2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 靈異鬼怪區 (轉貼)西貢...bbq場廁所..的經歷
返回列表 發新帖 回覆
go

(轉貼)西貢...bbq場廁所..的經歷 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

上年 秋天.. 同一班朋友去西貢的燒焦場,同朋友攪生日
個燒烤場...都唔算好遠...係西貢中心.的 x佳...買完晒要的野...行15-20min就到..

我地買完晒野...入到去,已經9點幾...果日唔算多人...我仲記得,有 2家人, 同另一班青少年 係到燒

咁食完晒後...唱埋生日歌,,我地就圍埋講鬼故啦...開始時大家有講有笑...但次次後尾..大家都開始驚...
咁我地又飲左好多酒wo...
之後,就有2條女話去洗手間啦..我就扮晒好人..陪佢地...其實自己都想去

果公廁都幾遠...行到出晒個燒烤場...一路行去公廁...一邊係山邊..好多野草..一邊係馬路..好多車...條行人路好少位..真係驚俾車..撞...
d街燈又暗...又多蚊...

我入到去...有3格,第一格..太唔掂..我去左中間果格...都真係幾黑,又好嗅....睇唔到個洞...有少少亂泥...

因為好靜..我就好清楚聽到果2條傻妹..係到講d  8婆野...
我一路聽一路望住wall去尿尿...成個wall都係白色皆磚造...有少少反光(因為出面有街燈)..
聽聽下..就聽到有第3把 女人聲...話唔該借借(把聲好清,好冷靜..)..而果2條女..就keep住講班fd入面的8婆是非野= =

之後..見到 d 皆磚的反光有一段黑影行過....背隻寒一寒....成身打冷陣...因為聽唔到有人聲...又唔知係咪樹影...怕又撞到野..就拿拿聲..去洗手...洗手時..都唔敢望鏡...一心諗住快d洗完手..接埋2個女仔就走..之後..轉身行返出去時..聽到.男廁第3格..有膠袋聲...好驚呀...明明冇人...又有聲...次次都係咁...
之後唔理..就沖去左 女廁門口,,等2條女...
我就一路望住男廁門口(好驚..但又好想睇下..係咪野泥..)
..冇耐見2個女仔行出泥..
就拖住佢地,,好快咁返返去......因為我feel到可能撞到野..就問佢地..個廁得你2個8婆仔..嘈到我地男廁都聽到你2個講乜呀..

佢地就笑笑口..話  (怕咩wo..都冇人...你唔好講返出去tim呀..)   

(我明明頭先聽到有第3把女人聲..講左句..唔該,借借..).....

之後成晚都覺得後面有野望住自己...有時忍唔住..轉身睇入去d 草叢樹林入面...有時第一下會見到有個似人的黑影..係d樹後面..再望耐d..又唔見左..

成晚個背隻就好寒....但又唔敢同fd講...因為佢地好似未盡興..唔想走咁..

笑傲無雙 玩過星曲WEB

有冇機會真係有個女人飲醉左,分唔清男女廁而入左男廁,
咁岩又入左第3格呀= ="

你自己成日形住形住姐
仲可以拖住兩條女隻手仔行返去明益你

十週年勳章(賀詞)

冇可能 有第三者係背後 點都知喇 同埋條女真係走左入次所 點會講唔該借借 緊係想唔想人知 暗戀
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 06:06 PM , Processed in 0.025354 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存