2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 美容髮型講場 「美容及髮型」廣告區 有冇聽過dr pro?? 入黎睇睇
返回列表 發新帖 回覆
go

有冇聽過dr pro?? 入黎睇睇 [複製鏈接]

個日我聽到個sell call...本來都冇咩興趣...但係條友講到好正咁...咁我就以試做心態去做個facial...還定都係免費

之後去到旺角個分店...一入去...真係好似店如其名..好pro咁...等左半個鐘...填哂野...做個時..我係做彩光...我d斑斑一直搞唔好...做完一次...真係淡左..一次都係做左 9個字

之後仲俾人讚....所以e家俾左 168優惠價...我d斑都冇得七七八八...之後做埋去暗瘡同 -肥...真係好正阿.....咩都冇哂咁..

最緊要係美容師真係一D專業醫生黎...佢地做得好pro..d機又好高科技咁..去到第一次做點都會怕...但一邊做..個美容師都會叫到你放鬆...又冇hard sell e個問題....最後仲會俾埋意見你tim...真係唔錯

免費試完後...真係覺得好正...168再去做..抵到爆...聽sell我個個人講..佢原價1680..e家168...可能因為佢同我傾耐左..佢提我可以講價tim...e家 我168再 8折阿..

另外佢仲有一個代言人計劃...有分上鏡同唔上鏡...可以免費 -肥...都值得一試...詳情要問返人先知...

我只係想分享下我喜悅既心情...間野真係唔錯....如果有朋友想試下既...可以搵我阿...我可以幫你搵返我個客戶經理...最緊要係你地可以免費 試下效果好唔好先架!
我msn:  icekankan@hotmail.com      想試既可以搵我...真係好掂阿

我add左你啦...等我試下e間野先....之前做個間都黑店黎...今次e家聽講係 香港小姐指定個間...去試下先...希望效果好啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 10:28 PM , Processed in 0.025632 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存