2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 角色扮演 忍豆風雲3 ★★★★★ 早 話 左 殘 賤 u1 係 會 勁 昆 水!★★★ ...
返回列表 發新帖 回覆
go

★★★★★ 早 話 左 殘 賤 u1 係 會 勁 昆 水!★★★★★ 差劣事實多籮籮 [複製鏈接]

個垃圾百寶袋勁昆水!!!!!!!!!!!!

忍豆VIP卡(7日)
<<--低b昆錢卡

藥之卡(7日) 術之卡(7日)
<<--現今商城制最屈錢道具之一, 仲要得7日, u1你真係好野, 在lfo昆完水又搞一隻新game昆水=_=

德政卡(30日)
<<--經驗加倍, 計番條數大約好似就係 HKD$25 至 HKD$27 一張德政卡, u1又用lv狂屈錢, 呢隻game冇前途
======================================
仲夠膽係官網度注明"網頁對戰 永久免費".......
永久免費? 一次又一次咁樣呃人,u1,你真係有冇離譜d U1是失敗到冇可失敗.............

早話左u1會死性不改:
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 264&page=2&

香港忍豆風雲3 加速外掛實錄
http://www.youtube.com/watch?v=RAL5VhyxmRg

香港忍3活動比台灣忍3少, 活動太少了 看台灣 看台灣
簡簡單單的一下子就做出近10個小活動, 還是可以安坐家中  當任務地做就成了, 香港的活動就要山長水遠......
松岡很好人,經常送野給玩家,又有很多好康,真不公平呢!! 港版活動少不多說了,而且U1的活動送很少野,真貪錢呢!
連TW的人都話香港GM太孤寒
http://bbs.nindou.com.tw/viewtopic.php?f=18&t=12568

無創意
香港忍3的活動無創意,離不開抽獎和戰鬥,
可是台灣,活動類型多鑼鑼,有徵文、徵圖比賽、鐵人賽、達到目標的活動、消費回贈、儲點回贈…

說左幾耐呀, 個幾月喇 鬼島到依家仲未開, 玩家慢慢養豬總養肥U1吧
慢慢食錢啦U1, 一間專荼毒青少年的遊戲公司

人地台灣忍3 D活動多過你N倍,獎品又好你N倍,越一,你檢討一下啦!
http://www.nindou.com.tw/event/2009/0612/061201.html
http://www.nindou.com.tw/event/2009/0612/061202.aspx
http://www.nindou.com.tw/News/NewsIn.aspx?BID=4657
送忍幣,打贏GM又送風魔手裏劍7天,輸左都有德卡7天,又有一個只要投票並發言就送VIP卡7天(只要投票並發言即送VIP卡7天,絕無限額)
香港? 整個豬流感活動…  仲要得3人獲獎, 120人參加,中獎機會為四十分之一…中獎機會未免太少了!!!!

OMG貴 但GAME有質素, 越一D GAME仲貴  但係垃圾, 搵老襯冇分別.
D人要番松崗都唔要U1, 一係知名度低到外掛都廢事整, 一係只是松崗的成果吧, 越一唔係原廠,
就是越一要屑埋來阻住晒 搞到D人被迫轉移港服, 仲蝕左, 就係一D垃圾公司, 搞到松崗封港IP

玩家對 U1 太失望了
朋友的帳無故被封
他們只會說是玩家的錯
從不檢討自己的行為

玩家現回忍 2 玩了, D勁人個個走晒, 忍 3 己很少上
忍豆風雲3慢慢咁滅亡, 唔小忍豆風雲3的高手走左人, 唔只高手, 忍豆風雲3小左唔小人
本來神木村99%係爆的, 現在的神木村...GM心照啦

點解台灣版會有咁好150段. 因為之前玩落. 香港新開 所以無咁多人升到呢個段. 但我真係想大家支持向松崗反映 就係將台灣同香港再合併 可以台灣人同香港人一齊玩 點解要咁講呢 係香港版太少人玩 好似上午咁得果十個八個人玩 入到去得咁少人都吾想玩啦 要等到4點鐘左右先開始有D人玩 再到11點幾後又無乜人玩 咁玩家想升150段就難上加難 加埋香港版D人最鍾意就踢人 高段又踢 低踢又踢 搞到都無心機玩 係吾係都比人踢 其實可以考慮返同台灣合併 結束和越一合作  買點照舊係香港買 其實都無乜問題 可能會仲多人玩返忍3 多D人玩多D興奮 吾駛咁悶 成日都係果D人 其實我覺得港服都係吾抵玩 因為玩家平均用250蚊買點黎玩 每日得果幾個鐘玩 跟本就吾抵玩 好多時段都無人玩

玩家A:
星夜的前團長 violin介子,前副團阿光
都走了.........u1有否檢討?!  是否U1的原因 導致會員流失呢?

