2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 石器時代2 ~紫英~ ,咩叫冇天理,咩先叫公平!
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 紫英
go

[公會] ~紫英~ ,咩叫冇天理,咩先叫公平! [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Kalifa 於 2009-5-16 01:31 發表
其實我都可以證明唔係得得報串....

佢係我族既人...呢個ACC 都係我個GAME 名..
陳少比人封時我都ONLINE緊...
得得o個陣一直o係陳少身邊升緊lv...

係得得覺得D對話太好笑先至O係陳少比人封完之後copy 番d 好好笑既對白比大家睇咁解...

都唔知點解會有人覺得係報串....

仲要衰到開ACC 之後走黎串人同鬧人....
真係好似個小朋友...

當時得得msn同我講返gm d對話好搞笑‧‧叫我幫佢整圖放上載比大家睇

我都可以證明唔係得得報串*3* 信唔信由你渣fit@@

kai.....nono  is kal@@考完試未

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Kalifa 於 2009-5-16 01:31 AM 發表
其實我都可以證明唔係得得報串....

佢係我族既人...呢個ACC 都係我個GAME 名..
陳少比人封時我都ONLINE緊...
得得o個陣一直o係陳少身邊升緊lv...

係得得覺得D對話太好笑先至O係陳少比人封完之後copy 番d 好好 ...

就算真係報串,都無咩問題
佢地犯法,我地就有權利同義務阻止

原帖由 ☆BB仔☆ 於 2009-5-16 01:37 AM 發表

當時得得msn同我講返gm d對話好搞笑‧‧叫我幫佢整圖放上載比大家睇

妹妹 番黎呀
你隻石器時代1 藍暴好勁WO

原帖由 ☆BB仔☆ 於 2009-5-16 01:37 AM 發表

考埋星期2就考完lu~~~
你個頭就kai!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小星君 於 2009-5-16 01:41 發表

妹妹 番黎呀
你隻石器時代1 藍暴好勁WO

唔係妹妹啊~~~係哥哥*

侏羅紀4 絕種暴龍王

雖然我停玩石器幾日
不過都有時上黎睇下個版  (迷之聲:其實睇你幾時汁XD)
唉~今日錯過左呢個正post..
不過都好..岩岩睇完6版紙..

頭2版笑鬼死我
紫英同陳少2個好似係度唱雙簧..你一句我一句咁
:夠啦你唔洗幫我講咁多啦~公道自在人心
:唔得呀我一定要幫你取回公道
以上2句為設計對白,不過都同原句冇乜大出入架啦~

我已經唔係一個石器人
但我都有意見要講,雖然我支持開輔助程式..因為冇得用..我唔想玩
不過在呢一個階段,港服都係唔俾用既
你用左,就要接受gm俾你既懲罰
理得你係咩大族..有幾勁..
就可以班晒堆人出黎俾群眾壓力?要人開番個ac俾你?  
請問你乜水?你係老闆個女?定太子爺?

你幾歲都好.做錯野就要接受應有既處分
慳d把啦~係度聲大夾惡~
好彩~眾群的眼睛都是雪亮的
你地2個無謂係度搞咩苦肉計喇..要掛就自便啦..不過祝你好運喇

下次唔好咁傻啦..
仲要開埋d咁既post出黎俾人笑

呀!!唔係...
應該都係開先岩~~
如果大家冇乜笑料..生活又點會開心呢7.7

原帖由 BABEBI4 於 2009-5-16 02:42 AM 發表
....

...

老闆個女同太子爺都唔可以咁........

十週年勳章(賀詞)

原帖由 BABEBI4 於 2009-5-16 02:42 發表
雖然我停玩石器幾日
不過都有時上黎睇下個版  (迷之聲:其實睇你幾時汁XD)
唉~今日錯過左呢個正post..
不過都好..岩岩睇完6版紙..

