2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 真三國無雙Online 仲係唔係好識玩 =.= 好多野唔明 =.=?????
返回列表 發新帖 回覆
go

仲係唔係好識玩 =.= 好多野唔明 =.=????? [複製鏈接]

我踢左個新手副將,點先可以搵返另一個?????

D防武可唔可以好似其他 ONLINE GAME 咁 +能力咖 (我指永久性果種)

我玩吳既,見到有人個 BOSS 係孫尚香而唔係孫權,其實有咩分別???同埋點可以轉跟邊個???

新手試武器個任中好多武器都冇得賣,係咪未開放,定係要擦寶箱先有???定係要自己整 OR 合咖???

==============

PS. 我係新手,玩青洲,名字 安兒千歲 ....
有興趣一齊打可以+我為朋友 ^^

十週年勳章(賀詞)

1.副將可以係打衝突時隨機遇到

2.唔係太明
d武防你要裝左先加屬性,除左就冇
例如:裝左防+8既衫,你既防就+8,一除左就會自動扣除

3.唔同既無雙武將會額外幫你加屬性
孫權:攻擊+5,治安+10
孫尚香:防禦+7,流通+10(唔係太記得,因為我係曹操勢力)
你可以對無雙武將雙click,然後禁武將屬性,睇佢可以為你加邊種屬性
另外,你可以係你屋企張床禁移轉,選另一個無雙武將,俗稱轉生
注意:如果係移轉過程中選另一個勢力,會扣1/5義(只限義>200)

4.武器可以係衝突或爭奪時打武器箱,有錢既話可以去仲介買
但係試武器任務我唔係太清楚,因為未玩過

依家d新手真係買少見少,希望你係無雙OL玩得開心

^^ 哦....因為有 cd 送咪玩下囉 ,
其實唔係好識睇防武性能 , 佢地d能力係代表食咗葫蘆後可以加幾多 , 定係本身已經付加左呢 =.=?

同埋我將床冇得轉生 , 係咪要買新床先得呢 ??

永久性增加->靠服飾
戰場增加->武器鍛鍊防禦(需要貴石翡翠),然後戰場食仙簞強化
君主選擇->可以係仕官果陣選擇
試技官既武器都係r3,種類全部都係已經開放,可以隨時買到/打到
相反,已經開放既武器有部份係試技官係搵唔到(e.g.蠻拳,羽扇)

玩青州黃孫的話,每個禮拜六夜晚10點後可以搵我
日野香穗子.盧江

話說好似自鳳劉神武事件後我做左名人.....
次次爭奪都俾人追住黎打...

=0= 係武器小販果度見既都係新手武器 , 如果第日升 lv 後 , r-3 武器可以去邊買到 ???

原帖由 apollo13 於 2009-5-25 12:59 AM 發表
=0= 係武器小販果度見既都係新手武器 , 如果第日升 lv 後 , r-3 武器可以去邊買到 ???

有d國家內政高既話會有機率買到
一般衝突都會有(打大眾臉執武器箱)

我都係新手呀@@"
岩岩玩左3日~
想搵同伴一齊打!!
吳國,青洲,個名係甄馥~

件衫好靚wow!!!!!!
問多一樣.......

食完葫蘆強化完(任何一項),打完果一局,所有野係咪會還原晒咖????

即係葫蘆既功效只係 for 任務中 "暫時" 使用咖 =.=??

原帖由 apollo13 於 2009-5-25 08:41 PM 發表
件衫好靚wow!!!!!!
問多一樣.......

食完葫蘆強化完(任何一項),打完果一局,所有野係咪會還原晒咖????

即係葫蘆既功效只係 for 任務中 "暫時" 使用咖 =.=??

只係for果一場
因為戰果係一場場咁計算,所以就算你之前一場食幾多都好,去到下一場都係由0計算(除非係鬥技場,因為一開場就全部強化完成)

大家如果有咩問題, 可以係game度搵下我

鳳凰劉備軍 小鋒.常山 車騎將軍

可以一齊玩下衝突

我係新手.....我唔識做果d任務""成日都話平手""佢話要擊破武將但係佢打極都重新

原帖由 ELSON 於 2009-5-28 01:02 PM 發表
我係新手.....我唔識做果d任務""成日都話平手""佢話要擊破武將但係佢打極都重新

任務就冇平手呢樣野既
擊破指揮官->有名果d先叫指揮官
第一次見面行過黎對方會講野果d先叫指揮官
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:25 AM , Processed in 0.032103 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存