忍1開幕日就開始玩
個時既小蕃薯..好開心咖
e+ u1...唉...

玩家B:
不要再被 u1狗騙 . 不要去會展買 《百變忍法扇》,
產品售格:80元
附送內容:遊戲虛寶組合序號一組
組合序號內附虛寶內容包括:
藥之卡(30天)序號x1
術之卡(30天)序號x1
忍豆VIP卡(30天)序號x1
金之卡(15天)序號x1
德政卡(15天)序號x1
運之卡(15天)序號x1
珍貴愛藏武器序號x1(2抽1)

除了  頭三種卡有用外, 其餘的卡是可以不買的
u1 將賣不去的卡放在一起賣, 是想騙大家的錢
80 +入場費+車錢= 差不多要 130 元
130 元我們再加 20 便有  150 元
150 元可換 1500 點, 而 1250 點可換 450 忍幣
我們用 450 忍幣可升職又或買更好的卡
同時如你升上夜 , 可能會被封的, 因 u1很狗, 他會說你改程式便封了你
現在忍 3 己很少夜遊神便是這道理

玩家C:
u1你要反省一下了~不喜別入!!!
我是忍2的忠實fans的,才來玩忍3的
一開始玩台板不錯的
後來台港要分拆
台灣玩家就玩台灣
香港玩家就玩香港
我都有聽講以前的神木村是爆的
很少超人氣的
現在嗎...
看來u1你應該要反省一下
做事馬虎....無責任感
不少的高手都因你們的處事方法決定放棄忍豆
要是你們根本不想理會忍3
那打理忍3幹什麼?
雖然說台灣是主伺服,台灣那邊都很同情我們
打擊u1的處事方法都不只是第1次的事
回信只會草草了事
你知道我們的不滿去到那個程度了嗎
我就是期待你們的處事方法有所改變才玩下去的
u1請你好好反省一下!!!!

玩家D:
1.2.0版更新,U1在公告上列明會更新的項目,可是公告並沒有提及調整價格,
VIP加價了1倍,7日10→20,
30日30→60  365日240→480
屬性石7天加20%,15→18
熱血,鋼石7天加50%,10→15
6月份的通縮率為0.9%,可是U1卻把物品加價20%-100%,背道而馳
VIP貴左成一倍= =
松崗又唔見有加= =
又慢
活動又少
仲粒聲唔出加先衰- -

玩家E:
u1搞忍豆的失敗
1.風來忍買到既武器貴到冇道理,d人被迫買點買金卡~失敗!
2.活動一個月得幾次來得5夠密~失敗!
3.由於幾乎個個都買到點,所以多高段,但係佢地會歧視d低段.呢個問題u1遲遲未解決.失敗!
4.出左新武器對我仲係用溜溜5公平.我要上訴!所以都係失敗!!
5.極為多既忍豆濫用運之卡,但u1坐視不理~失敗!!
6.u1從容垃圾狗上排行榜仲要係第一位,失敗.失敗.失敗.失敗.失敗!
7.有人用外掛你都5理佢.更失敗
呢碗麵....我5食啦~  ~你地慢慢食啦

玩家F:
越一經營忍豆不善我相信大家都有同感,
否則,近來點解有人宣佈要離開忍3呢?
我以下舉出越一經營不善既幾大弊病,有同感既推一推,無同感既,按上一頁

1:點數價格高企
要知道玩忍3既,大部分都係7歲至到13/14歲既人
正常情況下,月零用普遍有100~300$不等(可能會更加高)
不過U1點數兌換忍幣個比率太低,成1250點(港幣125元)先得個450忍幣,會唔會誇張左d?
我知道公司都要賺錢,不過畢竟呢個只不過係一個網頁遊戲,收得太貴,只不過加速遊戲滅亡