頭2版笑鬼死我
紫英同陳少2個好似係度唱雙簧..你一句我一句咁
:夠啦你唔洗幫我講咁多啦~公道自在人心
:唔得呀我一定要幫你取回公道
以上2句為設計對白,不過都同原句冇乜大出入架啦~

我已經唔係一個石器人
但我都有意見要講,雖然我支持開輔助程式..因為冇得用..我唔想玩

你幾歲都好.做錯野就要接受應有既處分
慳d把啦~係度聲大夾惡~
好彩~眾群的眼睛都是雪亮的
你地2個無謂係度搞咩苦肉計喇..要掛就自便啦..不過祝你好運喇

下次唔好咁傻啦..
仲要開埋d咁既post出黎俾人笑

呀!!唔係...
應該都係開先岩~~
如果大家冇乜笑料..生活又點會開心呢7.7

說得有道理

原帖由 Kalifa 於 2009-5-16 02:45 發表

老闆個女同太子爺都唔可以咁........

講得好岩

唔係因有咩人‧‧就可以  = ] 猜猜吧

早知今日 , 何必當初 呢

應該得到教訓啦 , 仲係唔 gur ??

轉玩其他game 吧

官網有寫明 外掛點罰
一樣有寫可能會解凍咁樣~

如果被捉外掛凍結既,自認無用,去告佢公司囉o_o
希望喱間公司捉外掛無影片 或 圖片@.@~
如果當時捉外掛gm有就.....

算啦- -

玩家守則 好多玩家開帳號都唔睇...一大堆字..
但比人凍又會嘈= =

詳細既自己睇(轉官網)
http://stoneage2.hk/cs/punish.php

小弟睇完你地精彩既對話有D野想發表下,唔o岩聽都係咁講架喇
有用外掛同無用外掛既人係咪就要嘈就要爭辯呢?要怪怪邊個呢?
本人開頭68個lv都係用人手升,買遇敵草,知果等等,但係真係好悶
好悶,到我有機會接觸外掛,老實講,邊個唔想不努而鑊;係錯咩??
無錯,隻game係以清新石器,堅拒外掛為大前提,但係真係值得你
地花咁多時間,咁苦悶咁玩咩??係!佢無新意,無吸引,無石器一咁好玩,我地大可以唔玩,咁當初隻GAME一出既時候我地付出既一切,金錢,時間,精神,可以話放棄就放棄咩?點解有人會整外掛出黎,你地認為好易整咩?我可以同你地講,一定唔係囉!原因就係大家都想俾機會隻game,希望有一日會滿足大家,如果係有咁既吸引力,咁完善既系統,我相信無人會用外掛囉~
講返le件事,陳少俾人封o左,又放返出黎.咁又點呢,你地好唔開心咩,影響到你地D咩呢?覺得唔公平?咁係因為你地無用外掛,你地只係我地開始玩既階段,不如我教你用外掛,睇下你第時掛唔掛?你地咁反感都係因為你地仍然對隻game好有新鮮感,好想自己一手一腳練功,如果你真係答到我你地會100%永遠唔掛機既話,恭喜你~我地願意接受現實,離開石器2港服...
至於你地成日既殺人犯強姦犯問題,我有以下見解:
1.請細讀以上每一粒字
2.法律不外符人情,點解你地唔諗下個殺人犯點解要殺人?係!佢犯
o左好大既罪.但係你地就要幸災樂禍?唔俾佢地有機會放返出黎既人改過自新?
3.

嘩- -講到用外掛大條道理~

您唔好講晒所有人~我深信大部份人都唔會去用外掛~
您講到外掛咁好- -~咁您玩遊戲為d咩!?
為lv ? 為殺人??

不如企返另一邊諗啦,人地手動識得多玩家多朋友  上線有傾有講~~
組隊打喱樣果樣~~

我好耐前都有用外掛玩一隻舊og  萬王之王,唔知您地識唔識
玩到最後  我自己玩緊咩都唔知~

掛到自己打到boss喇~~咪一個人殺囉..咁殺左之後呢= =?
汁裝 但已經頂裝??
我台雲腦24唔洗off  24開住..但為既只係lv-.-?

用外掛又好 唔用外掛又好  都係大家心態唔同~
一隻game 當您有外掛  唔想手動練  係唔係代表隻game唔吸引或唔好玩呢??
覺得隻game唔好玩  唔掂咪轉game囉~~~

唔岩玩又要辛苦自己去玩~玩唔掂有外掛又係到講到用就岩

多一個人系一個人,冇公平5公平。。開心米得咯。

原帖由 ~異形~ 於 2009-5-16 05:01 AM 發表
本人開頭68個lv都係用人手升,買遇敵草,知果等等,但係真係好悶
好悶,到我有機會接觸外掛,老 ...

