2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 請老手們入一入黎得嗎?
go

[閒聊] 請老手們入一入黎得嗎? [複製鏈接]

我同我個fd想玩呢一隻game.....
但係唔係好知玩咩職好.....
我個fd就窮d....唔會用好多錢黎玩game既....
我就會用錢d....
希望老手們可以俾d建議我地......
thz~~~

笑傲無雙

你個fd窮 同你有錢 都係一樣月費.... 不過如果上線時間比較多 可以買季卡  計落比月卡平..
如果想80之後 想多d出團機會 就玩可以補血職業....聖 薩 牧 德   
我見過有人組一個補職 組一個下午都組唔到 你就知有幾缺@@
如果想易升lv 就玩 獵 術 法 盜 都得..
死騎就唔見議....因為通街都係

有冇錢都係月費         呢隻game  唔會你有錢就勁- -  冇錢就廢    你同你個fd  是但1個玩牧就得

如果你地未玩過呢隻game
我就唔建議一開始玩牧師..因為難升lv (打怪方面..除非你2個1齊做任務)  
建議你地玩獵人  術士  賊仔  法師 呢d易升lv的..
玩上手對俊game有認識多d先
但想玩補血的.. 聖騎同德依好  4個補血的職呢2個易d玩..比較上

原帖由 kira1636 於 2009-5-14 03:45 PM 發表
如果你地未玩過呢隻game
我就唔建議一開始玩牧師..因為難升lv (打怪方面..除非你2個1齊做任務)  
建議你地玩獵人  術士  賊仔  法師 呢d易升lv的..
玩上手對俊game有認識多d先
但想玩補血的.. 聖騎同德依好  4個 ...

人地講明= =2個人一齊玩丫    佢同佢個fd......睇哂先講野=3=

原帖由 long0362408 於 2009-5-14 06:18 PM 發表

人地講明= =2個人一齊玩丫    佢同佢個fd......睇哂先講野=3=

我果句 除非2個1齊做任的意思係

除非佢地2個一齊做任& 2個都係同時上線玩..我唔知佢地會唔會架嘛

一齊玩唔代表1齊做任.. 唔同種族  唔同上線時間     有可能唔一齊做任wo

唔同種族除非個牧10lv就飛去搵朋友 or 朋友飛黎佢到一齊做任 ..  

如果唔係牧師打怪都係有一定的難道..好似我呢d新手咁

原帖由 kira1636 於 2009-5-14 06:42 PM 發表

我果句 除非2個1齊做任的意思係

除非佢地2個一齊做任& 2個都係同時上線玩..我唔知佢地會唔會架嘛

一齊玩唔代表1齊做任.. 唔同種族  唔同上線時間     有可能唔一齊做任wo

唔同種族除非個牧10lv就飛 ...

甘對吾住囉ok?t_t

魔獸比個月費 就玩得
唔係果d白痴虛寶game

我建議玩賊.... 考慮到佢既生存力 同 潛行 可玩性

原帖由 不劣 於 2009-5-14 08:10 PM 發表
魔獸比個月費 就玩得
唔係果d白痴虛寶game

我建議玩賊.... 考慮到佢既生存力 同 潛行 可玩性

人地二個fd一齊玩丫- -

我建議 1個玩獵人/法師 另1個玩小德/牧
你畢竟係2位一起玩 我諗平時都係一起上線做任 衝LV
依咁睇 你又唔係長時間玩  入點數是無可厚非 又或者你比較有時間玩GA話~
你入月卡玩  D任務, 可以到時帶住你朋友去做都可以
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-31 12:47 AM , Processed in 0.041812 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存