2:遊戲物品價格高企
忍3物品實在太貴,你唔想花呢個錢係武器上?得!轉職啦,一樣勁
不過錢照收,都係要cash
其實我唔需要你減太多,減個1成至3成我已經好滿足
我暑假d零用(唔包八達通,吃飯)得個200幾300,扣去買武器,妖氣石,各種卡之後
(番學就有1200包吃飯,八達通)
得番百幾左右,想出次街都困難,何況轉職?
暑假開始後,我暫時個職業卡死左係影武者個幾兩個月,係前日家人獎勵多我200我先升得上風魔

3:遊戲活動少
少,幾乎無,印象中係超忍同豬流感問題及挑戰gm,如果仲有的話請告知
遊戲活動少間接影響到玩家對遊戲歸屬感
要出街去網吧個d?通常都少人去,畢竟大家年紀仲細(雖然自己成日去網吧= ='')

4:遊戲失平衡
忍3開放左都好耐下,高段人士完全壟斷成個忍3
低段想玩?請朋友帶或者自己一手一腳練上去囉!不過你要有心理準備高段厭棄你,
以及開房被踢舘,踢人?屈你錢無商量,買VIP卡啦!
夜游太多,場場都基本肯定見到一個,去個d8人你死我活場,
嘩,8個全部夜游
死神,佛滅呢d必殺招而經令到岩岩升上黎的玩家同高段人士拉開距離
我開過單挑場,我未試過有任何一個夜游唔用佛滅死神火蛙可以打贏我(5局3勝)
唔係我誇張,都唔好鬧我講法唔岩,當你成為被屈者,你會感受到痛苦

希望U1能改善
唔好同我講貴,無錢你就唔好玩
我會一直玩落去直到浪花里全日一個人都無
(根本個個不滿U1的都會咁講=_=")
我只希望想"U1知道我呢d星斗玩家既想法,勿插

玩家G
呃$$
又話買u1-tee  就有章魚面具   我有vip入動漫,第七個

排隊,淨係得LFO card!!   沒有它,講都沒有提  

U1  真可恥

玩家H(早說越一整到D乜乜卡好呃錢)
真的在厄錢=[...藥之卡,vip卡和術之卡1個月忍幣是60,60徐3=$20,運卡,德卡30天120忍幣,如果15天的話就要徐番2=120徐2=60忍幣,也是$20港紙=[,所以那80元,那把扇太貴了要60元....唉,徐左武器值錢之外,真係好吾抵

玩家I
1.越一A人錢,升到夜遊神,即刻封AC
2.越一D野貴到死,同埋松崗冇得比
3.忍3壇到狂呃PO,GM淆底冇人理
4.台版忍3壇超好,港版忍3壇超爛
5.幻滅乂影狂外掛,影到片都仲唔封
6.GM食屎無良心,白痴無腦又醒目,0n9無聊黑人憎,停人地權正衰人!
7.越一D點貴到死,全城鬧GM 5 理

玩家J
我係由港版忍3封測第一日開始玩起的

個陣時我仲係個新手…

個陣時我都已經識左好多friend例如…︰介子(好像是第一個friend)、明爭、月虛等等納

朋友就隨著我段數提升同埋玩既日子而增多…

咁事情就係咁發展

但係我玩玩下開始發覺唔對路…(同時都係我離開忍豆既原因…)

‧身邊既朋友開始慢慢咁樣退出忍豆唔再玩

‧我係不知不覺原來花左成千幾蚊係忍豆度…再玩落去我唸只會令我損失更多既錢…

‧沉迷既問題…搞到我個陣學業好差…最後累埋我個期考,好彩後尾猛溫先唔算太離譜

‧另外我都覺得好辛苦好累了…係忍豆每日面對唔同既人和事…哎…真的太煩了

不過我點講佢地都係聽唔明架啦而家…我明既

可以比到你地既…就係跑壇軍曹1028所發過既poz

http://forum.talesrunner.com.hk/viewthread.php?tid=1300523&highlight=%2B%E8%BB%8D%E6%9B%B91028

可能你地睇完都會有少少領悟啦…

大慨就係咁勒

老土d都講呢句啦…希望你地大家玩得開心d啦

終有一日你會明既…^^

好啦…就講到呢度啦

咁你肯睇到呢度都多謝你啦…最少你肯聽我講野

玩家K
我今日落街買點數個陣,發現好多店都無u1點買,我就去到平時我買開個間買,點知個到竟然無,我就問:「點解無u1點買既,我上次黎都有」,佢話:「u1點無乜人買炸wo。」U1遊戲竟然無乜人玩,但係就自台身價,將D點數買到鬼甘貴,甘你地覺得係唔係應該減價先。

給正在沉迷於網路遊戲世界中的朋友~~
http://www.failforum.net/forum/v ... rintable&tid=551481
總之就不好再玩越一的GAME了

正一on9仔。
呢個係商城際。
冇人叫你買點數。
邊個game唔會搵錢?
隻隻game都係要錢嫁啦!比你玩免費呀?
冇人叫撚你買點嫁喎!
正一白痴仔收膠很皮啦!

