2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion 《永恆紀元》資料區 [活動]刷火神最快時間
返回列表 發新帖 回覆
go

[活動]刷火神最快時間 [複製鏈接]

我諗好多人都有玩大陸aion,隻game韓國一出未封測我已經留意,畫面好令又型...飛來飛去咁殺人

我刷左火神一星期,由吾識玩到依家刷一場吾洗20分鐘就刷完,主要係刷最後一隻王,其他順路就殺,

火神主要出d裝吾係好岩用,同咪好多鎖定人物,所以大家如果刷個陣吾好係咪都點,邊個岩用先好要,

咁就吾怕汁左都無用得個賣字,留比有用的人...

刷火神其實好多位可以走到,吾會引到怪,最主要係吾好依個走個邊,另一個又走一邊,最好由守護

做隊長標記,大家跟住打就無錯,入面通常見到d怪係2-3隻一齊,不過大家刷多左就知道,正常只會

拉一隻怪打,路其實一開始直行,好快會見到第一隻王,就係車輪王(有時要行入d先見到,隻王會周圍

走)之後到分差路會見到有飛龍同石頭怪,向飛龍個面行就ok,之後會見到有2個塔怪起個4方格上

面,有時會有一隻係王,要睇下你好吾好彩見到(有人話2小時會見到一次,不過我覺得都係睇運)

見吾到係王就吾好打,向右行,小心旁邊有怪同110(110就係大陸人講個d自己會周圍行個d怪)

行上去就見到好多塔怪,就係大王,一路向右邊牆咁走,打3條飛龍之後就可以打王,如果怕引到

其他怪可以打哂6條(一條110),打王個陣小心佢大技,小心就行遠d...打完退隊重選人物,又可以再

刷,不過我刷左一星期都吾出一件金,有人一日出2件...><

上星期已經35左就開始刷火,日日刷...不過我會沖45依家,因為台ser就開,到時就可以再知道多d

野,希望到時可以撞反之前有一齊玩game d朋友仔啦,我去到邊都係叫 古仔

嘿嘿嘿

已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
KLKL6077 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!
全職獵人 + 10 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  威望 + 10  Good + 1   查看全部評分

酷啊
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 08:07 PM , Processed in 0.028759 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存