2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 為公會努力工作,最後換來的後果
樓主: timmak0827
go

[分享] 為公會努力工作,最後換來的後果 [複製鏈接]

回復 19# fai5566 的帖子

聽到邊個講野LA?? 我係佢一開始創立D FD 佢咁都唔信我
可能我一早得罪左佢我都唔知,佢想咁做好耐

我收到風 大把人唔据你

主要都係得1個架je
唔据? 知唔知而家d人最叻係咩^^? 山on白做 lo 明明無既事可以比人屈到有,明明雞毛蒜皮事可以比人搞到天花龍鳳
你所謂既收風咪就係咁解:smilie_:):

我係其中一個唔据你既人
名字不便透露
但係你應該唔識我
同你組過下隊 賣過下野俾你咁
我fd就識你 佢好唔据你=]

聽講你係會頻成日問人借錢(外+洗頻)
次次借親都借m幾兩m
琴日先好似問人借m幾黎買r4杖定唔知r4袍@0@

終於明白屈人既功力可以到呢個咁高既境界,首先第1樣我從來唔問人借錢,只有人問我借
第2我仲未著過r4杖同r4袍,仲係用緊r3杖,袍 屈人唔需要屈到咁,第3 我同你組過下隊 你賣過下野俾我咁 為何唔据我?唔係因為壓價你就懷恨在心ar? 第4 你個fd識我ar可 為何不肯露面?我去欣然接受,為何你地淆露面? 你唔係覺得我呢個傳c仔可以搵你尋仇嗎係呢隻game 裹面我只同2個人反過面, 反面的原因若有人問可以提供,事無不可對人言,不如你地講白d吧:smilie_:):

終於明白屈人既功力可以到呢個咁高既境界<冇屈你 講我所知既野
首先第1樣我從來唔問人借錢,只有人問我借<呢樣一定係真 你自己心知 會頻睇到哂
第2我仲未著過r4杖同r4袍,仲係用緊r3杖,袍<呢樣我唔知你 可能借唔到錢黎買?
,第3 我同你組過下隊 你賣過下野俾我咁 為何唔据我?唔係因為壓價你就懷恨在心ar? <組隊經常爆粗鬧人 好煩 賣野俾你 你又唔係買 係咁問 更加煩
4 你個fd識我ar可 為何不肯露面?我去欣然接受,為何你地淆露面?<廢事係game度見到又嘈~.~
你唔係覺得我呢個傳c仔可以搵你尋仇嗎係呢隻game 裹面我只同2個人反過面<我覺得你唔知自己同左幾多人反面 我相信唔止兩個咁少

提出指控既人(某人)
某人話你衰,
某人話你借錢,
某人話你洗頻,
某人話唔順你。

謎之聲:咁邊個係某人?
叫人點信....

原帖由 hi7vd1vd1 於 2009-6-7 04:38 AM 發表
提出指控既人(某人)
某人話你衰,
某人話你借錢,
某人話你洗頻,
某人話唔順你。

謎之聲:咁邊個係某人?
叫人點信....

我只係講出我所知既野出黎
信不信由你地=]

原帖由 540654454 於 2009-6-6 05:37 PM 發表

你又發了

呢隻係膠?

