2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 50副本後記....
返回列表 發新帖 回覆
go

[任務] 50副本後記.... [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

剛剛打完50副~~
兩個字「痴線」.....
一埋機獸~~
兩回合出一次援...(雙數回合)
剛剛那一次,用了2x分鐘先完成(3人打)
最好盡快用最大範圍+最大威力的技...

隻王死左,d怪仲會係咁出
我同3個玩家一齊打,有個玩家打到走左
之後得返2個陪我一齊打,我地打左差唔多45分鐘先打完~仲要係打到出完晒所有怪
我諗出怪次數都有6次或以上啦
d怪50-59lv,有2隻細王80lv5000血(好似係),1隻大王85lv8000血=0=
打得勁辛苦~打完之後,個人有8千幾經(有開住40%經水)!!!o晒= =
但係d獎勵就同45lv副本一樣...

原帖由 jimmy992001 於 2009-5-14 06:49 PM 發表
隻王死左,d怪仲會係咁出
我同3個玩家一齊打,有個玩家打到走左
之後得返2個陪我一齊打,我地打左差唔多45分鐘先打完~仲要係打到出完晒所有怪
我諗出怪次數都有6次或以上啦
d怪50-59lv,有2隻細王80lv5000血(好似係) ...

獎勵唔一樣
e個多左功勳拎:P

我反而想佢出多d比我練技.....因為而家我如果升唐琳合體技最少要打5xlv以上,所以掉低唐琳係下面我就可以慢慢係上面升~  d怪出到30回合就唔會再出,同盲劍一樣
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 10:47 PM , Processed in 0.050228 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存