2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 蓋布蘭德帝國 關於今日12:00~1:00係索恩的事情(已改廢post) ...
go

關於今日12:00~1:00係索恩的事情(已改廢post) [複製鏈接]

聰明人會知係咩泥=v=

講得幾有道理~
但都5洗唔玩fez~

等哥哥黎慢慢解答你既問題

第一 本團係叫凰之閃耀 並冇任何外國語言
第二 我一早講左出qml 不過有人搶出 你覺得搶出qml又岩=]?
第三 你朋友出完qml之後唔出聲 我點知佢做乜野
第四 你朋友冇團+上唔出聲 我點知佢係咪間諜
第五 我地係佢出完即投票 再加上我地團得十人左右(個場)
請問如果唔係街人有分投 點樣可以踢到你朋友呢 會唔會係你朋友做左d咩搞到人踢佢?
第六 搶人呢樣野真係好無聊 如果個團係好既 會唔會一"拉"就走? 你唔去黃國拉下人地c團d人返黎? 所以事出必有因 請諗下貴團曾經做過d咩 點解會有人走=]
第七 我係黃頻已經洗左5次左右 請閣下同你朋友培養多睇頻既習慣 唔好好似d街人咁on8+1 係到r傷=]
第八 閣下玩與唔玩 本團都冇權過問=] 請自便

bye~
id:神乃月

原帖由 him2000hk2001 於 2009-5-23 01:17 PM 發表
我想問....凰の閃耀係唔係大曬
今日5月23日
大約12:00~1:00係索恩平原
我有個朋友出左qml
本來就爆到
係敵城前先比佢地踢左
重要話係因為搶左佢地出qml所以先踢

聽到真係o左嘴
e個團真係禁無品都有, ...

玩game都玩到咁q火
好明顯你eq都幾低
咁唔開心咪唔好玩 冇人留你
同埋玩game實有爭吵
咁都受唔住 證明咩game都唔岩你 以後唔好玩game啦
好行唔送
係咁先88
ps :件事邊個岩邊個錯我唔知  e 段野係對你講 唔係對事講

第一,凰の閃耀我係係你地既公會POST copy的,請看清楚
第二,我朋友係知道過陣時可以出QML,所以已經用要塞頻收好水,請閣下培養多睇頻既習慣 唔好好似d街人咁on8+1
第三,出左QML走到去敵城重話唔知做咩?唔通佢會打騎?
第四,我朋友係有團的----剎.風  睇清楚 plz ,如果我係間諜我出左QML就即走啦,等你踢?
第五,紫國街人多就係人都知,只要發起投票街人就係唔係都投嫁啦。請唔好回避問題重點,出qml點解要踢?有講過,收好水,唔係8+1出,唔係間諜
第六,姐係你有做過啦 ,除左芭芭拉原本係你地既團我無野好講,傻小子個團一個都無比你地拉走到。我只係想話你地拉人手法卑鄙,無其他意思。
第七,佢話要出qml先過你,收水一向都係塞頻嫁啦,如果你話係黃頻收水我無野好講。
第八,我玩唔玩的確唔關你一個人既事,係關你依種人既事

回bbqwing:
我火唔火証明唔到我eq低唔低,唔好中傷人

byebye同你傾都多餘

證據呢 拉走咩人=]
點解佢會走?
會唔會係太廢呢?
太冇用之類

如果你要惡意引起罵戰的話 請對住自己屋企幅牆 仲唔會有人窒到你添=]

搶出就踢 晒左幾十水

十週年勳章(賀詞)

咁你依加想點 ?

原帖由 BlackKiller 於 2009-5-23 04:50 PM 發表
搶出就踢 晒左幾十水

d新手出騎擴 擴到離晒譜 唔通踢佢就叫晒水
今次依件事反映出被人踢果個 可能冇睇頻 或者無視左個頻
依家好玩d可以出3隻死0 但qml依然只可以出一隻既時候
神乃月係頻果度講好左叫要出qml 但係比人搶出 咁究竟係邊個既問題?
踢完之後仲大大聲係度話我地 very good!我理得佢炸唔炸到 搶出 唔睇頻就係唔岩=]

by:凰之閃耀 朗基努斯

唔洗做到咁絕, 大家目的一樣都係爆城,佢爆到城你地仲踢係你地錯,但佢唔睇頻又出qml爆唔到,你踢佢冇人反對
講呢d野我預左我會俾你地團d人插架啦= =

原帖由 lililijason 於 2009-5-23 06:18 PM 發表
唔洗做到咁絕, 大家目的一樣都係爆城,佢爆到城你地仲踢係你地錯,但佢唔睇頻又出qml爆唔到,你踢佢冇人反對
講呢d野我預左我會俾你地團d人插架啦= =

哈哈 你句爆唔到就踢好似有d問題wo xd
你睇贏輸睇好重架?

