2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 電子相架/銀包
返回列表 發新帖 回覆
go

電子相架/銀包 [複製鏈接]

忍影世界

話說我女友即將生日,
我同佢第一次過,
我希望俾佢難忘經歷,
大家都係18歲up,
唔想再咁細路仔送mk貨色果d←d款好細路

想送個電子相架俾佢擺我地既合照,
隨時都有幾百/幾千張相睇下~
邊度有得買???

情侶銀包係邊度有得買??
或者hello kitty銀包邊度有??←唔要細路果種
我之前機場見到有個銀色既hellokitty銀包係精品店出售,
但之後唔見左...

大家幫幫手吧~
今次"筆跡"大約1千左右,
今個月份糧少,無計-,-

買d有心思的仲好
物輕情義重
hellokitty產品都有好多唔一定要買銀包
買個hellokitty毛公仔比佢都開心死啦

十週年勳章(賀詞)

其實..都唔洗買禁貴LA下,..我覺得只要生日果時陪住佢..就得.....LA.....

電子相架的話, 細吋數的會平d, 好似6/7吋真係有可能係1000蚊樓下

如果唔識買, 樓主可以去下 "豐記" 或者 "百記" 度睇下個價錢, 甚至乎去相架牌子的專門店度睇

不過睇相架要留意下佢個解像度, 一般由320*240到800*480不等, 低像素張相矇d, 高像素張相清d; 另外要睇下佢d功能, 好似播片, 有冇內置記憶, 支援乜野記憶卡, 過相方唔方便, load相快唔快咁樣! 最後就係睇下個用乾電定濕電, 保養幾耐!

如果係 "豐記" "百記" 買, 個價係有得講, 平到幾多就要睇你的造化 (茶~)

講返正題, 如果係送生日禮物俾女仔, 有時 "物輕情義重" 會比起 "貴重" 來得好, 只要送得貼心, 送一個公仔匙扣可能比送一部電話更合心意 XD
加油啊, 相架D貼士希望可以幫到你, 祝你同你女友有個開心難忘的生日

忍影世界

原帖由 tomchunman27 於 2009-5-21 12:27 PM 發表
買d有心思的仲好
物輕情義重
hellokitty產品都有好多唔一定要買銀包
買個hellokitty毛公仔比佢都開心死啦

公仔唔好送,
依家又夏天,易生蟲生蚤,
又易吸入d塵,

銀包夠貼身,又實用,所以諗住銀包或電子相架

忍影世界

原帖由 longkit123 於 2009-5-21 06:36 PM 發表
其實..都唔洗買禁貴LA下,..我覺得只要生日果時陪住佢..就得.....LA.....

今年無錢用阿...
只能1千樓下,
過左唔夠錢去玩=.=

不用買那麼貴拉 , 你才那麼年輕 , 多儲點錢還比較實在
就好好的陪她吃餐飯去玩玩就可以了

忍影世界

原帖由 ~Ayaya~ 於 2009-5-22 10:11 AM 發表
不用買那麼貴拉 , 你才那麼年輕 , 多儲點錢還比較實在
就好好的陪她吃餐飯去玩玩就可以了

想貴都唔得,
份工做左無耐,今個月無乜錢=.=

樓上各位,
知唔知hellokitty專門店(S字頭果間)
1個銀包大約幾多??
等我有個預算,thx..
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 12:00 PM , Processed in 0.031853 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存