2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion 《永恆紀元》資料區 【紫閻原創】精靈星
返回列表 發新帖 回覆
go

【紫閻原創】精靈星 [複製鏈接]

呢隻職,由我開頭玩時,都冇咩理呢隻野 ! 加上個個話打 深淵 ,
佢係冇用 ..why? 因為深淵多數係天空戰,
精靈星,出pet架麻 pet唔識飛  甘點呀?打鬼?望住人走囉!,

到我玩呢隻game 一個月啦  ,
對唔同職都有 d 理解... 廢話 講完 ! 睇下面啦 衰鬼 ^.<

精靈星 練功 up lv 係原全單練(當然可以組練啦!)
單刷升級快!正!爽!... 放隻野去打 怪打寵 個人就輔助 幫攻擊 慢怪 鎖怪  可以打高幾班既怪...
升級 我睇佢係升得最快果隻  !帶d藍水血水  有時扣血都會既 啪返d 血水,

賺錢都係一流  why? 一個人練功 2 揪1 打怪快 出裝快 出寶既機會梗加快 !(因為有技能加掉寶率)

pk 來講 佢都係一隻好勁既職 我估  魔道 殺星 弓星 有機會 打得win 佢其他就難
先講魔道 (我用緊)要p win 佢都好難 同幸運~"~ 要一來 鎖佢 pet 就要立刻睡佢人 睡到嗎?睡到好殺   睡唔到 呵!~   但佢有禁人技 冰技 鎖技 你話機難搞仲有隻 petpet wo - - !  唉!我魔道 諗過幾招殺佢 但win既機會都係好低! 唔講甘多
弓星  殺星 win機會我覺得 仲低   因為 佢有隻pet幫打    當呢兩隻職打人時  佢隻野又打你  你點尊心用技  精0又有 鎖 暈 慢 禁技 win仲難
有隻精0 好串話 精0 pk係無敵  無敵ja係 一次都唔會死啦 !我暗小佢 同魔道pk  一來俾魔道禁人技(8秒)再鎖佢pet 之後就殺佢人 引爆後 2秒爆 冰技連到第2下 都暈2秒 再加招空中束縛中既 佢唔死@@?咩叫無敵? (當然睡佢唔係100%中 鎖pet唔係100%中空中束縛梗加唔係100%)
講到深淵 係點 呢個真係佢一個弱點  因為深淵係每一個地都可以 係空飛揚既地方 所以你想殺人ja係敵族  你係到會覺得自己好冇用! 你放pet寵去打人 人一飛起你點打人?  係呢個問題仲 可能出版人知道甘 所以當精0 lv高時係有秒人既大技 我見到都驚 你問我係咩 我冇用答唔到你  你話要去到幾高lv先有呢d技 我估上38lv啦 我估咋 當然越高越勁 秒人架 ! 仲勁過魔道招 大地容岩 !好秒~"~ ( 就係佢有呢d勁技 我先對呢隻職既睇法 )
佢仲有樣野 係 係時空門到伏 敵族入來時  放既技可以秒到一咋人 - -  我team4隊人 入去 我係最後入去果個 當我入到去 見到3team人 死淨 3/4個係甘復人 我以為好多敵人係到 用周望又唔見好多 3個人到 兩個係高處 一個係面前 就係精0  我唔知佢用咩技搞到一班人死= =  我當時  =口= 呆左!!嘩有冇甘勁 好多個上4xlv 咩職都有 裝唔差架wo 守戰都訓咪  守wo 守都死!! 隻精0真係勁! 我估佢都42--45lv啦 依家最高45lv
你唔驚悶 單升 同 深淵寵唔可以飛既 同一定要高lv 估 38lv以上先覺得隻職有d野玩  就玩玩啦!!

By ZY西西b

有意一齊玩可到 - http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
Aion專屬M群:group436808@msnzone.cn

已有 1 人評分威望 收起 理由
全職獵人 + 35 原創內容,支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 35   查看全部評分

之前成日聽人講精靈幾癈幾冇用

估唔到你又有一番特別既見解....萬分感謝~

呢2日禾都升左個玩下...喵

打怪超快, D裝無用魔石打高自己3級既怪..10秒內一定KO

原帖由 卡比妹 於 2009-5-19 01:17 PM 發表
  呢2日禾都升左個玩下...喵

打怪超快, D裝無用魔石打高自己3級既怪..10秒內一定KO

咁幾時都你果篇心得文出世呀

多謝分享!!!!!!!!!!!

樓主講果隻精0果招係唔係群恐..@_@?

終於有人打佢既心得,
其實我都想打
我公測一定用佢,
係大陸版太愛佢,
我覺得空中都唔係一個問題,
如果無人,敵人得一個,
可以磨佢時間,
用一D慢同鎖技,
最大問題係打副本無人組,
40LV副本無出42LV書,
一定要打呢個,
所以你要比到信心隊友,
最好5個認識,
路人8成唔理你,(大陸)
寵控得好自然組你,
但路人唔會知道你玩得好,
寵控唔好,亂咁引怪就滅團,
殺人基本上學左群恐既話,殺人就易左好多

謝謝分享~~~

原帖由 紫閻-小強bb 於 19/5/2009 01:10 發表
呢隻職,由我開頭玩時,都冇咩理呢隻野 ! 加上個個話打 深淵 ,
佢係冇用 ..why? 因為深淵多數係天空戰,
精靈星,出pet架麻 pet唔識飛  甘點呀?打鬼?望住人走囉!,

到我玩呢隻game 一個月啦  ,
對唔同職都有 d 理解 ...

如果睇小精靈星 就真係大錯特錯喇=[
就算BB真係吾識飛都好 精靈星係天空都夠屈機
大地之鎖鏈+ 地震+ 侵蝕都係瞬發就算你行緊都出到 仲有範圍侵蝕
吾好睇佢技能說明好似打得好少 你魔增越高佢就打越痛
如果同時中哂三招既話再加上束縛 就係係空中企定定等血扣到無
緊記精靈星有兩招綁人 仲識打完人吸番傷害既70%回番落血量度
再講下佢招沉默 地獄火唱4秒 但係沉默只需1.5秒左右 就算你有盾係身 傷吾到你 但係效果一樣中

我勸勸大家同精靈星打千奇吾該真係吾好開強化技 吾係你會極度後悔
原因係 魔法燃燒 強制性 一次過消哂你身三個強化技能 每一招技能成功消除再附加4XX傷害

而家再睇埋透視鏡既台版技 精靈星係天空吾會弱得去邊
因為46LV技 40m距離 減少目標46%飛行效果 30內每3秒再扣4%
已有 1 人評分威望 收起 理由
883516 + 2 鼓勵

總評分:  威望 + 2   查看全部評分

原帖由 小穎乂(鳳穎乂) 於 2009-6-9 01:13 AM 發表

如果睇小精靈星 就真係大錯特錯喇=[
就算BB真係吾識飛都好 精靈星係天空都夠屈機
大地之鎖鏈+ 地震+ 侵蝕都係瞬發就算你行緊都出到 仲有範圍侵蝕
吾好睇佢技能說明好似打得好少 你魔增越高佢就打越痛
...

束縛有黃水可解的

不過  水精靈用某指令其實可以將人係空中打落地a.a

原帖由 ray12457 於 2009-6-9 07:53 AM 發表

束縛有黃水可解的

不過  水精靈用某指令其實可以將人係空中打落地a.a

唔好講一半

精靈有寵物真的好可愛

THANK YOU FOR SHARING
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:32 PM , Processed in 0.039409 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存