2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 回應MANDY: 各位請小心尋仙玩家太乙道,戀月,寂霧開紅玩T ...
樓主: Jeris
go

[分享] 回應MANDY: 各位請小心尋仙玩家太乙道,戀月,寂霧開紅玩TK(有相) [複製鏈接]

原帖由 vvlovegi 於 2009-5-25 05:28 AM 發表
唉~MANDY"版主"個大話講得再大~最後咪又係要認~何苦要辛苦人辛苦自己呢~唉唉

屌你老板仆街...扣分都要講

我睇左個post好耐...都睇唔過眼要出聲...

唔好侮辱文迪版主喎

原帖由 Jeris 於 2009-5-24 06:38 PM 發表
今天是第4天  真相已經大白   很高興終於看到MANDY的公開道歉  我們亦已然接受

***亦很多謝 MANDY公會的副族長"義極" 成功勸服MANDY為自己所犯下的錯 致歉***

有監於 有圖有真相  所以特別把當時的情況拍下來 ...

戀月你又係既...比人玩緊都唔知

唔係話事情已經完結喇咩?
建議鎖POST...

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 米田 於 2009-5-25 11:43 AM 發表
唔係話事情已經完結喇咩?
建議鎖POST...

我都同意鎖post...唔係變左罵戰post=.=

原帖由 sunny2007 於 2009-5-25 10:40 AM 發表

屌你老板仆街...扣分都要講

我睇左個post好耐...都睇唔過眼要出聲...

唔好侮辱文迪版主喎

屌你老母 仆街 扣分都要講  我都睇左好耐 都係睇唔過眼先出聲 佢做d咁既野都岩咩唔通  加上侮辱佢又點姐 你吹咩  e+屌佢老母 吹撚得我漲牙

原帖由 MANDY 於 2009-5-25 12:40 PM 發表

我都同意鎖post...唔係變左罵戰post=.=

你緊係同意啦~少d人睇到你做個d onX 野0.0

原帖由 半醉乂人間 於 2009-5-25 12:44 PM 發表

屌你老母 仆街 扣分都要講  我都睇左好耐 都係睇唔過眼先出聲 佢做d咁既野都岩咩唔通  加上侮辱佢又點姐 你吹咩  e+屌佢老母 吹撚得我漲牙

唔好再嘈了

原帖由 vvlovegi 於 2009-5-25 12:53 PM 發表

你緊係同意啦~少d人睇到你做個d onX 野0.0

都唔係我做既...你有無睇哂成個post架

有監於這件事是MANDY要鬧上討論區的  既然開了POST我就不會刪
亦不會把權限加高  之前不會  現在不會  以後都不會

而且咀巴是長在別人身上   我不能阻止任何人說什麼話
亦正如   我阻止不到你的支持者進來爆粗鬧人
或企圖讓事件不能平息 (例如說   我被玩?!)

關於你的道歉   我一直很努力相信你是真誠的
但是你現在又再堅持說你是受人指使   但是除了那些突然冒出來的支持者說相信之外
大家都不相信   所謂指使你的人  連自己名字都不敢說出來
你這不是叫我難做嗎?  連你這位當事人  都還在堅持自己無辜  那我應該怎做?
難道你的道歉是假的?  難道  你又再一次玩弄我嗎?

IP方面   沒記錯好像是可以改變的   
本人電腦知識不是很好   只記得   
例如最容易的方法:
1. 網路上有一種軟體   會幫妳找到國外的ip  然後就看妳要哪裡的ip   直接換過去就行了
2. http://service.hinet.net/2004/proxy.htm

當然我不認為你會這麼有心機去做這樣的事   但你是版主  你說IP一樣不一樣亦只有你知道   不是嗎?

在道歉事件之後   我跟太乙道亦一早知道   會有人想拿尾彩  
我們沒打算阻止   人要面樹要皮   更何況男人之家  被一個女流之輩控訴到走頭無路   
我們很明白其中的難堪   所以   我們不會做出打落水狗的行為

至於   你的支持者   我歡迎你們好好安慰你們心目中的MANDY版主
但請不要在我面前發爛   或再挑起事端  不然   你們不是支持他   只是在害他而已

戀月   為將SER

已有 1 人評分Good 收起 理由
sunny2007 + 1 收聲啦...傻女

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 Jeris 於 2009-5-25 11:37 PM 發表
有監於這件事是MANDY要鬧上討論區的  既然開了POST我就不會刪
亦不會把權限加高  之前不會  現在不會  以後都不會

而且咀巴是長在別人身上   我不能阻止任何人說什麼話
亦正如   我阻止不到你的支持者進來爆粗鬧 ...