本來都諗住告一段落,但一見到你呢句了要講野!

2.法律不外符人情,點解你地唔諗下個殺人犯點解要殺人?

咩事呀?即係殺左人原來係要了解佢點解要殺人?要做心理輔導既?
你叫做天真驕呀? 幫錯既人諗埋?

即係係香港有法律既地方, 如果犯左法都可以求其是但話 : 我想改過自新的話...

我而家就出去殺人, 我就話 : 點解唔諗下我點解要殺人? 因為我要發洩呀!!

O ya, 咁就脫罪~~

笑傲無雙 玩過星曲WEB

其實都幾奇怪,有d人叫人開自己ac唔好用新ac,但自己既ac係5月1x號先開,點睇人地開ac都早過你啦。唔知邊個開新ac呢?用外掛無問題,捉到咪低死囉,捉唔到你咪開心囉。嘈咁多有咩用。
自己用外掛就覺得人地都用外掛,唔信人地無用,你有証據人地用咪影相叫gm捉人囉。你比人捉左就係抵死。

原帖由 ~異形~ 於 2009-5-16 05:01 AM 發表

又1個將用外掛正當化既人
你可以覺得用外掛係合理,
但係官方講到明唔俾,
當初你申請遊戲accout時,又係自己按"同意合約"既
咁用外掛就係你唔岩啦
知唔知咩叫合約精神?
其實我都覺得外掛好吸引架
但係官方1日未將外掛合法化,
我就1定唔會用囉
我連雙開程式都冇用既

你都可以話 邊個賊想偷野架,佢梗係冇飯開先偷野架啦
咁係唔係就代表 佢唔使坐監呢?
而家冇人唔俾d外掛人士改過bor,
只不過係封佢acc,
佢真係想改過,大可以開過1個新acc
俾佢用返舊果個都得!
除非剷lv啦
如果唔係,用外掛練到lv99先改過都得架啦

你自己思考下,用外掛合情但等唔等於合理啦

又多一個廢人講廢話->異形now
now唔係講緊係咪人 人有得用 係唔比用
你升到悶咪唔好玩lo 悶就要用外掛   ????
禁我悶係咪可以落旺角搵條正女x下
'''''?????

呢D唔係叫幸災樂禍 係講事實
你要怪就怪官方 關D玩家咩事
官方講到明唔俾用 俾人捉到冇計架
你地用外掛就可以升得多過正常冇用外掛D人 咁有收穫 緊係要冒風險
你唔洗自己練就可以高過正常人 咁係咪對所有玩家唔公平?
捉唔到咪你好彩 捉到有咩好嘈
邊個唔想方便D
問題係白字黑字寫到明唔俾你用
唔係下下你自己方便大晒LO

1. 外掛係好吸引
2. 如果只計升LV 都真係悶
但咁樣就=可以用外掛?

1. 考試出貓唔駛溫書都好吸引
2. 溫書都好悶

咁樣係咪出貓比老師捉到又大條道理話溫書好悶?
同時間我都相信有人會覺得出貓好吸引但都堅持唔會做..
因為佢知道出貓既risk

搞清楚...吸引, 悶, 唔係一個藉口.
有D 野講左唔得就唔得

你要做既都唔緊要
但唔該比人捉到唔好仲聲大夾惡

我好明白用外掛既吸引地方
所以我唔對用外掛既人反感,
但我對比人捉到仲嘈生晒既人反感

咁大個人自己為自己做過既野負責.

屌那星

你估你係邊個?

你係GM個私生女?你係億萬富翁?大明星?

用得外掛就要認la

俾人cut晒相送俾GM

你咁樣仲要大無私樣咁罵?

GM係無能,但係佢有冇捉錯人就大家都知

有句野好岩你

人吾屌,狗都吠la

好似粗皮左,真係吾好意思,本性係咁,有果句講果句

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 09:19 PM , Processed in 0.041908 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存