原帖由 阿Ray 於 2009-5-23 06:25 PM 發表

哈哈 你句爆唔到就踢好似有d問題wo xd
你睇贏輸睇好重架?

咁佢係搶出qml有錯,但佢爆到就當將功補過, 只係我的想法, 你想插就插

回bbqwing:
我火唔火証明唔到我eq低唔低,唔好中傷人

不如你上網睇下eq 全寫係咩
中文係咩
再睇埋點樣為止eq低
然後match下你自己
咁你就知道答案

(打機興到唔玩 唔叫eq低 咁我相信好多香港人 d eq 都幾高下)

最Z撚僧人搶出QML
講個名出黎...等我上去吊9埋佢...
出黎開post 話人地....
我之前都比人搶出個qml 個種心情 你係唔明白嫁樓主
如果你明白就唔q洗開post啦...
你就直接吊9你個fd啦...

搶出qml係仆.街!!!!!!!!!!!!!!!理得你爆唔爆到...總知係仆.街....

原帖由 BlackKiller 於 2009-5-23 04:50 PM 發表
搶出就踢 晒左幾十水

哂十水消左心頭之恨 我覺得係值得嫁!!

個人意見 a_a

不如...一人小句停止罵戰= =
......
係唔係搶左出qml,  係到罵戰都一定講唔出一個結論
與其罵戰傷感情, 不如停~
......
其實係唔係搶出qml 有好大爭議性,  出左個個人可以話係佢收水先, 而且明明有人講話出qml , d水工都照比水第二個出, 證明大家都冇睇頻

咁, 係唔係比水佢出個d 水工都要踢呢...?... 只kick 搶出qml 個個好似唔太公平
......
比人搶出個個又可以話係d 人唔睇頻, 出左個個一早唔應該收水....
係你岩, 講左要出qml d 人係應該比你出....
不過如果有人一早收好水, 收水個時又係講話"收水出qml"....
咁佢係唔係唔應該出, 係唔係應該等係軍頻個到講出qml 出= =?
.....
不過, 出左qml 個個又應該要睇頻, 要自己衡量下出qml 爆唔爆到
如果比人地團出左, 爆ge 機會大d 的話, 比人地團出好過la....
畢竟人地成團咁護qml 係容易過你一個人自己衝好多....
.....
出咩都好都要衡量下有冇第二個出, 同埋比第二個出好d  定係自己出好d,
如果比人地出好d, 又或者自己唔係太識玩,
更甚者自己出, 合作上冇咁好,
出召係好多野要衡量的, 所以如果冇十足把握, 都係比人地出好過....
.........
最後, 你地都唔好係到la 好唔好- -?....只會傷感情, 又對件事冇幫助....
至少, 罵戰之中唔好用到個d , 令人反感ge 字句 eg: on8+1
凡事留一線, 他朝好相見ma- -

回ray:
我都話無比你搶到 冷靜d睇人地個回覆ok?
相我無,都係個句,有無做過你自已知
我只係想話你地拉人手法卑鄙,無其他意思。

回朗基努斯:
我同意你話踢新手亂起塔
但再講多次,我個FD係要塞頻果度講好左叫要收出qml (係你用黃頻話要收水出QML之前的)
禁你話你出有理定我出有理?
你遲過人講,你出先叫唔叫搶出qml?!

回KaI七味粉:
咩叫搶?你講先比人地出到,人地就係搶你
但依家唔係woo,我個fd係講先過你,收水先過你,出先過你好正常姐

大家明唔明依家係點?我個fd出qml,因為有人搶唔到就踢左
我就係明比人搶咩感受,所以我先泥開post

回雪長空:
點解比人地團出qml會好d?
係唔係qml唔係自已團就唔保先

回bbqwing:
原諒我真係唔係好清楚eq(情緒智商)真正既意思,因為連專家都唔可以清楚解釋
如果你真係搵到,請你post出泥

超卑鄙 佢頭先話我唔入佢會就唔理我
但我到最後都係無入

回ICE玄:
唔....姐係....唔係好明....=V=
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:09 PM , Processed in 0.036797 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存