2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 《灣岸》交易區 版主大大請 del 該post...比個傻仔 tiyhk搞到個post一大 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

版主大大請 del 該post...比個傻仔 tiyhk搞到個post一大堆垃圾 浪費資源 [複製鏈接]

版主請 del 該post...比個傻仔 tiyhk搞到個post一大堆垃圾  浪費資源...收車又收唔到

e9 6星
gdbf 50星
e5(rs)  x星
r2同van仔算唔算啊????

回復 2# IVaN@HsKTF 的帖子

thx...
但 le d我有喇...
有冇d小星 d...
例如 z33  r32   E8(GSR)   GDB-C  GC8 RX7( FD)  r34 等等...

十週年勳章(賀詞)

我有,有興趣就睇我post^.^

回復 4# tiyhk 的帖子

你放唔放底卡?? 因本人賣去usa的

十週年勳章(賀詞)

原帖由 阿旺 於 2009-5-13 12:01 AM 發表
你放唔放底卡?? 因本人賣去usa的

我緊係唔放啦,我見你頭先話收爆鬼改名車,我先入黎留言

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

原帖由 tiyhk 於 2009-5-13 12:12 AM 發表

我緊係唔放啦,我見你頭先話收爆鬼改名車,我先入黎留言

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
http://i447.photobucket.com/albums/qq197/w810i_photo ...

好心你唔好咁on 9 喇...我又無話你咩野...
洗唔洗做埋d無聊野 !?  
唔好意思...我無講清楚...
但你真係好on9...你係唔係叫雞叫傻左 !?
又無話逼你賣.= ="   唔好影響香港人  ok?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 阿旺 於 2009-5-13 12:37 AM 發表

好心你唔好咁on 9 喇...我又無話你咩野...
洗唔洗做埋d無聊野 !?  
唔好意思...我無講清楚...
但你真係好on9...你係唔係叫雞叫傻左 !?
又無話逼你賣.= ="   唔好影響香港人  ok?

又係你話要車,又冇講過話底卡
喓,大佬,見到有人話收車自己又有貨,緊係去sell啦,有本事人地出post,你又有貨賣咪唔好留言囉,PM,msn都唔好喎,聰明
做生意唔sell,不如唔好做啦,岩唔岩先,啊大佬???

原帖由 tiyhk 於 2009-5-13 12:39 AM 發表

又係你話要車,又冇講過話底卡
喓,大佬,見到有人話收車自己又有貨,緊係去sell啦,有本事人地出post,你又有貨賣咪唔好留言囉,PM都唔好喎,聰明

你識中文嗎 !?  我唔係話你賣車啊...
我係話你copy張 pic 係到留言啊...
pm講左唔賣.. ok  never mind
我又無逼你賣...
我只係叫你個人唔好咁on 9...
我唔會好似你咁無聊...去開post 唱你咯...
唔該做人唔好咁on9...
你話左唔賣就得....唔洗copy  pic係到澄清d咩野..
你搞到好似我逼9你賣車...好心你唔好用個pat諗野  ok?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 阿旺 於 2009-5-13 12:44 AM 發表

你識中文嗎 !?  我唔係話你賣車啊...
我係話你copy張 pic 係到留言啊...
pm講左唔賣.. ok  never mind
我又無逼你賣...
我只係叫你個人唔好咁on 9...
我唔會好似你咁無聊...去開post 唱你咯...
唔該做人 ...

咪唱囉,係我留左言你先PM,你check下時間啦,誤導人

原帖由 tiyhk 於 2009-5-13 12:45 AM 發表

咪唱囉,係我留左言你先PM,你check下時間啦,誤導人

你有冇讀過書?  識中文嗎?
我有話唱你咩 !?   睇清楚d...plz..
我發覺你係用pat 諗野= ="
我無諗過誤導人咩野..
我係話你on 9   留言 copy pic...
問你賣唔賣...你話唔賣就ok...唔洗搞咁多野bor
係到吵...有撚用咩
你都出左名7...個名又臭
我唱你做咩 ?  我唔會咁得閒做咁多無聊野...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 阿旺 於 2009-5-13 12:50 AM 發表

你有冇讀過書?  識中文嗎?
我有話唱你咩 !?   睇清楚d...plz..
我發覺你係用pat 諗野= ="
我無諗過誤導人咩野..
我係話你on 9   留言 copy pic...
問你賣唔賣...你話唔賣就ok...唔洗搞咁多野bor
係到吵. ...

