2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢想之翼 想我點-,-
go

想我點-,- [複製鏈接]

前幾天進入遊戲時彈出一句英文出來...看不明= =+
之後再彈多一個網址出來: http://www.gameguard.co.kr/gameguard/faq/cn/FAQ_reinstall.htm
好像是叫我重新下載 算了 重新下載吧!
玩了幾天後又再次是這樣 想我怎啊?幾天下載一次?
之前上古又再斷線 ...
唉 真是不知夢想之翼想做什麼...趕客

唔玩了

笑傲無雙 玩過星曲WEB

... 咪將個安裝程式 唔好刪 幾天比幾分鐘下載一次囉0.0
上古上次斷線 大斷線 咪當大家一齊升少左囉

- -超級麻煩...

裝完又要更新 加加埋埋都要十幾分鍾啦-.-...

原帖由 紫霜 於 2009-5-25 07:53 PM 發表
前幾天進入遊戲時彈出一句英文出來...看不明= =+
之後再彈多一個網址出來: http://www.gameguard.co.kr/gameguard/faq/cn/FAQ_reinstall.htm
好像是叫我重新下載 算了 重新下載吧!
玩了幾天後又再次是這樣 想我 ...

唔係叫你重新重裝
係個神盾(防外掛)未結束...你睇右下角

原帖由 傻雞~k 於 2009-5-26 09:07 PM 發表

唔係叫你重新重裝
係個神盾(防外掛)未結束...你睇右下角

唔係個盾既事..我之前試過個盾未結束果陣開啟遊戲,之後佢會彈句
"程式在運行中 請關閉程式再開啟"大約咁既意思字眼出來,so唔關個盾事,
同埋,我係岩岩開機就上夢想之翼

隻game熄左...要等1-2分鐘先可以開得番..因為隻game熄左..個盾要時間去熄...
如果你想快d  你知道個盾既程式..你可以 禁ctrl + alt + del  去搵番個盾既程式去熄左佢..你就即刻可以入番game

原帖由 `﹍殘b〃 於 2009-5-28 11:19 PM 發表
隻game熄左...要等1-2分鐘先可以開得番..因為隻game熄左..個盾要時間去熄...
如果你想快d  你知道個盾既程式..你可以 禁ctrl + alt + del  去搵番個盾既程式去熄左佢..你就即刻可以入番game

不是這個問題...是我一開機就開夢想之翼...但真係唔得- -..唔關個盾事..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 06:44 AM , Processed in 0.027939 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存