2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 王者世界(Atlantica) 僧侶技應該升幾高?
返回列表 發新帖 回覆
go

僧侶技應該升幾高? [複製鏈接]

僧侶技應該升幾高?

我都想知

我80LV僧就咁加的 神聖的加護 20  保護之韻20  醒覺40

原帖由 耀武揚威 於 2009-5-25 04:32 AM 發表
我80LV僧就咁加的 神聖的加護 20  保護之韻20  醒覺40

我想問好奈-3-
yy覺醒要升到咁高?
我發覺佢加到幾高都係回唔到太多血~.~

原帖由 松本秀人-3- 於 2009-5-25 09:33 AM 發表

我想問好奈-3-
yy覺醒要升到咁高?
我發覺佢加到幾高都係回唔到太多血~.~

唔知丫 我都係跟人咁升嫁咋! 秀仔 我係鬼宿

神聖的加護  60 醒覺 11 其他點保護
開左100就神聖的加護  60 醒覺21 其他點保護

覺醒點到20已經夠,因為20已經可以減連擊2,再點高只係回多少少血.
至於神聖定保護點高就睇你自己,想主角的保護強就點高保護,想神聖強就點高神聖.
我自己就係覺醒20,神聖20,保護60,用左商城的技能靈藥20個.
咁樣我隻僧又可以覺醒,廊匯又唔差,保護60令到主角成日打pvp都經驗保持滿血,當然係+埋預言家啦.

雙僧+預言

我兩隻僧兩招被動都未點爆...1隻80 1隻47

連埋預言39LV集中..

每個回合自己回既血仲多過系統自動燒血(正確大約係多左50度
重點黎....兩隻僧招被動都係未爆既...
如果爆左既話隻主應該都好硬下='+=

我僧既點法就係覺20 神聖1 其他被動...被動60左再去升覺醒

雙僧最怕遠攻....係3ser服部平次玩暈控得唔錯...
上次佢同唔知邊個打(唔記得左對手名:好像叫袂x)<--玩雙僧
服比佢壓住打瓜左= ='真係打得精彩@@

原帖由 zipzip 於 2009-5-26 02:42 PM 發表
雙僧最怕遠攻....係3ser服部平次玩暈控得唔錯...
上次佢同唔知邊個打(唔記得左對手名:好像叫袂x)

呢個係勁人黎= ="
我之前封測識佢

回復 10# 再次一遊 的帖子

不過佢係3ser...''
好多勁人係3ser- -'
袂x真係幾勁~d對手死光光...佢仲隻隻兵冇被打1/3 hp- -'
<---我新手- -'成日唔夠時間用xd

原帖由 titanchanhk 於 2009-5-26 03:42 AM 發表
覺醒點到20已經夠,因為20已經可以減連擊2,再點高只係回多少少血.
至於神聖定保護點高就睇你自己,想主角的保護強就點高保護,想神聖強就點高神聖.
我自己就係覺醒20,神聖20,保護60,用左商城的技能靈藥20個.
咁樣我隻 ...

覺醒11已經減連擊2,升21係因為減連擊3,有時減連擊2未必可以解到暈
神聖升高係因為補多D,用左神聖巫/神官都無得幫佢補,只可以靠神聖本身既回復量,升高d隻兵無咁易死

原帖由 winggzxy 於 2009-5-27 11:33 AM 發表

覺醒11已經減連擊2,升21係因為減連擊3,有時減連擊2未必可以解到暈
神聖升高係因為補多D,用左神聖巫/神官都無得幫佢補,只可以靠神聖本身既回復量,升高d隻兵無咁易死

咁我想問:升到21 up係唔係唔會失敗???
我有隻僧升到2x真係未解暈會失敗...但我另一隻僧...初初練果時佢11技...成日都失敗解暈= ='
再升上去都係回多d hp...''要係被動技+保護+醒覺中平均真係好難- -'
我玩近戰流....都煩左好耐點+好...''大家都比d意見!!!^^
打空怪...真係變左流...由2火槍到e+冇火槍...真係唔敢想像..日後點好~
慢慢開始要放棄埋隻魔女><''
快d出永久兵位...我要成日轉兵玩- -v
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 07:58 PM , Processed in 0.067724 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存