2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Winning Eleven 點解我s 級...好多人買極都買唔到..
返回列表 發新帖 回覆
go

[電腦] 點解我s 級...好多人買極都買唔到.. [複製鏈接]

點解我s 級...好多人買極都買唔到..

卡卡,c7, 簡拿華路...謝拉特..林柏特..沙治奧拉莫斯...卡c拿c....好多好多..

我出到用d 2xxx分既 好似沙維 , eto , 亨利 再加max $60000 .... 都要試幾次個會先肯賣..

但係個年薪到我比max $ 6000... 但最尾都唔成功/.'

買勁人係咪有咩竅門 ? 唔該幫下我

ps : 我玩左2季... 以家係2010-2011

我係玩pc 版..pse2009!!! 我都唔知開始係買人果個較左幾lv - -我想問要易d買到人..transfer frequency係較low 定high ???

PES 09 ML 成功買人方法(新方法)

我用番人換人o既方法買人...
成功交涉球員個陣...將佢要o既人工-49或-99 (-49效果更佳)
我set o左簽5年約
我球會知名度B,master level係hard...我用以上方法暫時o黎講係95%成功
保辛華係c級都俾我買到

有其他論壇o既朋友我o既方都冇問題(佢球會c級)...
暫時...得psp唔得

各位...不坊試一試

你D人工唔係多就得.....反而有時係到減嫁....
同埋你要注意個年份

笑傲無雙 玩過星曲WEB

唔好理~用重入大法

十週年勳章(賀詞)

交易果到有得教個難度,教到一粒星一定買到

[PC]pes2009買人問題一問,,,

點解我球會s級,,
同a-c級既球隊買人都買唔到,,
我而家第2年啦,,連一個球員都未買過,,
就連一d唔出名都唔係好勁既球員都買唔到,,e.g : bojan,馬些路呢d 2線球員
我自問出既轉會費同年薪唔係低,,
我set左聯賽難度係最低都唔得,,
都唔知點買人,,叫人點玩牙,,玩ml都係為左買人姐,,
麻煩各位幫下小弟啦,,
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 09:04 PM , Processed in 0.028420 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存