屌你老毋仆街柒頭戀月

屌你老毋仆街柒頭戀月

有本事出黎打我

原帖由 sunny2007 於 2009-5-26 12:54 AM 發表
屌你老毋仆街柒頭戀月

有本事出黎打我

唔好搞事啦...一陣比人扣分

原帖由 sunny2007 於 2009-5-26 12:54 AM 發表
屌你老毋仆街柒頭戀月

有本事出黎打我

1. 要別人打你  須要留名  還是說   你根本就是一團空氣? 連名字都沒有?
    不可能吧   人有名字   就連一隻狗也會有名字   你應該也會有才對   希望你留下id
    我想你應該不會不敢留下id吧    我等你

2. 我玩遊戲是自己在玩   並沒有帶同我母親一同遊戲   或許你本人很習慣帶著母親讓人隨時噓寒問暖
     但我不是   而且   我媽在家   你想跟她發生性行為   歡迎你直接來我家問我媽

***對了   母親的母字碼:  田戈       希望這對你以後再次問候別人母親   不再打錯字   會有所幫助***

3. 拿尾彩   請高招一點   找個不同的acc上來   爆幾句粗口  惹不起別人的怒火的
     還是你希望挑起罵戰    繼而讓這文章被鎖post?

如果是的話    那希望各位多多注意

戀月   為將ser

原帖由 MANDY 於 2009-5-26 01:29 AM 發表

唔好搞事啦...一陣比人扣分

哎   對了,

MANDY先生   

你的小號: 盟主   能不能不要一直邀請   我的小號: 戀玥  

加入"義千X聊天XX"  我希望這只是你的一時疏忽   
而並不是有意再找我麻煩    因為昨晚我的小號在石塘   上線不夠30分鐘
你就邀請了我很多次   而且每次我按完"取消" 不夠15秒  你又再一次"邀請"我
我認為我多次按"拒絕"    那我拒絕加入的意思應該很明顯   並不會讓你誤會我只是一時錯手

還是你對  戀月/玥    這個名字   有情意結   非要抓其中一個進你家族才甘休?
又或者    這一次又是你朋友要求你    玩弄一個名字跟我主ID   如此相似   的低LV  ID?

戀月   為將ser

原帖由 Jeris 於 2009-5-26 09:00 AM 發表

1. 要別人打你  須要留名  還是說   你根本就是一團空氣? 連名字都沒有?
    不可能吧   人有名字   就連一隻狗也會有名字   你應該也會有才對   希望你留下id

...

仆街女戀月...我玩魔力架...無玩尋仙

原帖由 Jeris 於 2009-5-26 09:13 AM 發表

哎   對了,

MANDY先生   

你的小號: 盟主   能不能不要一直邀請   我的小號: 戀玥  

加入"義千X聊天XX"  我希望這只是你的一時疏忽   
而並不是有意再找我麻煩    因為昨晚我的小號在石塘   上線 ...

仆街傻女......仆街傻女.....仆街傻女....仆街傻女

你唔好再侮辱版主

原帖由 sunny2007 於 2009-5-26 09:36 AM 發表

仆街女戀月...我玩魔力架...無玩尋仙

那請問你這位非尋仙玩家是以什麼立場來評論這件事對錯?  難道只是忠狗行為?
***忠狗在這   不是侮辱的意思   意指   不分對錯   盲目護主     詳細請參閱日語的解釋***

原帖由 sunny2007 於 2009-5-26 09:38 AM 發表

仆街傻女......仆街傻女.....仆街傻女....仆街傻女

你唔好再侮辱版主

我從無作出侮辱  這位身為2000FUN聊天討論版6位版主之一 - MANDY
除非你認為    說出真相等如侮辱
如果你認為    是的   戀月   說出這些事實的話就叫侮辱   請告之

但相反地    現在你一直以粗口罵我     即使我這麼心平氣和跟你講話
你卻仍然好像興奮過度一樣    請問    那你現在是在侮辱我嗎﹖

我一直在等著某人的回答    請他不要再找些小角色來吵吵鬧鬧打發我了
快到假期了   我會很得閒的。

要別人打你  須要留名  還是說   你根本就是一團空氣? 連名字都沒有?

2. 我玩遊戲是自己在玩   並沒有帶同我母親一同遊戲   或許你本人很習慣帶著母親讓人隨時噓寒問暖
     但我不是   而且   我媽在家   你想跟她發生性行為   歡迎你直接來我家問我媽

答得好呀  戀月

為將 云舞

那請問你這位非尋仙玩家是以什麼立場來評論這件事對錯?  難道只是忠狗行為?
***忠狗在這   不是侮辱的意思   意指   不分對錯   盲目護主     詳細請參閱日語的解釋***

依家先知你知識水平咁高bo

原帖由 Jeris 於 2009-5-26 09:00 AM 發表

...

爆鍾意個句 "就連一隻狗也會有名字   你應該也會有才對" 睇完笑左出黎>v<

個"個"忠狗~一定有人養到佢肥肥白白有氣有力~所以先咁有活力咁有衝勁上來說一堆無意義既粗口~

註 : 我在量詞上用了"個"~而不是用"隻"~所以唔好話我當你係一"隻"狗~最少字面上我沒有這個意思...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:36 PM , Processed in 0.039737 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存