2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 倚天Online 到底《倚天Online》同「屠龍」有咩關係?入黎睇下啦! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

到底《倚天Online》同「屠龍」有咩關係?入黎睇下啦! [複製鏈接]

將會於 6 月中下旬展開限量封閉測試的《倚天Online》,形象官網已於昨天(6/3) 正式登場,並預定於 6 月 12 日同步開放官方網站主頁及遊戲程式下載。

遊戲筆者早前因為唔知道《倚天Online》官方網站網址,所以去雅虎搜尋資料,輸入「倚天Online」,當然搵到遊戲官方網站啦~ 但係係手痕同腦痕既情況之下,順手搵埋「屠龍Online」,點知一樣見到《倚天Online》官方網站。

唔通「倚天Cue」又準備大戰「屠龍Cue」? 哈哈!有關《倚天Online》的封測日期及更多消息,請密切留意官方網站即將公佈的最新消息!

官方網站:http://yt.csoft.com.hk
官方論壇:http://forum.csoft.com.hk/forumdisplay.php?fid=80

十週年勳章(賀詞)

正呀 倚天Cue又準備大戰屠龍Cue
我想可能係2個ser
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:30 AM , Processed in 0.048397 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存