2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 為公會努力工作,最後換來的後果
樓主: timmak0827
go

[分享] 為公會努力工作,最後換來的後果 [複製鏈接]

綜合大家所講既野我終於明白到點解會有人話好多人唔据我,
比人話我買R4袍/R4杖/R3鞋 但我掂都未掂過,若有人影到我著過我可以話你好野
比人話我屈錢愛美的女人,但從來1封信都未SEND過我話叫我還錢,但我未借過人錢
比人話我對公會冇貢獻,但我想問開設公會是為了吹水,傾下計個D但因為冇貢獻就要比人踢.我諗好多人會變哂無公會
比人話我態度差和經常爆粗 和洗頻 你有任何1幅相作證嗎?相信大家都知道隻GAME好多字眼都比人封哂我可以打到咁多冇比封既粗口我真係覺得自己好勁
無做過既事無LALA比人係咁屈,但從來任何證據都冇,冇LALA比人屈借錢,有D又要強出頭當自己知道內情
有D又要唔知實情周為唱,所以搞到而家咁
對於以上任何1件事說錯你地可以係GAME話我
最後希望大家不要再係呢個POST發表言論我要講既野講完 不會再回應此POST

你收喇....
你黎買野人地點知你有咁大個大話影相做證呀?

無做過既事無LALA比人係咁屈,但從來任何證據都冇,冇LALA比人屈借錢,有D又要強出頭當自己知道內情
人地同親你講果d就屈你咁不如話你自己屈我地?
自欺欺人有用嗎?
人地一搵搵到1x條友話你d衰野同證人.
你就話人地一齊格埋黎屈你..
咁香港洗鬼有法律?
人地傳人證出黎做證你話屈緊你咪冇野好講?

原帖由 timmak0827 於 2009-6-7 06:58 PM 發表
我從來只用R1鞋 /R2 鞋 R 3掂都未掂過講左好多次屈人唔需要屈到咁

你都冇錢點買r3鞋

r3 5星鞋都俾你講到800$,唔平俾你就講粗口?

唔買咪算lo,唔洗講粗口下

原帖由 henryhappy 於 2009-6-7 09:42 PM 發表

你都冇錢點買r3鞋

r3 5星鞋都俾你講到800$,唔平俾你就講粗口?

唔買咪算lo,唔洗講粗口下

= =真係想知  恕我多口

你開個AC係咪正係開依2個POST

°漆黑之翼ζ d人,唔該入一入黎.謝謝

夏ser 小邪_山 (公會:奏嗚曲) 騙錢事錄 (附圖)(已解決)

講真我都覺得你態度好有問題~_~
我係街人~~絕唔係打手~_~
你好似控制能力有問題?~一唔如意就即爆粗鬧人~
甘多人唔GUR你~唔通真係空穴來風咩

原帖由 firzen520 於 2009-6-8 12:20 AM 發表
講真我都覺得你態度好有問題~_~
我係街人~~絕唔係打手~_~
你好似控制能力有問題?~一唔如意就即爆粗鬧人~
甘多人唔GUR你~唔通真係空穴來風咩

呢咪就係lo,d就係公道說話

係唔係都爆粗鬧人,好型咩?

x翼之魂x 大過仔啦,成熟D啦

唔係一陣你又鬧完人,人地唔理你,又係到扮可憐

返屋企同你老母扮可憐扮到夠吧

原帖由 炎月exe 於 2009-6-7 07:44 PM 發表
你收喇....
你黎買野人地點知你有咁大個大話影相做證呀?

人地同親你講果d就屈你咁不如話你自己屈我地?
自欺欺人 ...

好對唔住..我未知內情亂講野..
但我唔係強出頭
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-16 10:32 AM , Processed in 0.032322 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存