2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 爛橙,gm做野喇 各位都做下野喇
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 爛橙,gm做野喇 各位都做下野喇 [複製鏈接]

好心d gm就做下野喇 成舊垃圾咁唔知做乜7

爛橙請你番黎拓??有外掛又唔捉 終日冇所事事 隻game愈來愈少人玩又唔理

我係學校幫手宣傳仲多過你班爛橙佬

原帖由 太史慈~ 於 2009-5-27 09:45 PM 發表
親愛的 CHEKAY, 唔好害同學啦

爛橙點數卡, 分為 50 點, 80 點, 120 點, 三種 (分別為 : 500 gash, 800 gash, 及 1200 gash)

但系好奇怪

以爛橙點數兌換尋仙仙玉, 竟然唔可以用 500 點, 800 點, 1200 點 gas ...

睇黎你唔適合玩爛橙既game…爛橙大把game係咁…赤壁都係一樣

原帖由 chekay 於 2009-5-27 02:50 PM 發表
好心d gm就做下野喇 成舊垃圾咁唔知做乜7

爛橙請你番黎拓??有外掛又唔捉 終日冇所事事 隻game愈來愈少人玩又唔理

我係學校幫手宣傳仲多過你班爛橙佬

其實我見佢個外掛名單經常更新…有邊隻game可以捉得晒d外掛?
同埋,近排好多game都少左好多人玩,唔只係尋仙,
因為太多大作新game出……呢d細開發商既game…好難同人爭

sb 3 附和下我 激勵一下爛橙員工既士氣喇

如果可以無咁lag我就玩硬啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 10:29 AM , Processed in 0.027758 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存