隻隻game都係要錢嫁啦!
<<--咁睇就錯左了, u1有雲起咁衰, u1呢間會渣得好盡的 尤其在後期=_=
呢間垃圾d 點超貴, 估唔到今次一開始已經咁貴, 渣緊你錢乍 u1又會搞到隻game會越來越不知所謂,

可能閣下好有錢, 比人昆水已經慣左, 但道理唔係咁囉,
冇錢玩玩唔起就唔好玩呢d睇法係錯晒 u1只會搞到越來越多人玩唔起, 隻game死梗啦咁樣.
玩家當然有責任要比錢玩啦, 但u1出名昆水, 今次又係整少少野要收番多多錢,
趁d人依家一開始上晒癮係度勁屈錢, 7日個幾張卡真離晒譜.....
u1係on豆官網度注明"永久免費" 一睇就知u1又想再出動呃人, 咁昆水的公司係度話免費 都話左u1次次係咁架啦......

十週年勳章(賀詞)

不撚知所謂U1
LFO   D廣告講撚到鬼撚死咁撚好玩,D技靚到吧吧聲
係咁出連技,又用勁人物,又用異轉
點撚知呢.又撚話免費,人物,招要抽佢D垃圾卡先得仲要好難抽中個隻,抽到唔岩心水又要學人炒到勁撚高價,出埋D不撚知所謂豪華包,貴撚到HIHI,係咁昆小朋友錢

而家又代理埋忍3
咁撚有趣(唔係好玩)既遊戲都俾撚佢攪撚到ON撚99
有錢人玩的遊戲
仲出埋D ON99遊戲包
貴過第D好玩過U1   D    GAME既遊戲包
但係又有小朋友上當攪到佢有錢到拍屎忽
個ON9極速快車手又唔撚夠光線飛車黎就學人出,仲要搵埋GEM代言.
正一就ON99

十週年勳章(賀詞)

原帖由樓主發表
藥之卡(7日) 術之卡(7日)
現今商城制最屈錢道具之一, 仲要得7日, u1你真係好野, 在lfo昆完水又搞一隻新game昆水=_=

大哥樓主,你都識講商城制啦,一定要買野架你??
仲有,忍豆3呢隻game唔係u1搞既,呢點我要講明先
以下D野係u1搞出黎的:
造型/裝飾(本來台版忍豆3係冇呢樣野,obcb都冇)
虛擬包(同上)
忍幣點數(本身係有既,但台版冇公開過邊隻點卡)

原帖由 s13151900 於 2009-6-12 10:12 PM 發表
不撚知所謂U1
LFO   D廣告講撚到鬼撚死咁撚好玩,D技靚到吧吧聲
係咁出連技,又用勁人物,又用異轉
點撚知呢.又撚話免費,人物,招要抽佢D垃圾卡先得仲要好難抽中個隻,抽到唔岩心水又要學人炒到勁撚高價,出埋D不撚知所 ...

真係好多謝你,

u1好明顯係度搵忍豆幫佢吸水救亡乍,
u1自己唔掂又廢 就唔好去代理人地d好game啦, lfo超大以前 睇下依家沒落到乜樣? 失左一半人唔只....
三國拳霸 海王 快車手 已經係廢墟,
總知u1就係一間唔尊重online game既代理/遊戲公司  搵夠銀呢隻忍豆3就準備慢慢等汁,

原帖由 誠仔〞 於 2009-6-14 07:26 PM 發表

大哥樓主,你都識講商城制啦,一定要買野架你??
仲有,忍豆3呢隻game唔係u1搞既,呢點我要講明先
以下D野係u1搞出黎的:
造型/裝飾(本來台版忍豆3係冇呢樣野,obcb都冇)
虛擬包(同上)
忍幣點數(本身係有既,但台版冇 ...

