...就一定要用覺醒~_~唔覺醒...你慢慢俾佢暈
雙斧手已經見唔少~暫時e+都用緊
而降魔師封技,斧手冰....呢樣都唔係第一日會咁做-_-"降魔師既用處的確係咁....

始終一樣就係~唔好公主預言兩隻放

就係我可以出覺醒之前, 佢已經出左封技=.=
咁先頭痕=.=

原帖由 samro 於 2009-5-12 04:30 PM 發表
就係我可以出覺醒之前, 佢已經出左封技=.=
咁先頭痕=.=

始終你冇維京冰一定係蝕底...一隻兩隻維京都好~封到一排已經好好
其實你要keep住覺醒...唔洗咁在意保護前排~對近戰主角或者法系主角...去除保護~咁就冇左

...樓主..加隻斧吧...換走公主

僧你唔夠行動力 可以試下是但搵隻郁得既兵禁防禦
可以令到其他兵獲得行動力的

試下先--- 要WIN心姐=.=

降魔師公主預言家3只輔助型 低攻
降魔師幫到 4只 公主幫1只 預言家幫3只
閣下冇咩肉盾  自問43lv同80lv打
打只80降魔師3回合 只野就掰掰了--"
這是閤下弱點

你都吹得好大=.=

你ser1咩名
我未打過你咁既陣=.=
打你呢個陣
我玩野神聖我最後果排- -
慢慢打死你隻劍 200%win硬- -
你有女神即係最少76lv up啦=.=
80先打pvp?= =如果吾係打同lv你咁既陣係打咩都輸8-9成
(點解話你吹得好大?因為集中 命令 加速 保氣全部燒魔技- -升到咁高lv之餘你仲要得2隻近1隻遠=.=咁有咩效可言)
除非你打親果d我都未見過 我打親果d你都未遇過- -

原帖由 L.D.K 於 2009-5-13 09:22 AM 發表
你都吹得好大=.=

你ser1咩名
我未打過你咁既陣=.=
打你呢個陣
我玩野神聖我最後果排- -
慢慢打死你隻劍 200%win硬- -
你有女神即係最少76lv up啦=.=
80先打pvp?= =如果吾係打同lv你咁既陣係打咩都輸8-9成
...

nono~
e個陣我係8~9段見過 同狂爺差唔多 唔同只在 炮同主
如果佩合得好o既話 裝又唔弱對方  d防同攻都大幅減弱慢慢磨唔係問題
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-23 06:34 PM , Processed in 0.032233 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存