回復 28# hi7vd1vd1 的帖子

多謝你主持公道

回復 27# ︴戀。恨﹏〞 的帖子

你知既野就係我借左人錢, 但學28#話齋 請問你一直所講既某人係邊個LA?
我借人錢人地應該會影相,可能你會話FD唔會影,但你大拿拿話我借人幾M 幾M有可能會唔影嗎?
你講到我 咁賤格咁差, 有人會願意借比我嗎?加左你自己所講買R4裝要買成M圓 有金?
你話我洗會頻? 你可以搵到1個奏嗚曲的人做證嗎? /有冇相 若有相請全張 清楚係咩SER 廢事比人話偽造:smilie_:):
最後你話廢事係GAME嘈,但我唔覺得係呢到嘈有幾好,同埋你會係我本人 我和幾多個人反面你會知道?不要再作1些無聊的行為
我開此POST 唔係想同人嘈交,我只係想交代清楚我既感受,之前 小邪山比人屈個陣 我有出面幫佢平反 我唔會特燈無聊到走出來屈佢
另外我怪錯了副會長 iamfung 呢件事完全同佢無關,加上佢要離開公會,原因:公會巳變質PS* ( 佢都係一開始入來公會)
相信我唔洗多講大家都知所謂既變質係咩意思
若︴戀。恨﹏〞 我有得罪過你什麼 我可以係到同你講聲SOR ,但希望你唔好係到山ON白做 亂講
對於以上事件中 我終於分清楚邊個係當我係兄弟邊個係當我契弟
玩GAME玩成咁無咩謂 ,玩GAME只求開心,也唔希望再發生同類事情,冇需要係到屈來屈去,各位奏鳴曲的舊會友大家好自為知吧

佢驚你咁盡心盡力
會比人黃袍加身

原帖由 ︴戀。恨﹏〞 於 2009-6-7 04:33 AM 發表
終於明白屈人既功力可以到呢個咁高既境界

喂...咪抄人啦=口="你當人地傻架?

係堅既就開名啦 單單打打做咩?

請提出實質證據=口="

個POST擺明數會長不是...你又做咩做火頭?

玩家"翼之魂"...
好心你有良心d睇下自己做錯咩喇..
會唔會咁多街外人投拆你呀?
你有良心好心同愛美講sorry同比返20000佢仲有15set米飯..
你呢d叫昆呀...
你有為過公會?
傻ge都知冇喇....
---------------------------------------------------------------------------
呢d咪就係「你當佢兄弟,佢當你契弟」囉
朋友應該睇開d..香港大把呢d咁既野..
當買個教訓..下次帶眼識人is ok

呢位朋友..請你知道事件的事實才開post好嗎?
不要睇一臉之詞喇...

ps:{翼..你個名已經唔掂架喇....雖然我同你算fd...但今次冇得幫你..係你做錯左..係錯就要應,,,
       如果你行我希望你可以向愛美講sorry你欠她太多,,,呢家2大公會好多人怕左你..玩game唔係咁的!}

原帖由 timmak0827 於 2009-6-7 04:30 AM 發表
終於明白屈人既功力可以到呢個咁高既境界,首先第1樣我從來唔問人借錢,只有人問我借
第2我仲未著過r4杖同r4袍,仲係用緊r3杖,袍 屈人唔需要屈到咁,第3 我同你組過下隊 你賣過下野俾我咁 為何唔据我?唔係因為壓價你就懷 ...

你唔好咁黑人憎好冇?
你呢d叫咩?
冇問人借錢?
食喇你....
冇問人借錢?
你唔係之前先問人借左2m唔還架咩?
借左邊個呀?愛美呀!!!!!!!!
唔會咁多人屈你架傻仔?
請你唔好用你的良心物沒自己^^
紙包唔住火架

原帖由 timmak0827 於 2009-6-7 06:47 AM 發表
你知既野就係我借左人錢, 但學28#話齋 請問你一直所講既某人係邊個LA?
我借人錢人地應該會影相,可能你會話FD唔會影,但你大拿拿話我借人幾M 幾M有可能會唔影嗎?
你講到我 咁賤格咁差, 有人會願意借比我嗎?加左你自己 ...

呢d野心照喇..

回復 37# 炎月exe 的帖子

呢D咪叫做山ON白做LO 我夠話佢差我100M 有冇欠單至得
我夠可以話IC差我5M點LA 我好人好者唔會無LALA 屈佢架^^?
你覺得東ED人講D野有幾多成可以 唔知真相請你別強出頭

總知你今晚on叫我.
大家搞清楚件事.
板主.封post吧.

佢地成日開風笛就知咩事啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-19 03:41 PM , Processed in 0.076974 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存