比意見啫, 意見唔岩你聽咪唔聽lo, 還可以比其他玩家睇下嘛=_=
港版u1負責搞/or....叫代理吧=.= u1成人比人話昆水

其實每隻game都有商城ga  忍3有一部份價錢都合理ga 但係LFO真係頂佢吳順 同埋U1吳係昆錢 直頭係搶錢啦!

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 光明仔~sky 於 2009-6-11 01:58 AM 發表
u1係on豆官網度注明"永久免費" 一睇就知u1又想再出動呃人, 咁昆水的公司係度話免費 都話左u1次次係咁架啦......

on9

擺到明係隻GAME免費唔係商城免費啦
你唔係唔知有月費GAME哩樣野呱?

u1食屎la
正一on9

原帖由 e888 於 2009-7-7 07:19 PM 發表
u1食屎la
正一on9

膠比殘廢越一無炭用u1,港服汁得
網頁雞game比較慳成本,但可以一樣咁昆,同埋間代理比人感覺好像業務多元化一些嘛

光明仔,
唔知你仲記唔記得我呢@@

原帖由 e888 於 2009-7-12 05:45 PM 發表
光明仔,
唔知你仲記唔記得我呢@@

完全記得,我們的反u1壇,
岩ga la,得閒返來鬧u1一兩句is good
忍豆出年變廢墟,等汁

CZ變左做廢墟

初黎,大家多多支持

原帖由 光明仔~sky 於 2009-7-12 07:10 PM 發表

完全記得,我們的反u1壇,
岩ga la,得閒返來鬧u1一兩句is good
忍豆出年變廢墟,等汁

CZ變左做廢墟

U1執左我地-齊開香賓慶祝

無言..只能講.. 收皮唔該行開一二面

50蚊  先轉到個150忍幣   隻game  既3  一件都150差唔多  仲有1個頭髮果d  都好貴   呃錢game黎既   玩家唔玩忍豆唔入點    仲有一把武器啊30日啊都一張50點la   呃水game   賤u1   

用100元買100點,轉成忍幣少了差不多1半!

而且,那些物品超貴的!

原帖由 e888 於 2009-7-16 12:23 PM 發表

U1執左我地-齊開香賓慶祝

個個等開香檳

今年動漫賤u1又出動了, 同往年一樣咁無謂,
今年仲見到賤u1似乎想用lfo d賤手法用番落廢車手 &忍豆

你睇下呢位師兄講乜, u1笑撚死我 :
http://www4.2000fun.com/bbs/view ... 2409&extra=page%3D1
兵工廠都比人恥笑緊

原帖由 p20062007 於 2009-6-19 09:00 AM 發表
其實每隻game都有商城ga  忍3有一部份價錢都合理ga 但係LFO真係頂佢吳順 同埋U1吳係昆錢 直頭係搶錢啦!

55, 所以絕對要提防u1抽水,
玩家當然要比錢 但佢又要從中抽水好鬼賤, 好似彭鏗咁 佢係有提供漕運服務, 但佢又要從中抽水嘛,
u1呢間唔得, U1類似雲起 u1手法又無良, 我地玩過lfo既人都知乜事架啦- -
u1依家本身都唔係幾掂 u1快d汁啦

隻Game依家都未算太屈錢住.... 放長雙眼看看吧...
遲d可能仲屈呀!
ps 呢間野又真係屈錢大 Lfo 咩卡乜卡都要錢
 如果忍2唔係12月31號無我都玩番忍2

反倒U1!!!!!

原帖由 御宅廢物 於 2009-8-20 04:03 AM 發表
隻Game依家都未算太屈錢住.... 放長雙眼看看吧...
遲d可能仲屈呀!
ps 呢間野又真係屈錢大 Lfo 咩卡乜卡都要錢
 如果忍2唔係12月31號無我都玩番忍2

個班lfo爛玩家燒自己屋企d錢死頂間賤u1幫殘爛越一頂住爛game, 抵死啦,
仲要想搵多d新手幫佢地一齊填氹減少負擔= = 賤u1旗下的game完全設定為昆錢格局, 腐爛公司腐爛game=o=

賤u1一定唔比香港玩家玩台版,唔使旨意, 搞到港服汁都唔准香港玩家玩台服, 搞到港服汁都唔准台灣代理開放香港ip,
本地d遊戲公司係咁架,賤u1會咁做唔出奇,垃圾公司乜野好game到左佢手都變垃圾game

點會有公司唔搵錢先得嫁?~不過tw果邊真係好多活動,成日送點,u1就衰d啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:06 PM , Processed in 0.035025 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存