好似你冇讀書多d
特登開錯topic已經唔岩
仲有,我講左我唔賣底在先,你仲要PM問我
仲有,特登誤導人走入黎白sell已經係唔岩
品德又差,香港人喎

臭得過你,玩人玩得咁明顯

原帖由 tiyhk 於 2009-5-13 12:53 AM 發表

好似你冇讀書多d
特登開錯topic已經唔岩
仲有,我講左我唔賣底在先,你仲要PM問我
仲有,特登誤導人走入黎白sell已經係唔岩
品德又差,香港人喎

你睇清楚先講野好冇 ?
我開錯左...對唔住
問下都唔得? 咁你收檔唔好賣卡喇
我用返d自己 turn ge車換...問下姐
次次sell  都一定要成功?  咁你咪發過豬頭 !?
咩係品德差 !? 你知唔知啊?  大陸仔..叫少d雞喇
唔好做傻仔  知唔知啊 !?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 阿旺 於 2009-5-13 12:56 AM 發表

你睇清楚先講野好冇 ?
我開錯左...對唔住
問下都唔得? 咁你收檔唔好賣卡喇
我用返d自己 turn ge車換...問下姐
次次sell  都一定要成功?  咁你咪發過豬頭 !?
咩係品德差 !? 你知唔知啊?  大陸仔..叫少d雞 ...

開錯左特登玩人係咪大晒呢???
你冇諗過你自己錯係邊,自己做錯野在先仲咁厚面皮反咬人
我冇話要成功,我只係講明我唔賣底卡姐,冇其他意思
唔賣底關叫雞咩事呢?

十週年勳章(賀詞)

浪費資源係你,我有晒證據啦,唔好縮沙喎,傻仔係你

原帖由 tiyhk 於 2009-5-13 12:59 AM 發表

開錯左特登玩人係咪大晒呢???
你冇諗過你自己錯係邊,自己做錯野在先仲咁厚面皮反咬人
我冇話要成功,我只係講明我唔賣底卡姐,冇其他意思
唔賣底關叫雞咩事呢?

我知我唔小心...但你話我玩人 !?
玩人就唔係咁玩喇  傻仔...
叫雞叫到個人呆呆...on9...所以唔好比叫雞影響埋你 :事業"啊..
阿伯

原帖由 tiyhk 於 2009-5-13 01:02 AM 發表

我未驚過...我一路都唔係話你一定要賣卡比你....只係話你 on9 係我post搞事...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 阿旺 於 2009-5-13 01:03 AM 發表

我知我唔小心...但你話我玩人 !?
玩人就唔係咁玩喇  傻仔...
叫雞叫到個人呆呆...on9...所以唔好比叫雞影響埋你 :事業"啊..
阿伯

玩人玩到咁明顯,[唔小心]係掩飾自己ge錯,傻仔
又關叫雞咩事呢???似乎叫得多係你,玩人玩上腦

原帖由 tiyhk 於 2009-5-13 01:02 AM 發表

你睇下你 5樓個留言係有幾無聊...幾on 9先喇...
你post埋我 pm ge野都無問題 bor...
洗唔洗我自 post?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 阿旺 於 2009-5-13 01:04 AM 發表

我未驚過...我一路都唔係話你一定要賣卡比你....只係話你 on9 係我post搞事...

重申一次,我冇話我一定成功,只係睇唔過眼你咁樣人,係到搞事
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 10:56 PM , Processed in 0.034976 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存