2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話 貼圖區 及 原創故事 童樂的小小成就分享~不喜勿凸
返回列表 發新帖 回覆
go

童樂的小小成就分享~不喜勿凸 [複製鏈接]

童樂一開ser果時我開左隻暗 經過幾經辛苦升到50終於第一~

話說童話一出新包果時 我買左幾包118蚊包黎玩 但係以上物品全部比gm偷走哂 而家d夢裝太值錢了*o*

還有我開的電台 本來幫家族宣下傳 點知咁多人入哂黎 囧'不過好開心^_^

原本有50m去賭 點知賭賭下賭到成2100m 仲做埋好野人第3  2100m收左手之後1:4放左500比人=.=

放完錢之後仲有800m去賭~賭神真係賭神-.-又比我win到1800m

不過最後滿足自己野心之後買400m一場 輸到1蚊都不剩 所以叫你地唔好賭咁多

最後係好耐好耐之前同電台友+fd係金大跳舞既相

不喜勿凸

已有 1 人評分Good 收起 理由
ken1992101hk + 1 好野!好勁呀賭神

總評分:  Good + 1   查看全部評分

好勁wo~賭神!!!!獸!!!教我賭下啦 影埋我名凸

wowo 威哂 而家有次元搵錢就易姐, 一開ser個陣搵錢比登天更難

原帖由 victor1016 於 2009-6-1 09:19 PM 發表
wowo 威哂 而家有次元搵錢就易姐, 一開ser個陣搵錢比登天更難

逸@@?唔係 賭錢係呢幾日既事xd

留個言.0.!最尾果兩幅係我既傑作丫a_a!

一開ser搵錢唔難  1開ser 個月 我都搵左幾百M啦
你唔識搵就難姐  我掛完工作有小小錢 就開始睇商場汁平野
1蚊都唔洗用 1日1日咁過  就賺到過幾百M啦

你起馬露下你個名
是但話 第3名係我 但係又睇唔到你個名

我都送左幾枝幻營 / 幾枝超幻 / 幾埋雜貨  比gm啦
但我無用過hkd
你又慘D 用hkd 送返比gm

你屈出黎既闇師第1 ...  有幾辛苦...
連 "藍兒" 都唔夠你黎  就知你屈得幾快
果陣 保鏢任有bug  你唔係屈出黎會咁快- -?
如果你係有料 點解依家榜都上唔到?
或者  問點解唔夠佢地排得高?
依D問題比你自己諗下啦
屈出黎既第1名  仲要話好辛苦
岩岩開ser人地要升成個月  你升6/7粒鐘升完50lv  只係帶條友去解任  邊到辛苦呢?
真係得淡笑啦

已有 1 人評分Good 收起 理由
乂生濠乂 + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 07:58 AM , Processed in 0.029796 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存